До 5 сеансів оздоровчого масажу спини від центру фізичної терапії «Цандер»

3 адреси в Києві

Цандер4.9279 відгуків користувачів
1/2

Скористатися сертифікатом ви можете у період

17.03.2024 - 31.12.2024
знижка-75%
економія2 651 грн
купили224
  • 1 сеанс оздоровчого масажу спини

    Знижка 57 %401 грн економії
    10 купили
    700 грн 299 грн
  • 3 сеанси оздоровчого масажу спини

    Знижка 71 %1 501 грн економії
    27 купили
    2 100 грн 599 грн

Опис акції

Із сертифікатом ви отримуєте 1, 3 або 5 сеансів оздоровчого масажу спини від центру фізичної терапії «Цандер» зі знижкою.

Показати всі варіанти (6)

Опис послуги

Оздоровчий масаж безпосередньо впливає на всі системи організму: кістково-м'язову, кровоносну, нервову, лімфатичну, впливає на психоемоційний стан. Комплексний підхід допомагає пацієнтам, які звернулися зі скаргою на біль у спині, принагідно вирішити проблеми зі сном і, наприклад, скинути вагу. Ефект досягається за рахунок того, що масаж покращує кровообіг, відновлює лімфоток, знімає м'язові затискачі.

Оздоровчий масаж покращує якість життя

Коли ми довго сидимо за комп'ютером і мало гуляємо, а ще менше займаємося фізкультурою, ми часто втомлюємося, скаржимося на важкість у голові. Після процедури відзначають, що зникає головний біль, тяжкість, з'являється більше енергії. 

Оздоровчий масаж допомагає виявити приховані запалення

Болючі відчуття під час масажу можуть бути пов'язані з двома речами: м'язовими затискачами та запаленнями. Якщо є запалення у нирках, жовчному міхурі, малому тазі чи інших органах, при натисканні на відповідну точку людина відчуватиме біль. Опрацювання точок допомагає позбавитися запалення в органах, за які ці точки відповідають.

Оздоровчий масаж знімає головний біль

Остеохондроз шийного відділу хребта – одна з найпоширеніших причин головного болю. Остеохондроз блокує нормальне кровопостачання мозку, внаслідок чого порушується приплив та/або відтік крові. Масаж не тільки відновлює кровотік, усуваючи застій крові, сприяє тому, що в організмі включаються процеси самовідновлення.

Показати всі варіанти (6)

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

Скористатися сертифікатом ви можете з 17.03.2024 по 31.12.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним сертифікатом.
  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою та сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо клієнт записався на сеанс, але не з'явився у вказаний час та не попередив про зміну своїх планів за 12 годин, адміністрація залишає за собою право відмовити йому у наданні послуг зі знижкою.
  • Тривалість 1 сеансу – 60 хвилин (масаж - 45 хвилин, перевдягання - 15 хвилин).
  • Процедуру проводять масажисти з досвідом від 5 до 20 років.
Контакти
Цандер 4.92

Центр фізичної терапії

Телефони: +38 (098) 940-14-01

Центр фізичної терапії «Цандер» в Києві - це команда кваліфікованих фізичних терапевтів, реабілітологів, масажистів та інших фахівців, які допомагають повернути вам радість руху: легкого, вільного і безболісного. Центр реабілітації та оздоровлення спеціалізується на лікуванні і відновленні функцій опорно-рухового апарату, нервової, ендокринної та інших систем людини.

Центр «Zander» - це синтез ефективних методик фізичної реабілітації: занять на спеціальних тренажерах, кінезотерапії, остеопатії, масажу, рефлексотерапії та інших лікувально-оздоровчих процедур. Після консультації фізичного терапевта (і при необхідності лікарів інших напрямків) вам складуть індивідуальну програму лікування, по якій ви зможете займатися в зручний для себе час. Звернувшись до Центру, ви отримуєте кваліфіковану допомогу і сервіс за лояльними цінами.

3 адреси в 1 місті

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від299 грн

Скористатися сертифікатом ви можете у період

17.03.2024 - 31.12.2024
знижка-75%
економія2 651 грн
купили224
Вибрати з
До кінця акції