Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть автозаправочных комплексов Shell

1097 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

15.01.15
Валентин
Вежливые как операторы, так и кассиры, топливо супер, рекомендую
15.01.15
Владимир
Рекомендую всем! По сравнению с другими заправками то качество бензина просто супер!
15.01.15
Олег
Очень хорошая заправка!!Очень доволен обслуживающим персоналом!!Молодцы)))
15.01.15
Савіцький Олег леонідович
Дуже хороша вигідна культурна РАДЖУ ЗАПРАВЛЯТИСЯ УСІМ!!!!!!!!!!!!!!!
14.01.15
Алекс
Відмінна обслуга та привітливість персоналу АЗС в місті Житомир та Чернігів.
14.01.15
Денис
Я навіть писати про відношення персоналу до клієнтів не хочу. Нас не пустили на заправку в 8 ранку і залишили на трасі без пального зі словами вийдіть з приміщення, заходити можуть тільки жінки, але з цим вже буде прокуратура розбиратись разом Держ. інспекцією захисту прав споживачів. У мене є лише одне питання, я дав можливість керівництву АЗС самостійно, без залучення відповідних органів розглянути інцедент, невже так важко хоча б прореагувати на первинне звернення до контакт центру з випадком, який виходить за рамки шаблонних "не долили", "замерз" і т.д.. Загалом, бажаю керівництву АЗС розвивати, або точніше мовити започаткувати у себе стандарти обслуговування та реагування на критику та скарги, адже не завжди вдастся бути вище закону і ставитись до людей як до....!
09.01.15
Руслан
Хороша заправка!) якісне пальне) дуже смачні хот-доги) привітне обслуговування))всім раджу відвідати Shell))
07.01.15
Гость
класный бензин
03.01.15
Губенко В С
Кассир НАУМЕНКО С У П Е Р!!! 095-577-58-02
29.12.14
Гость
Крутая заправка,все просто супер.Особенно меня поразило,как меня встретили со словами "Ласкаво просимо на Shell"-прикольно!!!!
28.12.14
Микола
гость(Украина,Житомир)пятница,26 декабря Заправляюсь только на вашей заправке.Очень доволен обслуживающим персоналом!!!Топливо СУПЕР!!!АЗС №1211
24.12.14
Валентина Мельник
Я очень доволен обслуживанием! Они никогда не грубят, очень быстрое обслуживание!!! Заправляюсь всегда только на этой заправке! Всегда очень доволен качеством обслуживания и самое главное БЕНЗИНА! Сотрудники всегда очень заботливы и приветливые! Всем бы достичь такого же уровня!!!! СПАСИБО)))
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти