Ваш городВинница?
Изменить

Отзывы - Сеть супермаркетов Varus

1304 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

29.07.19
Диана Фомишина
Очень хороший магазин!Вежливый персонал,хорошая продукция!!!
14:44 30 июляVARUS
Дякуємо за теплі слова!
29.07.19
Ігор Девбич
Навчіть свій персонал української мови!
14:49 30 июляVARUS
Доброго дня!Зі свого боку ми зробимо все можливе щоб наші Клієнти завжди почували себе максимально комфортно за будь яких умов.Дякуємо!
29.07.19
Костянтин Собіченко
Ні, не рекомендую.
29.07.19
Sergij Guslawskyj
не рекомендую , бо тут зневажають українців.
14:53 30 июляVARUS
Доброго дняМи ставимось з повагою до всіх і кожного свого Клієнта.Нам шкода що у Вас склалось таке негативне враження :(...Ещё
29.07.19
Ярослав Федунів
не рекомендую.
08:41 29 июляЯрослав Федунів
Українофоби: агресивно ігнорують права україномовних клієнтів: https://m.facebook.com/groups/1453810038227000?view=permalink&id=2368484220092906
29.07.19
Орелі Боян
Не рекомендую. Утиск українців за мовною ознакою. Панство гадає, що працюють в Матрьошкостані?
29.07.19
Інна Козакевич
Не знають державної мови.
29.07.19
Святослав Литынськый
Касири, які не володіють українською мовою не повинні бути допущені до роботи, бо вони дискримінують покупців. А покупець правий.
29.07.19
Svyatoslav Litynskyy
Касири, які не володіють українською мовою не повинні бути допущені до роботи, бо вони дискримінують покупців. А покупець правий.
29.07.19
Ирина Трач
Це я, українка, мушу вчити мову чужої країни, щоб мене обслужили у вашому супермаркеті ? Що за неповага до українців у своїй державі?! Не рекомендую!!!
29.07.19
Наталя Дойкова
Персонал дискримінує українців за мовною ознакою.
29.07.19
Volodymyr Lyvynskyi
Чому ваші працівники у Києві не володіють державною мовою та дискримінують україномовних покупців? Ви набираєте на роботу українофобів?
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти