Ваш городЗапорожье?
Изменить

Отзывы - Сеть гипермаркетов АШАН

3549 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

31.12.18
Марина
Водители маршрутки с м.Нивки до ашана систематически проезжают остановки, не останавливаясь. Они не сильно наполнены людьми. Может еще поместиться , но они полностью игнорируют это.
31.12.18
Гость
Вчора стала свідком просто хамської поведінки водія маршрутки на нивки з Ашана на Біличах. Закрив двері перед людьми коли половина маршрутки була вільною. Чому я повинна викликати таксі і тратити лишні свої кошти і їхати додому? Більш того кожного разу трати кошти в магазині для того щоб мати чек на проїзд? Ніякої Поваги до людей.
30.12.18
Vladimir Hashin
покупали сегодня детям подарки, машинка на радиоуправлении ценник 659грн, штрих-код совпадает, приехали домой проверили чек - 759грн. с куклами монстер хай также история(( на месте чек проверить не было возможности по причине большого количества товара. уверен что много товара там не соответствуют ценникам. позор вашему магазину((((
08:27 31 дек.Ашан
Доброго дня. Приносимо вибачення за ситуацію що сталась. Зверніться будь ласка на пункт обслуговування клієнтів де Вам повернуть різницю. ...Ещё
30.12.18
Наталья
Киев, Берковецкая улица, 6Академгородок
Ашане- Беличий. В заполненную маршрутку брал пассажиров за деньги. На замечания, сказал что за копейки работать не будет, его дети тоже хотят подарков. Жалуетесь куда хотите, закройте рты и идите пешком если вас что то не устраивает. - слова того же водителя. Номер маршрутки 2462АА.
30.12.18
Наталия
30.12.2018 в ашане на Черниговсвой миллионная очередь дошла до кассы,а мне говорят:"Расчёт только наличкой" . Касса 18. Пошла в другую. В других кассах бедные кассиры бегают с терминалами от одной к другой. Полдня в очереди.УЖАС и жаловаться не кому.
30.12.18
Elena Klepikova
Заказала стаканы он лайн с доставкой. Так пришли совершенно другие а деньги оплачены картой. Вот и бесплатный сыр в мышеловке. Очень не приятно получилось на новый год.... хотела сделать подарки. И как доверять когда делаешь заказ. Это воровство на ровном месте!
08:31 31 дек.Ашан
Доброго дня. Нам прикро що сталася така ситуація. Передали інформацію відповідальній особі. Невдовзі з Вами зв'яжуться з приводу цієї ситуації. З повагою,Ірина,модератор сторінки АШАН
30.12.18
Гость
да ашан по прснпекту гагарина возле метро черниговская первая касса.
30.12.18
Гость
глухонемая касирша нагрела меня на значительную суму проверить чек без очков я немогу и предпраздничний ажиотаж дают возможность об....ть.проверяйте чеки на кассах глухие мошенники.да еще тачку ждал минут 20.на многих товарах нет цени.
29.12.18
Наталия Лукьянова
Сплошной бардак при оформлении интернет-заказов!!!Крайних нет, оформили отправку не на тот адрес, который был указан в заказе.Телефон руководства не предоставляют, операторы ничего не знают и каждый раз при телефонном разговоре (время ожидания ответа операторов минимум 3 минуты, максимум 8) приходится заново рассказывать свою проблему.На протяжении 3-х дней так и не решили вопрос.Обвиняли ТК «Новая Почта».Все виноваты, кроме ответственных за формирование и отправку заказа.Буду жаловаться и никому не рекомендую!!!👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
08:38 31 дек.Ашан
Доброго дня. Приносимо вибачення за незручності. Надайте будь ласка номер замовлення щоб ми могли детальніше вивчити цю ситуацію. З повагою,Ірина,модератор сторінки АШАН.
27.12.18
Шило Микола
Сьогодні відвідав Ашан, що в с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Велика Окружна, 4 і з обуренням пишу даний відгук.
1. Товар не перевіряється. Купив ремінь. Вийшов за касу, дістав з целофану і виявив, що він розлазиться - погано пошитий. Пішов міняти - там через один такої якості.
2. Побачив в приміщенні маркету велику літеру "М". Зрадів, що в Петропавлівську Борщагівку провели метро! Хотів проїхатися, виявилося - туалет! Чому чоловічий туалет визначається літерою "м"?
3. В залі написане запрошення користуватися безкоштовною маршруткою з Ашан. Вийшов на кінцеву зупинку цієї маршрутки. Ніде немає оголошень чи об'яв де кінцева зупинка якої маршрутки. Люди перепитують одне в одного де чекати потрібного саме їм маршруту! 4. Вирішив і я скористатися своїм правом на проїзд ашанівською маршруткою. Але виявилося, що право є, а маршрутки немає! Я, розпитавши (бо не вказано) де місце посадки пасажирів, котрі їдуть до Індустріального мосту, прийняття чекати обіцяну на 19-30 маршрутку. Але її не було! Прийшла 20-00, а чергової маршрутки згідно графіку теж немає! А люди стоять з дітьми, сумками, мерзнуть! І ти, о 20-04 (тарарарам!!!) Приїхала довгоочікувана маршрутка! Як же зраділи клієнти Ашана! Але знову облом! Виявилося, що згідно графіку, дана маршрутка має відправлятися о 20-30! Обуренню не було меж! Але водій був принциповий - дотримуватися графіку! І насрати, що 5 автопарк, якому належить цей маршрут, не дотримується договору з Ашаном! Я звернувся до адміністрації. На жаль, нікого з керівництва не було, тому я поспілкувався на касі повернення з дівчатами, котрі і повідомили, що ніхто в цей час не вирішить проблему клієнтів Ашану. Правда, надали телефони диспетчера та заступника директора 5 Автопарку, щоб я, клієнт, виконував роботу директора Ашана і розбирався з тим автопарки сам. Надаю звіт: заступник директора 5 Автопарку спочатку не відповідав, а потім перетелефонував мені і сказав, що ніякий він не заступник директора і до Автопарку не має відношення. А диспетчер заявила, щоб я не займав телефонну лінію своїми скаргами! Мені дуже не подобається відношення керівництва Ашану до своїх клієнтів, тому буду старатися платити гроші іншим продавцям!
26.12.18
Anna Andriyaka
Дуже зла на вас Ашан Петрівка,більше до вас ні ногою!!! Знову пробили товар,який не купувала, касир Галина Резніченко.Вдома виявила,що в чеку вказана - Пітахайя 1шт-139,90 грн. Я тої пітахаї навіть в очі не бачила. І це вже вдруге такий випадок в Ашан Петрівка😡
09:50 27 дек.Ашан
Доброго дня,Анно. Приносимо вибачення за ситуацію що сталась. Зверніться будь ласка на пункт обслуговування клієнтів,де Вам повернуть кошти. З повагою,Ірина,модератор сторінки АШАН.
25.12.18
Marina Marusenko
what is the reason for paying for parking after 2 hours spent in the supermarket? We will definitely limit our time in this supermarket and thus spend less money.
15:32 30 июляLiviana De Marchi
Шановний Ашан,Якщо в Україні ви не можете вести етичний бізнес, підтримуєте і спонсоруєте птахофабрики, де кури живуть до клітинах і мають площу менше половини аркуша А4, постійно реалізуєте яйця від цих птахів, не звертаєте увагу на людей (блокуючи н...Ещё
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти