Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Пиццерия Celentano на Вокзальной

444 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

17.01.18
Олександра Шевчук
Подобається ця Піцерія. Піца смачна, подобається можливість зробити піцу самостійно. Сам заклад затишний. В туалеті плюс-мінус чисто. З карткою "Егоїста" буде знижка. Місць в залі багато, залів 2 або 3. Можу рекомендувати.
16.01.18
Татьяна Савицкая
Была за час до закрытия. По-этому тихое и спокойное место где можно выпить вкусно заваренный час и съесть пасту с морепродуктами (их было достаточно и не испорченные). Все принесли быстро. Спасибо.
14.01.18
Vitalik Bertony
При оплаті касир не повідомила про можливу затримку з очікуванням замовлення. Через пів години на моє запитання, де ж піцца, я отримав відповідь «... ми не знаємо і взагалі в нас багато людей, чекайте.» Через годину часу нічого не змінилося, ніхто нічого не знав. На прохання повернути гроші заочно вислухав лайку в свою сторону. Аппетит зник і більше чекати я не міг, тому без їжі та грошей успішно залишив дану катастрофу ресторанного бізнесу. Все брудне, ціни високі, персонал агресивний, обслуговування на рівні дна. Якщо маєте на меті зіпсувати собі настрій, то дуже раджу вам відвідати даний заклад.
14.01.18
Тетянка Вiтер
У 2009 це була найулюбленіша піцерія з доступними цінами У 2016, на Малишка 3, від пересохшого простроченого курячого філе доданого до піци- відвернуло надовго. За такими ж цінами можна набагато смачніше поїсти(моя точка зору)
13.01.18
Oleg Shevtsoff
Good place, inexpensive food
12.01.18
Irish Gromyko
Стильний дизайн. Помірні ціни. Смачна кухня.
10.01.18
Tori Ptaha
Тут комфортно і доволі тихо. Більшість столів по типу стійок, а ще тут часткове самообслуговування. Доволі смачно, а готують швидко. Можна бутиродиною і компанією. Чисто, спокійно.
10.01.18
Tanya Livertovsky
Наче стали більше начинки класти. Піцци стали смачніші, ніж були. І в цьому Челентано гарне обслуговування: 1) Всі наявні працівники привіталися 2) Офіціантка порекомендувала, а в кінці запитала враження 3) Цікаве не нав'язливе оформлення. 4) Музика не була дуже голосною, а на тєліках транслюють рекламу, а не голих тьоток.
08.01.18
Наталья Стецюк
Маленькое меню и пицца бывает иногда немного подгоревшая, однако обслуживают хорошо и быстро, и салатики вкусные.
05.01.18
Серёжа Хомяков
"Наконец-то это закончилось" Комментарий оставляю уже снаружи здания, так как ни сигнала интернета, ни wi-fi с интернетом, тут нет. Я не против самообслуживания, но если уже делаете его наполовину самообслуживанием, то почему мою пиццу катают по всему залу, перед тем как находят меня, попутно предлогая мою пиццу ВСЕМ ПОДРЯД КРОМЕ МЕНЯ. Хотя мы с моей спутницей говорили "это наша", ну, нам не поверили. Но хоть и извинились, неприятно. Но это не самое странное. Самое страшное началось когда начали есть, а точнее пить. Нам РАЗБАВИЛИ белое вино. Вы хоть раз пробовали разбавленное вино?! Я не требую качества этого шмурдяка, я требую, что бы его ХОТЯ БЫ не разбавляли. Совести нет. Кому-то срочно нужна новая работа. И добавьте больше официанток, эти не справляются. Но даже это ещё не конец. Хотел зарядить телефон, не переживайте, розетку я нашел... Вот только она для баскетболистов, а я не из числа( Настроение от вас, точно не улучшается. Так что ОДНА звёздочка и она лишь за то, что открыты. Кстати убирать стол до того как я ушёл, тоже признак плохого тона.
03.01.18
Віктор Орлик
Класний персонал, маленький і затишний заклад. правда глнтвейн так собі
30.12.17
alexandr yanenko
Not so tasty as I expected... Interior and atmosphere is not good. There is an impression, that skimping on everything...
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти