На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Покупон".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Покупон"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Покупон?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Виграй BlackFriday сертифікат на 5000 грн на покупки на сайті Покупон!

Вся Україна

Покупон4.545640 відгуків користувачів
1/1
знижка-100%
економіяНеобмежена
купили1275

Опис акції

Pokupon дарує ще більше подарунків своїм користувачам. Не пропустіть свій шанс стати власником сертифіката на 5000 грн на покупки на сайті Покупон.

Для участі у розіграші вам необхідно придбати купон цієї акції у період з 1 листопада до 28 листопада 2021 року (включно). Кожна додаткова покупка будь-якої акції збільшує шанси на перемогу! Серед усіх покупців даного купону розігрується сертифiкат на 5000 грн на покупки на сайтi. Купуючи цей купон ви купуєте промокод на 1 грн, який можна використовувати в будь-якій категорії (крім категорії «Товари» та «Туризм») у період з 1 листопада до 28 листопада 2021 року.

Визначення переможця буде проведено 29 листопада 2021 року, результати будуть опубліковані у соціальній мережі Facebook та Telegram.

Дивіться інші розіграші до Чорної П'ятниці за посиланням.

Діліться з друзями новиною про розіграш у соціальних мережах.



Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Серед усіх покупців даного купону розігрується приз сертифікат на 5000 грн на покупки на сайті Покупон. Кожна додаткова покупка будь-якої акції збільшує шанси на перемогу!
  • Кожен код купленого купона – є знижкою-промокодом на 1 грн для використання у будь-якій категорії в період з 1.11.2021 по 28.11.2021 (крім категорії «Товари» та «Туризм»).
  • Будь-яке додаткове придбання акцій збільшує шанс на перемогу. Розіграш проводитиметься за всіма купленими купонами користувача, який придбав цей Промокод на знижку 1 грн у період її дії.
  • Визначення переможця буде проводитись 29 листопада 2021 року шляхом випадкового комп'ютерного відбору на інтернет-ресурсі random.org у присутності Комісії Організатора. Результати будуть опубліковані в соціальній мережі Facebook та Telegram.
  • Промокоди на знижку 1 грн на сайті поверненню не підлягають.
  • Якщо вартість замовлення перевищує 5000 грн на сайті Pokupon.ua, різницю необхідно буде доплатити.
  • Якщо вартість замовлення менше 5000 грн на сайті Pokupon.ua, різниця не підлягає поверненню.
  • Офіційні умови акції.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Покупон 4.54

Маркетплейс послуг зі знижками

Pokupon.ua – сервіс онлайн-покупок зі знижками, промокодами, кешбеком та споживчими відгуками, зібраними з усіх ресурсів. Ми є лідерами ринку в Україні з 2010 року, запускаючи спільно з найкращими партнерами акції зі знижками до 90% на найпопулярніші послуги та товари. У нашому каталозі понад 8000 акцій, 3 млн відгуків та 60 000 товарів з кешбеком, які щодня доповнюються новими у напрямках: туризм, краса, здоров'я, їжа, розваги, спорт, відпочинок та інше.

Ти можеш більше з Покупоном: вибирай акцію або товар, читай відгуки - отримуй перевагу, заощаджуючи час і гроші.

1 адреса в 1 місті

Вся Україна

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

7 грн

Акція закінчилась

знижка-100%
економіяНеобмежена
купили1275

44 Чекають перезапуску