Ваш городВинница?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть супермаркетов Varus

1036 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

05.08.19
Inna Gritsenko
Днями купила шматок вагового торту "Наполеон" - викинуті гроші! Коржі товсті, "гумові", та ще й підгорілі. Крем (заварний) за смаком наче клейстер, молоком навіть не пахне. Гіршого "Наполеону" я ще не куштувала.
04.08.19
Гость
Купили печенье с мужем Инь-янь на 33 грн. Печенье имеет резкий запах и неприятный вкус. Теперь, что перед покупкой нухать печенье? Печенье - это же любимое лакомство деток(
04.08.19
Илья Жданей
Лучший супермаркет, доступные цены
30.07.19
Sasha Polovyy
Слідкуйте щоб працівники обслуговували державною мовою.
14:48 30 июляVARUS
Доброго дняНа разі, в стандартах нашої організації закріплено звернення до Клієнтів українською. Ми зробимо все можливо аби ці правила виконувались нашими співробітниками.Дякуємо!
29.07.19
Покупатель
Цены в Варусе не соответствуют указанным на цениках. Обслуживание ужасное. Администратор отсутствует на рабочем месте. Касиры хамы и не ценят постоянных покупателей.
29.07.19
Диана Фомишина
Очень хороший магазин!Вежливый персонал,хорошая продукция!!!
14:44 30 июляVARUS
Дякуємо за теплі слова!
29.07.19
Ігор Девбич
Навчіть свій персонал української мови!
14:49 30 июляVARUS
Доброго дня!Зі свого боку ми зробимо все можливе щоб наші Клієнти завжди почували себе максимально комфортно за будь яких умов.Дякуємо!
29.07.19
Костянтин Собіченко
Ні, не рекомендую.
29.07.19
Sergij Guslawskyj
не рекомендую , бо тут зневажають українців.
14:53 30 июляVARUS
Доброго дняМи ставимось з повагою до всіх і кожного свого Клієнта.Нам шкода що у Вас склалось таке негативне враження :(...Ещё
29.07.19
Ярослав Федунів
не рекомендую.
08:41 29 июляЯрослав Федунів
Українофоби: агресивно ігнорують права україномовних клієнтів: https://m.facebook.com/groups/1453810038227000?view=permalink&id=2368484220092906
29.07.19
Орелі Боян
Не рекомендую. Утиск українців за мовною ознакою. Панство гадає, що працюють в Матрьошкостані?
29.07.19
Інна Козакевич
Не знають державної мови.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти