Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Барбершоп Grizzly barbershop

207 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

15.10.18
Tatiana Zakharzhevska
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Кльовий Барбер. Особливо хочеться відзначити чоловічого майстра Данила. Дуже круто стриже. А також майстри Ксенію. Суперски підстригла мене) (Оригінал) Клёвый Барбер. Особенно хочется отметить мужского мастера Данила. Очень круто стрижет. А также мастера Ксению. Суперски подстригла меня)
15.10.18
LeMaska
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Ніколи не ходіть сюди, то що я тут знайшов - це не випадковість, де я потрапив на поганого майстра і постраждав. Гірше барбершопа просто не знайти, стригся 3 рази (перший раз жахливо, другий нормально і третій знову жахливо). Причина по якій повторно заявився в цю шарашкину контору - заперечення дійсності (як можуть люди називатися салоном чоловічих зачісок, брати за послуги хороші гроші і нічого не вміти) Багато майстрів - просто малолітки (максимум на вигляд років 17) або люди з вулиці (один раз стриг чоловік років 40, який витерать мені впали волосся губку для миття посуду), вартість за подібні нізкоклассние послуги: 150 грн. Що б не бути голослівним, прикладаю фото з одного з візитів. І так, ЦЕ ГОТОВИЙ / завершений варіант. (Оригінал) Никогда не ходите сюда, то что я тут нашел - это не случайность, где я попал на плохого мастера и пострадал. Хуже барбершопа просто не найти, стригся 3 раза (первый раз ужасно, второй нормально и третий опять чудовищно). Причина по которой повторно заявился в эту шарашкину контору - отрицание действительности(как могут люди называться салоном мужских причесок, брать за услуги хорошие деньги и ничего не уметь) Многие мастера - просто малолетки (максимум на вид лет 17) либо люди с улицы(один раз стриг мужчина лет 40, который вытерал мне упавшие волосы ГУБКОЙ ДЛЯ МЫТЬЯ ПОСУДЫ), стоимость за подобные низкоклассные услуги: 150 грн. Что б не быть голословным, прикладываю фото с одного из визитов. И да, ЭТО ГОТОВЫЙ/ЗАКОНЧЕНЫЙ ВАРИАНТ.
15.10.18
vinay Kumar
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Це своєрідне місце, де потрібно забронювати стиліста перед рукою. Його дуже важко знайти вільного стиліста туди і там. Робота, яку вони роблять, вражає своїм волоссям. (Оригінал) This is a kind of place where you need to book the stylist before hand. Its very difficult to find a free stylist then and there. The work they do is amazing with your hair.
15.10.18
Андрей Кучер
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Відмінна перукарня. Останні пів року стрижуся тільки тут! Майстри відмінно знають що я хочу і стрижуть в точності як мені потрібно! (Оригінал) Отличная парикмахерская. Последние пол года стригусь только здесь! Мастера отлично знают что я хочу и стригут в точности как мне нужно!
15.10.18
Tima
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Відмінна атмосфера, привітні люди і просто дивовижно роблять стрижки. (Оригінал) Отличная атмосфера, приветливые люди и просто изумительно делают стрижки.
15.10.18
Анна Крылова
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Останні пару років чоловік і син клієнти цього закладу !!! Завжди все на вищому рівні, прийом, атмосфера ну а найголовніше якість стрижки !!!! Профі своєї справи, майстри завжди в тренді, все новомодні стрижки у відмінному виконанні !!!! Дуже задоволені своїм вибором і рекомендуємо друзям !!!! Чесно кажучи здивували мене останні негативні відгуки, хоча дуже схожі на провокацію !! Так що не звертайте уваги і трудіться на радість усім нам - вашим задоволеним клієнтам !!!))) (Оригінал) Последние пару лет муж и сын клиенты этого заведения!!! Всегда всё на высшем уровне, приём, атмосфера ну а самое главное качество стрижки!!!!Профи своего дела, мастера всегда в тренде, все новомодные стрижки в отличном исполнении!!!! Очень довольны своим выбором и рекомендуем друзьям!!!! Честно говоря удивили меня последнии негативные отзывы, хотя очень похожи на провокацию!! Так что не обращайте внимания и трудитесь на радость всем нам - вашим довольным клиентам!!!)))
15.10.18
Gregory Zlatov
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Класний Барбершоп, найкращий майстер Олена, рекомендую всем !!! (Оригінал) Классный Барбершоп, самый лучший мастер Елена, рекомендую всем!!!
15.10.18
Abi V
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Дуже хороші майстри кооперативу, спеціально майстер шубхем, дуже доброзичливі, я люблю цей магазин (Оригінал) Very nice cooperative masters specially master shubham, very friendly, I love this shop
15.10.18
Артём Павлов
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Стрижуся з першого дня відкриття. Всім задоволений, а особливо майстер Аус Атмосфера супер, всім рекомендую! (Оригінал) Стригусь с первого дня открытия. Всем доволен, а особенно мастер Аус Атмосфера супер, всем рекомендую!
15.10.18
митя митяев
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) ходжу на стрижку бороди до Михайла, хороший майстер (Оригінал) хожу на стрижку бороды к Михаилу,хороший мастер
15.10.18
Artem Sur
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Не дорогий і хороший Барбер) (Оригінал) Не дорогой и хороший барбер)
15.10.18
yazan noweru
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Все відмінно, все супер) (Оригінал) Все отлично , все супер )
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти