Ваш городЖитомир?
Изменить

Отзывы - Ветеринарная клиника Багира на Королева

112 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

28.09.20
alenkawww
Не рекомендую! Вбивці тварин!
25.05.20
Сергій Сіроштан
1 отзыв
Житомир, Королёва улица, 73
Звернувся в клініку з котиком 18 років і 2 місяці, йому вночі було дуже погано, думав вже не переживе цей день, думав його вже присплять щоб не мучився. Лікар сказала, що котик хоче жити і треба спробувати лікувати. Язик не повернувся просити приспати, коли є надія. Вони собі спробували на 2 тисячі, а котику не допомогло. Він промучився ще більше тижня. Від щирого серця бажаю цим лікарям такої самої медичної допомоги, їм та їх сім'ям.
11.07.19
Александр Лищук
Житомир, Королёва улица, 73
За такую суму лечения я тоже животних любил
10.07.19
Valeria Davidenko
Житомир, Королёва улица, 73
Работает круглосуточно, есть узкие специалисты для животных. Но цены завышенные!
28.06.19
Сергей Александрович
Житомир, Королёва улица, 73
Дорого.
12.06.19
Владимир Местный
Житомир, Королёва улица, 73
Делали рентген, девушки врач и рецепционист молодцы, внимательные и компитентные
12.06.19
Женечка Дж
Житомир, Королёва улица, 73
Делали рентген собачке. Понравилось. Записали на диск. Ожидание в беседочке на воздухе. Очень понравилось, что с собачкой нашей всё время разговаривали, прям как с ребенком. Отношение к животным прям очень понравилось.
12.06.19
Елена Вербяная
Житомир, Королёва улица, 73
(Перекладено Google) Плюс в тому що цілодобово, мінус дуже дорого. Діагноз собаці поставили невірний, наскільки я розумію такий щоб лікувати довше і дорожче. (Оригінал) Плюс в том что круглосуточно, минус очень дорого. Диагноз собаке поставили неверный, насколько я понимаю такой чтобы лечить подольше и подороже.
12.06.19
Александр Zhitomir
Житомир, Королёва улица, 73
(Перекладено Google) Звернулися з собакою Була травма лапи. Зробили рентген.промилі перев'язали, в загальному нічого незвичайного. Наступні 2 дні їздили на перев'язку і уколи в ці дні нас приймав інший лікар - дуже турботлива і налаштовує до себе, нам сподобалося хоча трохи дорогувато але вибору ввечері немає після 20.00 інші клініки не працюють так що ціну можна вважати трохи вище як не в робочий час . Головне що собаці допомогли. (Оригінал) Обратились с собакой .Была травма лапы. Сделали рентген.промыли перевязали,в общем ничего необычного. Следующие 2 дня ездили на перевязку и уколы в эти дни нас принимал другой врач - очень заботливая и распологающая к себе , нам понравилось хотя немного дороговато но выбора вечером нет после 20.00 другие клиники не работают так что цену можно считать немного выше как не в рабочее время. Главное что собаке помогли .
12.06.19
ВЕРА ГРИЩЕНКО
Житомир, Королёва улица, 73
(Перекладено Google) А я хочу сказати ВЕЛИКЕ СПАСИБІ !!! Ви врятували багато "хвостиків" і я вам дуже вдячна! І знайомим раджу Вас! Єдина клініка з широким спектром послуг, хоч удень хоч вночі - завжди отримуєш консультацію і допомогу! З повагою, Я !!! (Оригінал) А я хочу сказать БОЛЬШОЕ СПАСИБО!!! Вы спасли много "хвостиков" и я вам очень благодарна! И знакомым советую Вас! Единственная клиника с широким спектром услуг, хоть днём хоть ночью - всегда получаешь консультацию и помощь! С Уважением, Я!!!
12.06.19
Alena Vygovskaja
Житомир, Королёва улица, 73
Ви вбили мого друга... 😭Люди не довіряйте цим "ветлікарям" краще вже в безкоштовну клініку заведіть свого олюбленця. Від одного укола як вони сказали від блох, кішка вмерла... Вона була членом нашої родини, була з нами і підтримувала, приходила коли було сумно, в її очах було стільки розуміння і все скінчилось.... Після одного укола цих байдужих...
12.06.19
Саша Новицкий
Житомир, Королёва улица, 73
Приємний персонал, гарне обслуговування. Рекомендую, звертайтесь.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти