Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть автозаправочных комплексов Shell

1097 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

27.12.15
Гость
Оператори роблять свою роботу, але коли проходить інкасація чи інше і виставляють фішки які забороняють в'їзд на заправку, ТО ТАК САМО ТРЕБА СТАВИТИ І НА ВИЇЗДІ. Машини які чекають першими - стають останніми - бо інші ВОДЯТЛИ яким далеко НАСРАТИ на знак і інших водіїв їдуть на заправку через виїзд. + залишати дрібні гроші на здачу - тому що іншим водіям здається що ти залишив машину заправляти і сам пішов пити каву, і ще й сваритися приходиться з водіями. ОСЬ ЧЕРЕЗ ТАКІ НЕПРИЄМНІ МОМЕНТИ СКЛАДАЄТЬСЯ ВСЕ ВРАЖЕННЯ ПРО АЗС, і в основному тільки ПОГАНЕ ВРАЖЕННЯ про АЗС в Івано-Франківську. P.S. Хвалити ОККО чи ВОГ також не буду, але до таких НЕПРИЄМНИХ МОМЕНТІВ на даних заправках за 10 років в мене ще не було.
27.12.15
Гость
заправляют долго, дала наличные 100грн., заправили через 5мин на 70грн...спрашиваю почем? говорят, что перед этим заправили мне на30грн, - бред!!!! и расход не соответствует км!!! не рекомендую АЗС в Запорожье на Портовой
27.12.15
Ігор
хороша заправка НЕ пара WOG (зажрались) поки все супер мені пдобається ціна\якість на рівні
25.12.15
леонид
харошая заправка
22.12.15
Олександр Сміла
Вчора заправлявся на АЗС Shell, що в Черкасах по вул. Смілянській 168/1 дуже сподобалося. Привітний оператор, хороше обслуговування. Приємно коли побажали щасливої дороги. Порекомендую своїв друзям.
22.12.15
Гость
Масова частка кисневих сполук, %, не більше: - метанолу------- 3 - етанолу---------5 - ізопропілового спирту-----10 - ізобутилового спирту------10 - третбутилового спирту-----7 ИТОГО 35 % Спирта
21.12.15
віктор
такого сервісу мало де зустрінеш.
20.12.15
Александр
АЗС №4035 Уже несколько лет заправляюсь на этой АЗС. Обслуживание отличное! Я очень доволен.
20.12.15
Гость
АЗС 9003 г Харьков -обслуживание отличное
17.12.15
Константин
Сегодня 17.12.15 в 18:20 на АЗС шелл #5009 в г. Херсоне на Николаевском шоссе заправился газом на 100 гривен это 10 литров газа. Проехал 6 км и у меня закончился газ. Автомобиль део у которого рассход 12 литров газа на 100 км. И это без прогрева автомобиля и без пробок. Мне хватило до магазина и почти домой. Больше не буду запраляться на этом АЗС и другим не рекомендую!
14.12.15
Гость
как всегда все отлично! спасибо!![:vawe:]
14.12.15
Гость
Заправлявся 13 грудня 2015р на АЗС 7003 м.Черкаси сподобалося все, особливо обслуговування касира. Неможливо відмовитися від його пропозицій перекусити та випити каву. Молодці, так тримати.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти