Магазин верхнього чоловічого одягу Sun's House

107  відгуків
Знижки в інтернет-магазині «sun's house»
Знижки в інтернет-магазині «sun's house»
Знижки в інтернет-магазині «sun's house»
Знижки в інтернет-магазині «sun's house»

Акції  1

Промокоди 3

Про компанію Sun's House

Інтернет-магазин «Sun's House» надає широкий вибір чоловічих пальт і курток власного виробництва. Кожна модель створена відповідно до мінливими модними трендами, виглядає стильно, підходить на різні випадки і для будь-якого віку.

Шиються вироби тільки з якісних матеріалів: вовни австралійського і новозеландського мериноса, клейовий і дублюючої тканини фірми «Freudenberg», фінського штучного утеплювача «isosoft» та інших. За процесом виготовлення закріплений багаторівневий контроль якості, а відповідальний фахівець особисто перевіряє кожну одиницю товару. Тут надають гарантію на термін, що вдвічі перевищує встановлений законом. У клієнтів досить часу, щоб переконатися в якості продукту.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Про «Sun's House»

Якщо при виборі одягу ви керуєтеся такими критеріями як комфорт, якість, практичність і стиль - вам в інтернет-магазин чоловічого одягу «Sun's House».

«Sun's House» - це місце, де можна замовити недорогу різноманітну верхній одяг для представників сильної статі.

Вперше «Sun's House» з'явилися в Україні в 1990 році як сімейне ательє з пошиття вовняних, шкіряних курток і пальто. Так як вироби користувалися активним попитом, була відкрита фабрика і магазин, які вже понад 20 років радують своїх покупців якістю і доступністю товарів. Конструкторське бюро магазину постійно працює над новими фасонами, які відповідають останнім модним тенденціям. Яку модель ви б не вибрали, ви можете бути впевнені, що цей одяг надійно забезпечить вам комфорт і захист від поганої погоди. Для пошиття використовують тільки якісні матеріали. Технології роботи розроблені відповідно до високих вимог, які застосовували для виготовлення армійського одягу.

В інтернет-магазині легко підібрати для себе куртку або пальто не залежно від того, який стиль ви віддаєте перевагу. Щоб порадувати клієнтів на сайті «Sun's House» постійно проводяться акції і діють сезонні знижки.

Асортимент чоловічих пальт, представлених в каталозі, різноманітний. Тут можна придбати весняні, зимові, демісезонні моделі, виготовлені з вовни, кашеміру і інших матеріалів. На сайті «Sun's House» є в наявності і чоловічі куртки на будь-який сезонв широкій колірній гамі і з незмінною якістю пошиття. Покупець зможе легко підібрати собі верхній одяг до смаку - довгу, коротку, приталенную, з капюшоном або з коміром-стійкою.

доставка

Для жителів Києва є можливість відвідати магазин і забрати товар самостійно. Доставка по столиці здійснюється кур'єром магазину. Її вартість при купівлі одного виробу - 50 грн, а при купівлі двох і більше - безкоштовно. В інші міста України та в будь-яку точку світу товар пересилається за допомогою кур'єрської служби «Нова Пошта». Оплачується ця послуга відповідно до тарифів перевізника.

оплата

Вибір способу оплати залежить від зручної для вас форми доставки. Ви можете розплатитися готівкою в магазині при самовивозі, кур'єрської доставки або у відділенні служби «Нова Пошта» при отриманні і огляді товару. Передбачена оплата замовлення онлайн за допомогою банківської карти.

Гарантія

Гарантійний термін виробів становить один рік, а фактичний термін служби одягу - більше 5 років.