Ваш городЖитомир?
Изменить

Отзывы - Ветеринарная клиника Багира на Королева

112 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

12.02.19
МАЙНЕР МАСТЕР
Житомир, Королёва улица, 73
(Перекладено Google) Чисто. Культурно. якісно (Оригінал) Чисто. Культурно. Качественно
12.01.19
Снежулька Хорошая
Житомир, Королёва улица, 73
(Перекладено Google) Всі професійно. (Оригінал) Все профессионально.
12.01.19
Иван Тепляшин
Житомир, Королёва улица, 73
Чисто.
12.01.19
Rhett Butler
Житомир, Королёва улица, 73
Ветеринарна клініка з швидким обслуговуванням. Відразу при вході ввічлива жінка розповіла що потрібно робити. Відношення з тваринами обережне, професійне. Видно що люди люблять їх та працюють з ними не перший день.
12.01.19
Витос Витос
Житомир, Королёва улица, 73
Дуже ввічлеві та приємні лікарі фахівці, в житомирі найкращі, раджу всім своїх домашніх улюбленців при потребі вести тільки сюди.
12.01.19
Виталий Е.
Житомир, Королёва улица, 73
Всё цивилизовано, НО дороговато.
12.01.19
Александр Давыденков
Житомир, Королёва улица, 73
(Перекладено Google) Обьезжаю цю клініку десятою дорогою !!! Привезла Шиншилка на огляд після вправляння прямий кішечкі. На огляді тримала сама, зробили укол. Шушки початку вередувати, прийшло це неосвіченість хамло і сказала що якщо вона буде тримати, буде швидше. Я довірила їй мою дитину, стояла поруч спостерігала. Після того як вона взяла її в руки я побачила Шуша почала задихатися, я попросила віддати її мені, на що мені хамськи відповіли: "Ви що думаєте я не вмію тварин тримати?", Далі дикий віскі, затреслась лапка і все маленьке тільце. Моєї маленької дівчинки Герасимчука 29.12.18. Лікарі все спихнулі на те що кормом вдавилася, який можливо "не пройшов". (Оригінал) Обьезжайте эту клинику десятой дорогой!!! Привезла шиншиллку на осмотр после вправления прямой кишечки. На осмотре держала сама, сделали укол. Шушка начала вредничать, пришло это необразованое хамло и сказала что если она будет держать, будет быстрее. Я доверила ей мою малышку, стояла рядом наблюдала. После того как она взяла её в руки я увидела шуша начала задыхаться, я попросила отдать её мне, на что мне хамски ответили: "Вы что думаете я не умею животных держать?", дальше дикий виск, затреслась лапка и всё маленькое тельце. Моей маленькой девочки не стало 29.12.18. Врачи всё спыхнули на то что кормом подавилась, который возможно "не прошел".
12.01.19
Ярослав Ковальчук
Житомир, Королёва улица, 73
Не компетентні лікарі. Завіз кота з простудою, до ранку здох
12.12.18
Ganna Brukh
Житомир, Королёва улица, 73
(Перекладено Google) Не раджу їх сервіс! Нашої собаці не надали першу допомогу і поставили неправильний діагноз. Виписали непотрібне дороге лікування. Довелося звернутися в іншу клініку, але рятувати вже було пізно. Собаку паралізувало за 5 днів і він помер. Недосвідчені і байдужі лікарі. Careless and unprofessional service! (Оригінал) Не советую их сервис! Нашей собаке не оказали первую помощь и поставили неправильный диагноз. Выписали ненужное дорогостоящее лечение. Пришлось обратиться в другую клинику, но спасать уже было поздно. Собаку парализовало за 5 дней и он умер. Неопытные и безразличные врачи. Careless and unprofessional service!
12.12.18
Лена Лена
Житомир, Королёва улица, 73
(Перекладено Google) Приїжджали робити собачці УЗД. Раніше робили рентген в клініці є необхідна апаратура. Але, на жаль, сервісу немає. (Оригінал) Приезжали делать собачке УЗИ. Ранее делали рентген- в клинике есть необходимая аппаратура. Но, к сожалению, сервиса нет.
12.11.18
2х2
Житомир, Королёва улица, 73
(Перекладено Google) Відмінний підхід. Дорогувато. Ставлення по Фейс контролю (Оригінал) Отличный подход . Дороговато . Отношение по Фейс контролю
12.10.18
Андрей Домнин
Житомир, Королёва улица, 73
(Перекладено Google) Правильно поставили діагноз, британець, постригли, вилікували дерматит. Рецепт. Котик зараз виглядає супер (Оригінал) Правильно поставили диагноз, британец, постригли, вылечили дерматит. Рецепт. Котик сейчас выглядит супер
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти