Ваш городВинница?
Изменить

Отзывы - Сеть супермаркетов Varus

1306 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

14.07.20
Анастасия Царан
продают батончики, внутри которых стадо дохлой моли
19:01 14 июляАнастасия Царан
Магазин находится в г.Днепр, по адресу Александра Поля ,104а
12.07.20
Нагаева Людмила
Длинные очереди! Администрация не заботится о покупателях!
10:13 13 июляVARUS
Добрий день, ЛюдмилоДякуємо за сигнал!Ми візьмемо інформацію в роботу, щоб детальніше розібратись у причинах та вжити заходів.Уточніть, будь ласка, коли та в якому саме магазині Ви стали свідком такої ситуації?Щоб ми могли надати Вам зворотній зв'язок з цього питання, залиште, будь ласка, нам в особисті повідомдення свій контактний номер для зв'язку
11.07.20
maxx19791703
Я являюсь сотрудником Варус 38.Я уже не раз обращался к руководству.сколько мы будем платить недостачи которая делает наемная охрана пп " явир 2005".А частности начальник охраны Зозуля Вера Николаевна совместно с дочкой которая сидит на рампе Влада Матвиенко выносят виски и красную икру и не только,а когда приезжает ихний куратор Барсагов Руслан Витальевич ему собирается пакет на несколько тысяч и ложится в машину.Я надеюсь ,что может сдесь как то меня услышат.и примут меры Надоело платить по несколько тысяч при зп 6000.
11.07.20
Антон Бабак
Персонал обслуживает сотрудников игнорируя обычных покупателей на кассе
10:16 13 июляVARUS
Добрий день, АнтонеДякуємо за сигнал!Ми візьмемо інформацію в роботу, щоб детальніше розібратись у цьому питанні.Уточніть, будь ласка, коли та в якому саме магазині Ви стали свідком такої ситуації?Щоб ми могли надати Вам зворотній зв'язок з цього питання, залиште, будь ласка, нам в особисті повідомдення свій контактний номер для зв'язку
04.07.20
Liliya Vanilnaya
Сегодня из 15 касс работало 3 и это в час пик в 19:00
Меня пригласил продавец пройти к ней она открыла кассу,только я подошла, ее позвали разбираться с возвратом и она меня попросила подождать, я ждала минут 7 хотя до этого уже отстояла очередь, на мой вопрос зачем было меня дергать если Вы на расхват? Ответила ну извините, подождите , я ещё 5 минут подождала тут она подходит к кассе и ей говорят никого не отпускай уходи на онлайн заказ и мне говорят снова ждать, а у меня всего 5 покупок Я ушла без товара, потому что такого хамства я ещё не встречала Мне не предложили альтернативу, только как снова встать в 2х метровую очередь, которую я до этого уже отстояла почти Это произошло в Варусе в Запорожье Ул.Независимой Украины
02.07.20
Татьяна
Варус - это беспредельное хамство, кассиров и администратора. Сдачу не дают, все предлагается на карту, постоянно предлагают купить у них маску, хотя видят, что она есть. Отказ в переводе...
30.06.20
Ирина Пилей
28.06 приобрели арбуз. Вторые сутки плохое самочувствие у меня и ребенка. Вы проверяете продукты которыми торгуете?! Рекомендую провести проверку. Иначе я сама буду вынуждена обратиться в защиту прав потребителей. проспект Кривого рога 24
16:43 01 июляVARUS
Добрий день, ІриноДякуємо за сигнал!Уся продукція, перед потраплянням на вітрину, проходить відповідну сертифікацію та внутрішній контроль якості згідно НАССР.Ми візьмемо інформацію в роботу, щоб детальніше розібратись у причинах такої ситуації.Вибачте за таку жахливу ситуацію :(Щоб ми могли надати Вам зворотній зв'язок з цього питання, залиште, будь ласка, нам в особисті повідомлення свій контактний номер для зв'язку
29.06.20
Виктория Ананьева
Добрый вечер. Днепр, варус Приднепровск. На овощи и фрукты страшно смотреть!!! Помидоры гнилые, огурцов вообще нет. На грибы акция, но на вид они ужасные (мягкие, все в чёрных точках). Касательно фруктов, ситуация аналогичная. Бананы гнилые и мягкие, даже выбрать не из чего, апельсинов и грейпфрутов совсем нет.
14:45 30 июняVARUS
Добрий день, ВікторієДякуємо за сигнал!Ми візьмемо інформацію в роботу, щоб детальніше розібратись у причинах такої ситуації та вжити заходів.Вибачте за таку прикрість :(Щоб ми могли надати Вам зворотній зв'язок з цього питання, залиште, будь ласка, нам в особисті повідомлення свій контактний номер для зв'язку
27.06.20
Сергей Полетаев
Мороженое покупается по акции написанной рядом. Дома выясняется что это другое без акции. При возврате сказали прошел час хотя мороженое было в морозилке( Мороженое 30грн 175грам Космос!!!
22.06.20
Станіслав Лук'яненко
Тухлая рыба скумбрия х/к без головы. Варус Днепр, Мандриковская. 20.06.2020
13:54 23 июняVARUS
Добрий день, СтаніславеДякуємо за сигнал!Ми візьмемо інформацію в роботу, щоб детальніше розібратись у причинах такої ситуації та вжити заходів.Чи вірно ми розуміємо, що Ви помітили цей товар в магазині за адресою м.Дніпро, просп.Героїв (ран. просп.Перемоги), 11?Вибачте за таку жахливу ситуацію :(Щоб ми могли надати Вам зворотній зв'язок з цього питання, залиште, будь ласка, нам в особисті повідомлення, свій контактний номер для зв'язку
15.06.20
Надія Лещик
Спробувала замовити продукти онлайн у великому супермаркеті Ашан але їх сайт зависав неймовірно, видавав помилки, писала повідомлення на facebook - тех підтримка обіцяла розібратися. Звернулась до Варус, оформила все швидко, сайт "літає". Продукти були доставлені вчасно, все точно по списку. Працівник зателефонував, сказав, що не вистачає пакета, домовилися, що в магазин мені його надасть, а я сплачу за нього на місці доставки продуктів. Обслуговування українською мовою. Дякую, не сподівалася.
18:06 16 июняVARUS
Дякуємо за позитивний відгук!Нам напрочут приємно дарувати нашим Клієнтам зручний сервіс♥
10.06.20
Олег Цимбалюк
VARUS на Малишка 3 у Києві. Тотальне порушення правил карантину та постанов Кабінет Міністрів України. Охорона не звертає уваги на відвідувачів без масок, не робить їм зауважень і веде себе так, ніби це не входить у їхні обов'язки. Ні охорона супермаркету, ні касири не слідкують за дотриманням покупцями дистанції в черзі і не роблять зауважень, на касах постійно скупчення людей, між якими не те що немає відстані в 1 метр, а вони взагалі стоять тісно один до одного. Касири, охорона, працівники кулінарного відділу дозволяють собі перебувати в супермаркеті у приспущених масках, часто без рукавичок. Адміністратор супермаркету, стоячи на касі, продає товари покупцям без масок і не робить їм зауважень, не слідкує за дотриманням дистанції. Ніколи не виконується вимога перебування однієї людини на 10м2 площі. Прошу Національна поліція України Держпродспоживслужба розібратися.
12:13 11 июняVARUS
Добрий деньДякуємо за сигнал!Ми візьмемо інформацію в роботу, щоб детальніше розібратись у цьому питанні та вжити заходів.Уточніть, будь ласка, коли саме Ви стали свідком такої ситуації в нашому магазині?Вибачте за спричинені незручності :(Щоб ми могли надати Вам зворотній зв'язок з цього питання, залиште, будь ласка, нам в особисті повідомлення свій контактний номер для зв'язку
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти