Тур до Буковелю «Осінній релакс» від «Miracle Travels»

Вся Україна

Miracle Travels (Міракл Тревелс)4.7741 відгуків користувачів
1/30

Доступні дати заїздів:

20.08.2024 - 30.11.2024
знижка-24%
економія6 501 грн
Купітьпершими
  • Варіант 1: осінній релакс-тур на 4 дні для двох (з урахуванням часу у дорозі)

    Знижка 20 %2 501 грн економії
    Купіть першими
    12 500 грн 9 999 грн
  • Варіант 2: осінній релакс-тур на 7 днів для двох (з урахуванням часу у дорозі)

    Знижка 21 %4 001 грн економії
    Купіть першими
    19 000 грн 14 999 грн

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте тур до Буковелю «Осінній релакс» на 4, 7 або 10 днів для двох від туристичної компанії «Miracle Travels» зі знижкою.

Показати всі варіанти (3)

Що входить у вартість сертифікату?

  • Проїзд автобусом до готелю та назад для двох (виїзд з Києва здійснюється о 08:00, міста посадки: Київ, Житомир, Рівне,
    Тернопіль, Івано-Франківськ. Час та місце посадки у кожному місті необхідно уточнювати в адміністрації під час бронювання туру).
  • Проживання в готелі для двох (4, 7 або 10 днів з урахуванням часу в дорозі).
  • Сніданки для двох.
  • Медичне страхування.

Готелі на вибір

  • Готель «Amarena» розташований у Буковелі, за 400 м від гірськолижного підйомника 1R. До послуг гостей тераса, безкоштовний Wi-Fi та бар. У номерах курортного готелю надається чайник. Вранці для гостей подається континентальний сніданок. У готелі «Amarena» можна взяти напрокат лижне спорядження.
  • З готелю «BLUE mountain» відкривається чудовий гірський краєвид. До послуг гостей ресторан, лобі, конференц-зал, лазня, гаряча бочка, кімната для зберігання лиж, безкоштовна парковка, Wi-Fi, обладнання для барбекю. Номерний фонд представлений 4 категоріями номерів: стандарт, напівлюкс 1, напівлюкс 2, люкс. Готель «BLUE mountain» розташований у Буковелі, за 200 метрів від підйомника № 1. Відстань до найближчих підйомників: 200 м.
  • Курортний готель «MK Resort 3 *» (раніше - «Магія Карпат») знаходиться в центрі гірськолижного курорту Буковель. Цей елегантний комплекс складається із двох корпусів. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi на всій території та безкоштовна парковка. У 1 корпусі є ресторан з панорамною терасою і стильні номери з видом на Карпати. У другому корпусі знаходяться лише номери. У всіх номерах є телевізор з плоским екраном, чайник і власна ванна кімната, укомплектована феном, тапочками та туалетно-косметичними засобами. Номери найвищих категорій комфортності обставлені антикварними меблями. У деяких номерах є балкон. У ресторані подають різноманітні страви міжнародної та української кухні. У вихідні дні у ресторані звучить жива музика. Автобусний вокзал Буковеля знаходиться за 500 метрів.
  • Готель «Skilandhouse 3*» – будинок відпочинку, розташований у самому серці гірськолижного курорту Буковель. Всього в 50 метрах від готелю знаходиться підйомник R1: його безпосередня близькість, безсумнівно, порадує всіх, хто любить весело проводити час на лижах і сноубордах. Цей куточок здивує вас не лише чудовими краєвидами, теплою атмосферою, відмінним сервісом, але й подарує безліч незабутніх вражень!
  • Готель «Premium SPA Hotel 4*» розташований у Буковелі, за 100 м від підйомника №1, за кілька хвилин ходьби до підйомника №2 та основних розваг курорту. Така сама відстань і до супермаркету «Астон». Поруч знаходяться готелі BAZA Bukovel Hotel, Ribas Bukovel, Villa Viktoria, Olimp Буковель. Просимо не плутати готель «Premium» із «Premium Club SPA», розташований в іншій частині курорту Буковель.
  • Спа-готель «Marion Spa» знаходиться в Буковелі. До послуг гостей барбекю, тераса, ресторан, цілодобова стійка реєстрації та безкоштовний Wi-Fi на всій території. Здійснюється доставка їжі та напоїв у номер. Гості можуть відвідати оздоровчий та спа-центр із закритим басейном, хаммамом та гідромасажною ванною, а також бар.
  • Апарт-готель WOL 07 by Ribas розташований на гірськолижному курорті Буковель, в 43 км від Говерла. До послуг гостей відкритий басейн на даху готелю, а також безкоштовний доступ до Інтернету на території готелю. Гостям пропонується сніданок або континентальний сніданок по меню. В апарт-готелі WOL 07 by Ribas можна відпочити на терасі для засмаги.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

Доступні дати проживання:

  • з 20.08.2024 по 30.11.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.
  • Кількість місць по акції обмежена.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Туристична агенція залишає за собою право змінювати порядок, кількість, час екскурсій та замінювати їх на рівноцінні.
Контакти
Miracle Travels (Міракл Тревелс) 4.77

Туристична агенція

Телефони: +38 (093) 934-90-63

Туристична агенція «Miracle Travels» пропонує тури на будь-який смак та гаманець. Кожен з компетентних менеджерів відповідає за конкретний напрямок, таким чином ви отримаєте всю необхідну інформацію для вибору подорожі. Міракл Тревелс організує авторські тури Україною, Європою, співпрацюють з найбільшими туроператорами та пропонують найвигідніші ціни.

1 адреса в 1 місті

Вся Україна

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від9 999 грн

Доступні дати заїздів:

20.08.2024 - 30.11.2024
знижка-24%
економія6 501 грн
Купітьпершими
Вибрати з
До кінця акції