Сервіс з продажу квитків Kontramarka

569  відгуків
17 адрес в 4 містах
Акційні квитки від концертного сервісу «Контрамарка»
Знижки на квитки від концертного сервісу «Контрамарка»
«Контрамарка» квитковий сервіс
Акції від сервісу «Контрамарка»
Квитки в цирк від «Контрамарка»
Квитки в театри від «Контрамарка»

Промокоди 6

Про компанію Kontramarka

«Контрамарка»: онлайн-покупка квитків на розважальні заходи

«Контрамарка» - сервіс, який поширює квитки на концертно-розважальні заходи онлайн. У event-сфері компанія на національному рівні надає інформацію про події в сфері культури, на які можуть прийти відвідувачі сайту.

Цінність сервісу полягає в можливості придбати квиток за доступною ціною і самостійно вибрати місце в залі для глядачів. Задіяна з 2013 року система Maestro Ticket System підключила до сервісу «Контрамарка» великі театри, клуби, стадіони, кінотеатри, музеї та концертні майданчики. Це забезпечує доступ клієнтів сайту до різноплановим культурно-розважальних заходів, інформація про яких надходить з надеж

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

«Контрамарка»: онлайн-покупка квитків на розважальні заходи

«Контрамарка» - сервіс, який поширює квитки на концертно-розважальні заходи онлайн. У event-сфері компанія на національному рівні надає інформацію про події в сфері культури, на які можуть прийти відвідувачі сайту.

Цінність сервісу полягає в можливості придбати квиток за доступною ціною і самостійно вибрати місце в залі для глядачів. Задіяна з 2013 року система Maestro Ticket System підключила до сервісу «Контрамарка» великі театри, клуби, стадіони, кінотеатри, музеї та концертні майданчики. Це забезпечує доступ клієнтів сайту до різноплановим культурно-розважальних заходів, інформація про яких надходить з надійних джерел. Оскільки сервіс надає послуги в мережі, фізичних кас як таких немає. Однак кожен відвідувач сайту може розраховувати на допомогу консультанта в режимі реального часу в робочі години.

Що пропонує «Контрамарка»

На постійно оновлюваною сторінці сервісу ви знайдете пропозиції квитків:

  • в театр;
  • кіно;
  • на концерти;
  • фестивалі;
  • заходи для дітей;
  • спортивні події.

До культурних заходів, найбільш доступним за вартістю і різноманітним по жанрову специфіку, відносяться театральні вистави. Для любителів театрального мистецтва в столиці знайдеться що подивитися. Ціни на квитки більш ніж демократичні, тому піти на виставу можна сім'єю або компанією друзів, колег. Користуючись фільтрами для пошуку, вибрати спектакль бажаного жанру або настрою легко, а головне - швидко.

Також зручно купувати квитки на концерти українських та зарубіжних зірок естради. Щоб своєчасно дізнатися дати гастролей і забронювати відповідні місця, слідкуйте за оновленнями на сайті.

Переваги «Контрамарка»

Послуги сервісу припадуть до смаку тим, хто знає ціну часу і грошей. «Контрамарка» надає:

  • зрозумілий інтерфейс, який полегшує вибір;
  • відсутність необхідності забирати квитки в театральній касі;
  • оформлення електронного квитка протягом декількох хвилин;
  • інформацію про новинки в сфері розваг в групах «Контрамарка» в соціальних мережах;
  • розіграші квитків;
  • розсилку з актуальною інформацією про події та знижки.