Історико-культурний центр Древній Київ

1436  відгуків
Копачів (Київська область)
Акція в історико-культурному центрі «Древній Київ»
Акція в історико-культурному центрі «Древній Київ»
Акція в історико-культурному центрі «Древній Київ»
Історико-культурний центр «Древній Київ». Знижки на білети2
Історико-культурний центр «Древній Київ». Знижки на білети3
Історико-культурний центр «Древній Київ». Знижки на білети4
Історико-культурний центр «Древній Київ». Знижки на білети5
Знижки в історико-культурному центрі «древній київ»
Знижки на квитки в історико-культурному центрі «древній київ»
Знижки на квитки в історико-культурному центрі «древній київ»
Знижки на квитки в історико-культурному центрі «древній київ»

Акції  55

Тут ви також знайдете  4

  • Ве
    канатний спускВелике Полетайло
    Копачів (Київська область)
  • Київська Русь (Обухів)
    хостелКиївська Русь (Обухів)
    Копачів (Київська область), Древньокиївська вулиця
  • Київська Русь (Копачів)
    АпартаментиКиївська Русь (Копачів)
    Копачів (Київська область), Древньокиївська вулиця
  • веселий Варяг
    (немає оцінок) 1 відгук
    $ $ $ $ $
    корчмавеселий Варяг
    Копачів (Київська область)

Про компанію Древній Київ

Стародавній Київ в Парку Київська Русь - центр культури і історії Стародавньої Русі, що займає 10 га землі в селі Копачів Київської області. Тут відображена епоха V-XIII століть в величних будівлях Київського Дитинця - трибуни і трони князів, фортеці, музеї історичного костюма, суднобудівництві, давньослов'янського зодчества, стайні та ін.

Стародавній Київ - одночасно науковий проект, екскурсійний об'єкт і колоритне місце для святкування будь-яких заходів, на пікніку в парку або в корчмі «Веселий Варяг». Гостям пропонуються комфортабельні апартаменти гостьового будиночка «4 кімнати». На дозвіллі катайтеся на конях, постріляйте з лука, влаштуйте фотосесію і багато іншого.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Опис історико-культурного центру «Древній Київ»

«Стародавній Київ» є історичним місцем, яке відновили для того, щоб люди змогли зануритися в середньовічний світ і побачити своїми очима, як жили наші предки в Київській Русі. Особлива енергетика оточує цей парк, яку можна порівняти тільки з енергетикою священних місць України. Завдяки цій аурі, люди, які відвідали «Стародавній Київ», заряджаються енергією і оптимізмом, вони забувають про свої хвороби і наповнюються молодістю.

І це ще не вся містика, яка ховається в «Парку Київська Русь». З давніх часів тут лежить святилище одного зі слов'янських богів - камінь «Велеса». Люди приходили до нього, щоб попросити для себе і своїх близьких міцного здоров'я, удачі в справах. І якщо прикласти руку до каменя «Велеса» і подумки побажати схожих благ, то і зараз у вас з'явиться можливість переконатися в силі цього священного місця.

Творці цього історико-культурного центру відновили в повному обсязі архітектурного образу один з найзагадковіших середньовічних міст Східної Європи - Стародавній Київ V-XIII століть. План цього проекту був сформований на основі наукових знань під керівництвом провідних фахівців в області історії, архітектури, етнології та культурології різних країн і був затверджений Національною академією наук України.

«Парк Київська Русь» спрямований на те, щоб донести до всього людства важливість і вплив Стародавнього Києва, Київської Русі, України і всієї Східної Європи на розвиток цивілізації в минулому, сьогоденні і майбутньому.

Постійно діючі експозиції

Головною визначною пам'яткою історико-культурного центру «Древній Київ» є його архітектура. Контур Києва Х століття по периметру облаштований оборонними спорудами, загальна висота яких становить 15 м.

Оборонний комплекс:

  • Дев'ятиметровий вал і частково оборонний вал, протяжність якого на сьогоднішній день становить 300 м.
  • Михайлівські ворота Київського Дитинця висотою 21 м.
  • Кращі види середньовічного містобудування:
  • В'їзні ворота зі сторожовими вежами.
  • Мережа доріг Стародавнього Києва.
  • Садиби киян XI-XIIІ століть.
  • Торгові лавки київських ремісників XI-XIIІ століть.
  • Вежа-повалушу XI-XIIІ століть.
  • Княжий двір і трибуни.
  • Велике і мале ристалище.
  • Ярмарок майстрів.
  • Стан кочівників.
  • Холм Перуна.
  • Печера Нестора Літописця.
  • Терем Ярослава.

Гордістю «Парку Київська Русь» є живий музей коней історичних порід. Тут зібрано понад 20 різних порід, серед яких знамениті ахалтекінцев, арабські і Булонський скакуни, елегантні та темпераментні коні Андалузії породи, фризи, орловські рисаки, лицарські брабансони, ковбойські квотерхорси і безліч інших.

Щорічно в парку «Стародавній Київ» проходять різноманітні міжнародні фестивалі, турніри лицарських боїв і кінних лучників, демонстрації обмундирування давньоруських воїнів, що дозволяє зануритися в культуру, побут і атмосферу Київської Русі.

На території Великого Ярославського двору в триповерховій садибі розташувалася експозиція історичних костюмів і обладунків Стародавнього Києва. Унікальна колекція, в якій представлені наряди різних епох і країн.

У музеї кораблебудування знаходиться центральний експонат - човен «Князь Володимир». Єдина в світі точна реконструкція бойового човна Київської Русі. Це судно відтворила легендарний шлях «Із варяг у греки», побувавши в Балтійському, Чорному і Азовському морях, пройшовши по всій річковій системі історичного торгового шляху.

Про всі тонкощі будівництва за часів Київської Русі вас ознайомлять в музеї «Архітектура Древньої Русі».

Екскурсії історико-культурного центру «Древній Київ»

У «Парку Київська Русь» можна відвідати такі екскурсії:

  • Оглядові екскурсії, в ході якої вас познайомлять з основними спорудами і експозиціями парку, розкажуть історію Київської Русі і безліч цікавих фактів.
  • Шкільні екскурсії. «Живі уроки» - це відмінний шанс пізнати історію Стародавнього Києва, не просто читаючи книги, а занурившись в світ, де мешкають жителі Київської Русі, витязі і сам князь.
  • Тематичні екскурсії: архітектура - особливості будівництва, використовувані інструменти; військову справу - різні види спорядження і ведення бою; Русь кочове - змішування і взаємозбагачення кочівників і слов'янської культури.
  • Екскурсія на конюшню. Можливість побачити багату колекцію коней різних порід, предки яких тисячі років тому зіграли одну з головних ролей в розвитку конярства.
  • Екскурсія-квест. Зібравши компанію, вам треба буде пройти власний шлях складних, але не менш цікавих, випробувань, де має бути виявити всі свої кмітливість, ерудицію та спритність, щоб дійти до кінця і одержати винагороду.
  • Кінна екскурсія по Стародавньому Києву. Для тих, хто бажає не просто поспостерігати за тим, як живуть мешканці, а й відчути себе князем або княгинею, пропонується екскурсія на коні. Тут ви можете проїхатися по всьому парку, верхи на могутньому коні.

Додаткові послуги

Дитячий табір «Древній Київ» - це 12-денний табір для дітей 9-12 років з проживанням в спеціально облаштованих наметах.

Виготовлення одягу, спорядження і аксесуарів на замовлення. Відмінна можливість зануритися в світ Стародавнього Києва, одягнувши наряд тих часів і пройшовши в ньому по місту. Відчути себе доблесним лицарем у сяючих обладунках або великим князем Київської Русі.

Туристичні пропозиції, які включають в себе такі програми: одно- або дводенний тур «Подорож в Древній Київ», дводенна програма з ночівлею для двох «Княжий відпочинок», одноденна програма з ночівлею для двох «Вперед в минуле, або з якихось любов`ю Із древнього Києва! », одноденна програма з ночівлею для двох« Знайомство з княжими кіньми ».

Проживання: проживання в наметі на території парку, проживання в комфортабельних апартаментах (будинок готельного типу), проживання в хостелі.

Майстер-класи та локації: канатний спуск «Велике Політайло» (zipline), стрільба з лука, лучний турнір, гончарне майстерність, ковальська справа, слов'янська писемність, середньовічний тир, виготовлення ляльок-мотанок, карбування монет, розпис скла та кераміки, виготовлення прикрас , розпис по дереву, розпис по тілу гримом або хною, розпис писанок, спорт-меч, історичне фехтування, стрільба з требушет, ворожіння на рунах, середньовічна костюмерна, стрільба з аркбаллісти.

Стайня: кінні прогулянки, кінні прогулянки в екіпажі або санях, заняття з верхової їзди, заняття з верхової стрільби з лука, тренування по джигитовке, тренування з основ лицарських турнірів, оренда коня, знайомство з кінним світом, середньовічне сафарі.

Корпоративи та свята: корпоративні свята, дні народження, ювілеї, випускний, кейтеринг, квест, весілля, прийом делегацій і конференції, організація фестивалів, концертів і шоу, Новий рік в «Стародавньому Києві», корпоративна квест-гра «Штурм фортеці».

Ексклюзивні послуги: княжий бенкет, трапеза з князем Володимиром, оренда території парку, welcome-зустріч гостей, продакшн (відеозйомка), фотосесія, послуги театру (кінний і піший), кінний ескорт для урочистостей, політ на повітряній кулі, банкет в корчмі «Веселий варяг », бронювання трибун« Гості князя », тур« Із варяг у греки », пропозиція« Руки та Серця », вогняне шоу.