Аптека Аптека Низьких Цін (АНЦ)

834  відгуків
483 адреси в 72 містах

Акції  1

Промокоди 11

Про компанію Аптека Низьких Цін (АНЦ)

«Аптека низьких цін» («АНЦ») — сучасна аптечна мережа, яка спеціалізується на продажу лікарських препаратів, засобів догляду за тілом, компресійної білизни, медичних вимірювальних приладів та інших товарів для здоров'я. Мережа «Аптека низьких цін» («АНЦ») – це 1100 аптек у 140 містах України, яка об'єднує команду із понад 7000 співробітників.

«Аптека низьких цін» («АНЦ») надає понад 16000 товарів для здоров'я та догляду за обличчям та тілом. Основна відмінність мережі – низька вартість продукції, можливість замовити та зарезервувати будь-який препарат, надання консультації фахівців щодо застосування ліків. Регулярні розпродажі та акції роблять покупки в «Аптеці низьких цін» ще доступнішими.

Питання

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

«Аптека низьких цін» («АНЦ»): ліки та товари для здоров'я за доступними цінами

«Аптека низьких цін» («АНЦ») — сучасна аптечна мережа, яка спеціалізується на продажу лікарських препаратів, засобів догляду за тілом, компресійної білизни, медичних вимірювальних приладів та інших товарів для здоров'я. Основна відмінність мережі – низька вартість продукції, можливість замовити та зарезервувати будь-який препарат, надання консультації фахівців щодо застосування ліків. Регулярні розпродажі та акції роблю покупки в «Аптеці низьких цін» («АНЦ») ще доступнішими.

Свою роботу компанія розпочала у 2000 році у Запоріжжі. Наразі представництва аптеки відкриті у Києві, Харкові, Одесі, Вінниці та інших 50 містах країни. На сайті магазину можна замовити необхідні препарати та забрати їх у стаціонарній аптеці свого міста.

Що пропонує "Аптека низьких цін" ("АНЦ")

«Аптека низьких цін» («АНЦ») надає понад 16000 товарів для здоров'я, серед яких:

  • Медикаменти для лікування та відновлення роботи нервової, серцево-судинної, кровоносної, сечостатевої, травної систем, антибіотики, жарознижувальні засоби та гормональні препарати, антидепресанти. На сайті можна придбати краплі для лікування та профілактики ЛОР-захворювань, мазі та крему для лікування органів руху та шкірних хвороб.
  • Товари для дітей представлені шампунями, лосьйонами, присипками, кремами та іншими косметичними засобами. В аптеці великий вибір молочних сумішей і каш, соків і пюре, а також товарів для майбутніх і матерів-годувальниць.
  • Лікувальна косметика для догляду за тілом, волоссям, нігтями, ароматичні масла, антицелюлітні комплекси, засоби захисту від ультрафіолетових променів.
  • Медичне обладнання – ваги, тонометри, глюкометри, молоковідсмоктувачі, масажери, термометри, інгалятори та інші прилади.
  • Вітаміни та біологічні добавки для дітей та підлітків, чоловіків та жінок, вагітних та людей похилого віку, БАДи та фіточаї для схуднення, поліпшення травлення, роботи сечостатевої системи, стабілізації артеріального тиску тощо.
  • Товари для реабілітації та відновлення здоров'я – бандажі для спини, живота, рук та ніг, еластичні бинти, милиці тощо.

Переваги покупок в «Аптеці низьких цін» («АНЦ»):

  • Аптечна мережа понад 15 років займається реалізацією лікарських препаратів та товарів медичного призначення та заслужила довіру та повагу клієнтів.
  • Ціни в аптеці значно нижчі, ніж в інших торгових точках. Досвідчені фахівці надають докладну консультацію та допомагають підібрати препарат чи медичне обладнання.
  • Компанія регулярно проводить акції, які дозволяють купувати препарати та косметичні засоби відомих світових виробників зі знижкою 10% – 15%, дитяче харчування зі знижкою до 30%.

Для користувачів онлайн-сервісу "Покупон" доступні промокоди на знижку при купівлі лікарських препаратів.