Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть гипермаркетов АШАН

2849 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

14.04.18
Константин Цикалюк
Невозможность оплаты на кассе бесконтактно с использованием платёжной системы MasterCard (только лишь Visa) - это такая маркетинговая стратегия "Ашан"? Тогда уберите неправдивый баннер "Ашан зобов`язується зробити здійснення покупок ще зручнішим".
14:18 16 апр.Ашан
Добрий день! На сьогодні, компанія здійснює кроки щодо впровадження безконтактних платежів по картах обох платіжних систем. Очікуваний термін реалізації - кінець року.
14.04.18
Алексей Юрин
Понравилось
09:45 16 апр.Ашан
Дякуємо за Ваш відгук!😊
13.04.18
Yuriy Yavorskiy
Отсутствие клиентоориентированности и полная не компетенция персонала:
09:44 16 апр.Ашан
Доброго дня. Перепрошуємо за ситуацію, що виникла. Підкажіть, будь ласка, в якому саме гіпермаркеті така ситуація?
13.04.18
Андрій Свобода
Ну і де ви ховаєте соду?�
09:32 16 апр.Ашан
Доброго дня. Сода знаходиться у відділі бакалія :)
13.04.18
Tatjana Levschenko
Приятная атмосфера,чисто
13.04.18
киевлянин
Буженина домашняя соевый сурогат
12.04.18
Гость
пришли в отдел косметики с мамой. и чуть ли не с первых секунд нас начала в наглую сопровождать с перекошенным личиком охранница неопределенного возраста. в итоге став на расстояни метра все время сверлила нас взглядом. на вопрос имеются ли у нее какие либо претензии по поводу нашего нахождения в магазине или возможно мы выглядим как потенциальные воры ответа мы не получили. возможно, в запоризьком магазинчике люди в дизайнерской одежде с айфоном икс в руке выглядят как потенциальные воры но что ж, соболезную. пожелание чувырлу из охраны помыть как минимум голову в следующий раз перед работой)
11.04.18
Регина Киев
Багато разів чула та читала у відгуках, що в Ашані дурять з цінами ( на цінниках одна ціна, а на касі пробивають набагато більшу:(( І з членами моєі сім'і таке траплялося, але не було часу про це написати).
Ось і вчора ,10.04.18, ще раз на собі переконалася в цьому. В Ашані на Теремках-1 (ТРЦ "Магелан") ввечері, десь о 21.30-22.00 купувала шоколад Mario 90г. На полиці кондитерського відділу побачила цінник з акційною ціною , де великими червоними літерами була вказана акційна ціна 39-90 гр. ( початкова ціна 66-39гр.). Вирішила купити за такою прийнятною вартістю. Але на Касі N15 касир повідомила, що я маю заплатити 66-39гр. І що така така велика шоколадка не може стільки коштувати . Я платити не стала і вирішила повернутись до полиці, де брала шоколад, щоб переконатися у ціні . Повернувшись до полиці, я ще раз переконалась, що вказана акційна ціна 39-90гр. саме на цей шоколад. Я взяла цінник і другу таку саму плитку шоколаду і підійшла до каси N1. Касир знову назвала ціну 66-39гр. Я звернулась до хлопця-адміністратора біля цієі каси, показала товар і цінник, він щось перевірив по комп'ютеру і сказав касирші, щоб вибила чек по акційній ціні. Нарешті, втративши півгодини свого часу, я відновила справедливість і придбала товар за тією ціною, що вказана на ціннику. ВИСНОВОК: шановні покупці Ашану в ТРЦ Магелан, вас тут намагаються обдурити. Мене намагались обдурити на 26-49гр.(!) . На собі переконалася, що у цьому супермаркеті існує система подвійних цін : одна , нижча , на ціннику біля товару, а друга, більша, коли вибивається чек на касі і ти оплачуєш покупку. Це стосується не всіх товарів, а деяких ( наприклад, акційних, або уцінених і т.п.) або коли купуєш декілька одиниць одного найменування( касир вибиває більшу кількість. ). Тому раджу : фотографуйте, записуйте або запам'ятовуйте ціни на цінниках і ЗВІРЯЙТЕ іх на касі, у чеках.
09:46 13 апр.Ашан
Доброго дня. Перепрошуємо за ситуацію, що склалась. Передали інформацію адміністрації гіпермаркету.
11.04.18
Денис Арбузов
Впихнули свой магазинчик на Драгоманова, разбили дорогу, а новый асфальт сделать забыли. Как и все в нашей стране.
09:50 13 апр.Ашан
Доброго дня. Дякуємо за Ваше звернення. Передали інформацію адміністрації гіпермаркету. Після відповіді з Вами зв'яжемось.
10.04.18
Elena Starkova
Очень нравится Ашан в Харькове возле Металлиста. Людей мало, кассы свободны. Ассортимент шикарный, даты в порядке. Своя выпечка шикарн! Интересно только, когда появятся дисконтные карты?
10.04.18
Гость
Сегодня зашла с ребенком в Ашан на окружной ,купила продукты потом когда проплатили товар, выходить ко мне подошла охрана и попросили мне пройти с ними якобы я у них украла очки с которыми я зашла это были мои личные очки и они сказали что по камере я их взяла,а то что я зашла с ними они не видели ,а то что вышла то они увидели .Так что люди в этом Ашане не только продают одну просрочку но и могут обвинить то что ты и не делал ,а то что они продают тухлые продукты они за этим не следят ,а могут обвинить то что ты и не делал .ху**я а не магазин
10.04.18
Гость
увидел информацию, что в магазине цены в чеке выше, чем ценники на полках. Специально проверил. какие-то сырочки купи. на полке 3,80. в чеке 4 грн. пошел к менеджеру. ответ лучший: ну вот да, у нас наблюдается вот такое. когда исправят - не знаю. )))))))))))) это как??????))) это уровень такого магазина? или торговки с улицы? Ребята, теперь я сюда только в крайнемслучае и буду проверять все от и до.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти