Ваш городВинница?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть супермаркетов Varus

1226 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

31.01.20
Василий Ткаченко
Зашёл после работы. Нагорка. Вы серьезно? Варус? Вы точно хотите накормить этим мясом людей? Это же не еда и не продукт.....это жрадло....его точно кто-то ел. Отдайте на корм животным. Я надеялся на приемлемый уровень.
31.01.20
Карина Яковлева
Продавать качественные и свежие продукты!!!
31.01.20
Карина Яковлева
Продавать качественные и свежие продукты!!! Спасибо, за быстрое реагирование. Все разрешилось
13:05 03 февр.VARUS
Добрий деньНам шкода, що у Вас склалось таке негативне враження після відвідування нашого магазину :(Наш співробітник зв'язався з Вами в особистих повідомленнях, щоб з'ясувати деталі та розібратись у ситуації.Будемо вдячні за інформацію!
31.01.20
Виктория Братская
это тот самый магазин , в котором рады каждому покупателю , и отличный коллектив
13:24 31 янв.VARUS
Дякуємо за теплі слова!Завжди Вам раді ♥
31.01.20
Alexandr Polyakov
#1 НЕТ ТУАЛЕТА (БЕСПЛАТНОГО) Я трачу много денег и времени в вашем магазине, а сервиса нет. метро, эпицентр, новус, АЗС (все) и т.д предоставляют этот сервис. А вы не заботитесь о ваших клиентах. Недавно ребенок захотел в туалет, ваши сотрудники посоветовали на улицу или збегать в Макдональдс.... я в шоке. Я не оставлю этот вопрос, пока вы не измените ситуацию. Хотя бы в самых крупных своих магазинах. Срочно примите меры !
18:00 31 янв.VARUS
Дякуємо, що звернули нашу увагу!Ми візьмемо інформацію в роботу та зробимо все можливе аби виправити ситуацію.Якщо Ви бажаєте отримати зворотній зв'язок з цього питання, напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення свій контактний номер телефону
26.01.20
Андрей Кукушкин
Сотрудники украли деньги с карточки мобильный бонус.
13:13 27 янв.VARUS
Добрий день, АндріюДякуємо за сигнал!Наш співробітник зв'язався з Вами в особистих повідомленнях для уточнення деталей.Будемо вдячні за інформацію!
24.01.20
Олеся Романенко
Конечно же Выпечку! А именно - Хлеб. Эксклюзивные рецептуры, обширный ассортимент и только свежие Изделия на прилавках!
12:40 27 янв.VARUS
Дякуємо за позитивний відгук! Нашим пекарям буде напрочут приємно :)
21.01.20
Елена Харенко
Дніпро, вул. Кондратюка Вже другий тиждень доводиться користуватися нововведенням "єдина черга". Позитивних моментів у цьому так і не помітила. По-перше, мене позбавили права вибору - є касири, у яких мені не хочеться обслуговуватися. По-друге, я втрачаю час. Доки я стояла у черзі до конкретної каси, я могла підготувати гроші та викласти товар на стрічку, тепер же мені доводиться просто чекати. По-третє, вже кілька раз була свідком того, як несвідомі покупці, які також не у захваті від "єдиної черги", просто ігнорують її, та йдуть до кас без черги. Тобто, я повинна вступати з ними у конфлікт, що мені зовсім не потрібно, або мовчки пропускати їх?
17:26 22 янв.VARUS
Добрий деньДякуємо за розгорнутий відгук!Наразі, ми тестуємо ідеї, які допомогли б нам покращити якість та швидкість обслуговування на кассі.Проект є експериментальним, а тому може зазнати певних корректив з часом. Саме тому, нам важливо отримувати зворотній зв'язок від наших Клієнтів.Сподіваємось, ми не створили незручностей, адже певна кількість касс працює у звичному режимі, тому у наших Клієнтів завжди є вибір.
19.01.20
Юлия Голубенко
Варусовцы, совесть есть??? Купила "святковый калач", Варус в Новомосковске на Сучкова, туда бы за цену 83 грн/кг (!!!) хоть бы для приличия мака положили!!! 🤬🤬🤬
10:02 20 янв.VARUS
Добрий день, Юліє Прийміть наші вибачення, якщо покупка Вам не сподобалась :(Дякуємо за сигнал!Ми детальніше розберемось у цій ситуації, щоб з'ясувати причини.Щоб ми могли надати Вам зворотній зв'язок з цього питання, напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення свій контактний номер для зв'язку.
18.01.20
Светлана Филонова
17.01.2020 вечером купила в магазине по адресу Сичеславская Набережная 33 глазированные сырки с плесенью фирмы Дольче. Ужас!!! Чем нас кормят!
11:03 20 янв.VARUS
Добрий день, СвітланоПерш за все, прийміть наші вибачення за такий неякісний товар :(Ми хотіли б детальніше розібратись у ситуації, щоб вжити заходів.Уточніть, будь ласка, які саме то були сирки? Можливо, Ви здійснювали покупку з карткою лояльності чи у Ва зберігся чек?Щоб ми могли надати Вам зворотній зв'язок з цього питання, напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення свій контактний номер для зв'язку.
17.01.20
Ольга Николаенко
Киев. Варус на б-ре Перова. Опять просроченный товар. На стилажах продаются креветки с полугодичной просрочкой!!!😠На кассе пробивают 2 раза один и тот же товар!!! Когда это кончится????? Намерена в скором времени жаловаться в специализированные службы!
15:51 17 янв.VARUS
Добрий день! Приміть наші вибачення за цю ситуацію :( Ми вже взяли питання в роботу та написали Вам у приватних повідомленнях для уточнення подробиць.
14.01.20
Миха Хой
Обман с акцией и несуществующие чашки. Обещали , обещали, а теперь даже коментариев не дают. Фуфлыжники.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти