На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Покупон".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Покупон"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Покупон?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Карантин закінчиться. Збережи купон на майбутнє

Київ, Глибочицька вулиця, 32А

Покупон4.545640 відгуків користувачів
1/4
знижка-20%
економія250 грн
купили624

Опис акції

Підтримайте Покупон, купуйте сертифікат номіналом 100, 250, 500 чи 1000 гривень. Після карантину номінал сертифікату буде збільшено на 25%, і ви зможете використати його на купівлю будь-яких послуг на нашому сайті.

  • Код купленого сертифікату на 100 грн є промокодом на 125 грн.
  • Код купленого сертифікату на 250 грн є промокодом на 315 грн.
  • Код купленого сертифікату на 500 грн є промокодом на 625 грн.
  • Код купленого сертифікату на 1000 грн є промокодом на 1250 грн.

Опис послуги

Карантин закінчиться. Збережи купон на майбутнє.

Наші омріяни завтра не за горами і обов'язково настане. Кожен із нас зобов'язався виконувати напис карантину і піддав собі обмеженням. Для того, щоб у майбутньому залишити прості, але такі бажані речі в житті: обіймати близьких, зустрічатися з друзями, стрибати з дітьми на батутах, їсти попкорн у кінотеатрі, замовляти улюблену страву в ресторані, вибирати той самий червоний з мільйона відтінків на манікюрі, ходити до спортзалу, купувати гарний одяг, побачити Біг Бен після реконструкції...

Протягом 10 років команда Покупон – це 150 людей! – радувала вас ексклюзивними класними скидками, щоб ви дозволяли собі більше. Ми ні на мить не зупиняємось, продовжуємо працювати онлайн, генерувати нові ідеї для ваших економних та вигідних покупок, сприяти досягненню бажаного.

Наша місія триватиме і надалі. Але для цього нам потрібна ваша підтримка.

Тому пропонуємо підбадьоритися і зробити внесок у майбутнє;). Купуйте сертифікат номіналом від 100 до 1000 грн зараз, який після карантину буде збільшено на 25%, та використовуйте його на будь-які послуги на нашому сайті. Наприклад, сертифікат вартістю 500 грн перетворюється на промокод на 625 грн.

Ви зробите велике справу, якщо розповісте про акцію своїм друзям.

Готуйтесь вернуться до звичної життя найкращою версією собі. Більше спілкуйтеся з батьківщиною, формуйте корисні звички, керуйте енергією на саморозвиток та навчання.

Обіймаємо без рук і шлемо 1,5-метрові поцілунки ;)

З вдячністю, ваш Покупон.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

Важливі умови

  • Код купленого сертифікату є промокодом, діє з 01.06 після закінчення офіційного карантину і до 01.11.2020 на придбання будь-яких послуг на сайті Pokupon.ua або в додатку Pokupon&SuperDeal, крім категорії «Товары».
  • Після карантину номінал сертифікату буде збільшено на 25%, і ви зможете використати його на купівлю будь-яких послуг на нашому сайті.
  • Якщо ціна обраного після карантину сертифікату буде нижчою або дорівнює номіналу промокоду, то потрібно сплатити сервісний збір - 5 грн.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Покупон 4.54

Маркетплейс послуг зі знижками

Pokupon.ua – сервіс онлайн-покупок зі знижками, промокодами, кешбеком та споживчими відгуками, зібраними з усіх ресурсів. Ми є лідерами ринку в Україні з 2010 року, запускаючи спільно з найкращими партнерами акції зі знижками до 90% на найпопулярніші послуги та товари. У нашому каталозі понад 8000 акцій, 3 млн відгуків та 60 000 товарів з кешбеком, які щодня доповнюються новими у напрямках: туризм, краса, здоров'я, їжа, розваги, спорт, відпочинок та інше.

Ти можеш більше з Покупоном: вибирай акцію або товар, читай відгуки - отримуй перевагу, заощаджуючи час і гроші.

1 адреса в 1 місті

Київ, Глибочицька вулиця, 32А

(офіс 141)

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від100 грн

Акція закінчилась

знижка-20%
економія250 грн
купили624

44 Чекають перезапуску