Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть гипермаркетов АШАН

3327 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

30.04.20
Bohdan Prykhodko
Вас интересует размещение на данной площадке Вашего конкурса https://facebook.com/konkursyua ? Будем благодарны, если ответите личным сообщением. С уважением Богдан!
29.04.20
svarychevskyi350
Таких аферистів рідко зустрінеш! Виставляють товар на акцію, а фактично, ціну не міняють. Закінчиться " карантин", обовязково разом з Спілкою Споживачів і Поліціею займемося вами, "шановні" менеджери Ашан-Чернівці !!!!
28.04.20
Galina Galkina
Ашан на Здолбуновской - супермаркет года! С февраля месяца почти каждый день там - очень четкая работа, реакция на все коронавирусные движения, аккуратно по максимуму . Спасибо за ваш труд!!
14:20 28 апр.Ашан
Доброго дня! Дякуємо за Вашу оцінку. Будемо раді бачити вас знову.😊 З повагою, Ірина, модератор сторінки АШАН.
26.04.20
Olga Aleksandrova
При заказе товара онлайн по одной цене, по факту привозят товар по цене выше
10:01 27 апр.Ашан
Ольго, доброго дня. Нам прикро, що Ви залишились незадоволені якістю послуг. Але при здійсненні замовлення, ви погодились з публічною офертою, в якій вказано "7.2.2. в зв'язку з тим, що ціни в супермаркеті можуть змінюватися, і фактична сума замовлення може відрізнятися"Посилання на оферту https://auchan.zakaz.ua/ru/p/oferta/
26.04.20
z01011942z
1 отзыв
Я В ШОКЕ. ДО ЧЕГО НАДО ДОЙТИ, ЧТО БЫ В ПЕРИОД КРИЗИСА ДУРИТЬ ЛЮДЕ!. ДОПОЛЗ ДО АШАНА НА пл.ЛЫБЕДСКОЙ. КУПИЛ Продутов на неделю. Пришел домой пересчитал. Общую сумму на дурили на 49 гр. Кроме того одна позиция на полке стоила одну цену. на кассе в 2-а раза больше. другая на 60 гр. Куда мы идем с таким менталитетом в ( ..РОПУ) Люди не давай-те себя дурить считайте суммы на чеке и пишите в соответствующие органы. я свой чек направлю в прокуратуру и защиту пров потребителяю.
25.04.20
Мария Дивлетова
просроченные продукты в магазине
10:53 27 апр.Ашан
Доброго дня! Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. Уточніть, будь ласка, гіпермаркет і дату, коли це сталось? З повагою, Ірина, модератор сторінки АШАН.
25.04.20
Ціпик Тетяна
Сьогодні в Ашані на Чорновола до мого чеку було приписано виноград синій на суму 78 грн,якого я не купувала.Касир Наталія Черніко.Я вже не кажу про те,що на касі і...
25.04.20
Andriy Kit
От чим класний LIDL! У будь якій країні, у кожному магазині усі товари розставлені в однакових місцях. Будь-то в Німеччині, будь-то в Британій, Польщі, Болгарії чи Греції... заходиш у LIDL і маєш один стандарт. І ти не намотуєш 9 кіл пекла у пошуках товару.
А у львівському Ашані знову почалась сезонна гра, заховай товар від покупця. Вкотре усе кардинально переставляють. Це у них такі маркетологи затянуті? Чи вони так персонал, що завинив, карають?
То може передайте хтось їхньому маркетологу, що якщо мені не потрібна помада і підгузники, то я їх не візьму, байдуже де би ви їх не поставили, хоч до голови касира їх примотайте. А час свій я ціную і дуже бережу!!! І якщо я не буду знаходити потрібний мені товар, поїду в АТБ чи метро. Все просто, мій час = гроші, які я вам не привезу))))
00:09 27 апр.Viktoriia Stadnik-Tymun
👏 достали уже эти перестановки. делаю выбор в пользу других магазинов.
24.04.20
Гость
АШАНовский автобус Красногорск Ашан возит петух какой то. Либо увольняйте лопнутого либо по другому с ним надо общаться... Номер дырявого УЕ919_77RUS.Примите меры. А цветному этому передайте что его обработуютвскоре
24.04.20
Bilka Puhnasta
В мене за старе замовлення в інтернет-магазині Ашан, яке було давно проплачене і забране, знову зняли кошти і не повертаю! Я зверталась з запитом до кол центру вже декілька раз протягом тижня, проте ситуація досі не вирішена. Мій перший запит, який я зробила в день коли зняли кошти, був взагалі проігнорований! Другий запит нарешті зафіксували на наступний день після мого другого дзвінка, і обіцяли передзвонити, проте так і не передзвонили. Тому я вимушена була знову дзвонити сама. Далі, то система не працює, то взагалі оператори трубку не беруть. Сьогодні оператор знову сказала, що чекайте. Проте я не можу зрозуміти, чому я мають чекати. В системі Ашан сталася якась помилка і БЕЗ МОГО ВІДОМА І ЗГОДИ БУЛО ПЕРЕОФОРМЛЕНЕ СТАРЕ ЗАМОВЛЕННЯ І ЗНЯТІ КОШТИ З КАРТКИ! Це не моя помилка, а помилка компанії Ашан! Тому, якщо мені не повернуть гроші і не передзвонять протягом 3х днів, я розцінюю цю ситуацію як ШАХРАСТВО ЗІ СТОРОНИ КОМПАНІЇ АШАН, І ВИМУШЕНА БУДУ ЗВЕРТАТИСЬ ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ! Для покупців інтернет-магазину Ашан: будьте пильні, слідкуйте за своїми замовленнями і коштами які у вас знімають! І пам'ятайте, якщо ви робите замовлення в інтернет-магазині Ашан, то ризикуєте потрапити в подібну до моєї ситуацію.
13:58 24 апр.Ашан
Доброго дня! Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. Уточніть, будь ласка, дані для ідентифікації замовлення: ПІБ, номер замовлення, номер мобільного телефону та місто. З повагою, Ірина, модератор сторінки АШАН.
23.04.20
Покупатель
Кофе просрочен более чем на месяцПодменяют ценники. Товар, продающийся со скидкой - на кассе пробивается по полной стоимости.Ценник подменили в течении 15 мин. Доказать можно, только если...
23.04.20
Marina Frankovskaya
Ай-яй-яй, Ашан ! В пакете картофеля, купленного у вас в Океан плазе бьіл найден БОЛЬШОЙ КАМЕНЬ визуально похожий на картофель! То есть, платим деньги за камни. Чек, фото, картофель и камень в наличии.
13:15 23 апр.Ашан
Доброго дня! Дякуємо за Ваше звернення та приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. Передали інформацію адміністрації магазину. Невдовзі повернемося до Вас із відповіддю. З повагою, Ірина, модератор сторінки АШАН.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти