Знижки на атракціон велике полетайло

Про компанію Велике Полетайло

У Древній Русі існувала забава «Полетайло»: між деревами під нахилом натягували мотузку над водоймами або ярами і спускалися з допомогою підкови з поперечиною.

У наші дні «Полетайло» зросла в розмірах, стало безпечним, підкову замінив надійний ролик, а під час польоту ви будете сидіти в надійної страхувальної системі. Під час відвідування атракціону з вами поруч будуть знаходитися досвідчені інструктори, які підготують до польоту і забезпечать вашу безпеку. Троси «Великого Полетайло» витримують вагу 12 тонн, а страхувальний спорядження - мінімум 1 тонну, тому ви не будете переживати за безпеку, і політ подарує вам захоплюючі емоції.

Ви хочете літати по-дорослому і отримати максимум адреналіну? Велике коло - 700 метрів подорожі, з яких 640 метрів в польоті - 4 канатних спуску (з них 2 над озером) і 3 мости. Фініш знаходиться поруч зі стартом нагорі дороги до озера. Скористатися атракціоном можна з 9 років самостійно або з 5 років в тандемі з інструктором.

Як знайти «Велике Полетайло»?
Приїжджайте в Древній Київ в «Парку Київська Русь» і пройдіть по головній дорозі до початку спуску до озера. Зліва від печери Нестора Літописця ви побачите старт.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись