Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Барбершоп Grizzly barbershop

207 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

15.07.18
Maksim .
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Мені, не сподобалося, майстер відволікається на інших людей, смердить сигаретним димом, за тобою спостерігає парочка неприємних дівчат, поранили родимку на шиї, в загальному: вартість такої стрижки не повинна перевищувати 100 грн. (Оригінал) Мне, не понравилось, мастер отвлекается на других людей, воняет сигаретным дымом, за тобой наблюдает парочка неприятных девиц, поранили родинку на шее, в общем: стоимость такой стрижки не должна превышать 100 грн.
15.07.18
Добрый Лисенок
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Кращий Barber Shop в Запоріжжі !!! Мій хлопець стрижеться тільки в цьому Барбері Він дуже задоволений, ну і я теж)) (Оригінал) Лучший Barber Shop в Запорожье!!! Мой парень стрижется только в этом Барбере Он очень доволен, ну и я тоже))
15.07.18
Юрий Русаков
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Уже близько 2 років стрижуся в Гриззли. Задоволений. Навіть якщо потрапляю до різних майстрам - все Ок, знають свою справу. (Оригінал) Уже около 2 лет стригусь в гриззли. Доволен. Даже если попадаю к разным мастерам - всё Ок, знают свое дело.
15.07.18
Viacheslav Berezhnoi
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Не можу сказати що мені сподобалося як мене постригли ( (Оригінал) Не могу сказать что мне понравилось как меня постригли (
15.07.18
Prabhu Mohan
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Найкращі стилісти в Запоріжжі можна знайти тут (Оригінал) The best stylists in zaporozhye can be found in here
15.07.18
Саша Дудник
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Ціна зросла до нового року 180грн. Після 250 грн. А так нормально. (Оригінал) Цена выросла до нового года 180грн. После 250 грн. А так нормально.
15.07.18
exoort WoT
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Кращий Барбер в Зп. Стрижуть чудово і ціни відмінні. (Оригінал) Лучший барбер в Зп. Стригут отменно и цены отличнейшие.
15.07.18
lako mori
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Хотіли потрапити до свого улюбленого майстра, але у нього була щільна запис. Запропонували іншого і приємно здивували - нітрохи не гірше))). Навіть не знаю, до кого підемо в наступний раз! (Оригінал) Хотели попасть к своему любимому мастеру, но у него была плотная запись. Предложили другого и приятно удивили - ничуть не хуже))). Даже не знаю, к кому пойдем в следующий раз!
15.07.18
RaGe. UFC
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Краща перукарня, яку я бачив у Запоріжжі 😎👍 ... Велика робота з великими майстрами ❤️ поважаю. (Оригінал) The best barbershop i have seen in zaporozhia 😎👍 ... Great work with a great masters ❤️ respect .
15.07.18
Vitaliy Olefirenko
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Не згоден з коментарем предвещающего оратора і з упевненістю заявляю що тут працюють справжні професіонали, ходжу в цей заклад вже не один рік, в основному у Дарини (раджу), але іноді потрапляв і на інших майстрів, які теж майстри своєї справи Загалом Я рекомендую !!! (Оригінал) Не согласен с комментарием предвещающего оратора и с уверенностью заявляю что тут работают настоящие профессионалы , хожу в это заведение уже не один год , в основном у Дарьи ( советую ) , но иногда попадал и на других мастеров , которые тоже мастера своего дела В общем Я рекомендую!!!
15.07.18
foozzione
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Ідеальне місце для чоловіків (і не тільки), ідеальні стрижки, без зайвих питань! У продажу так само є дивовижний бриолин і не тільки! І ще величезне спасибі Данилу! (Оригінал) Идеальное место для мужчин (и не только), идеальные стрижки, без лишних вопросов! В продаже так же есть изумительный бриолин и не только! И еще огромное спасибо Даниилу!
15.07.18
Ирина Дубовая
Запорожье, Сталеваров улица, 30
(Перекладено Google) Високий професіоналізм! (Оригінал) Высокий профессионализм!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти