Ваш городЗапорожье?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Сеть гипермаркетов АШАН

3327 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

12.07.17
Sergii Derevianko
Запорожье, Запорожская улица, 1Б
Probably cheapest place to buy food. Some delicious and expensive things here are cheaper than anywhere in the city.
10.07.17
Yulia Meduna
Якість овочів і фруктів сьогодні просто жахнула. Втомлені дуже. Просто непрофесійно дозволяти собі викладати такі продукти на вітрину й брати за них гроші
09.07.17
Гость
Уже довольно долгое время мы в Ашане не закупались. Но вот спустя около трёх лет вышло так, что теперь Ашан на Берковецкой по дороге к нашему новому дому. Заехала за овощами, мясом и алкоголем. Алкоголь как везде) овощи - гнилые. Не купила ничего. Зашла в мясной отдел, такой большой холодильник. Увидела говяжий ошеек без кости. В упаковке вполне приличного вида. Когда дома я вскрыла упаковку, то вспомнила Советский Союз. Когда видамая часть упаковки красивая, а снизу все пленки, и жир.... И мясо оказалось на вкус старым, твердым..... Реально, Ашан, вам либо директоров на маркетах менять нужно, либо оборудование.... Но торговать испорченными и некачественными продуктами торговой сети такого уровня просто непозволительно
08.07.17
Анастасія
сьогодні скуплялась в магазині, купила пиво безалкогольне, прийшла до каси №245, пані Жемчужникова попросила показати документи, вказавши що це безалкогольне почула відповідь «ну це ж пиво». подумавши що у жінки просто немає настрою пішла.
07.07.17
Григорий
Загрузил програму, зарегился, показал кассирше - та бегала по соседним кассам, что-то искала.... не нашла: скидки так и не сделали. Остался неприятный осадок - все выполнил, время потратил...
07.07.17
Квинт Фабий
Я вважаю якщо в персоналі працюють люди які не люблять Україну ( як на фото ) то така компанія не може працювати в Україні або мають звільняти персонал. Сьогодні мав не приємну ситуацію, сів я в безкоштовне таксі з ашан белічі- лукьяновка , і кажу водію що я сьогодні користався послугами ашану( але іншого) і в мене є чек, на що він мені сказав вимітайся, я сказав що будьте ввічливіше і що я учасник війни на сході нашої країни , його слова були (ви мене заї@@@ , ннхр їздить по Донбасу ) я мовчки і вийшов , навіть не питаючись обьяснити людині що так не можна( якщо керівництво дозволяє свому персоналу вести собі так, то що можна вимагати з клерка) Наступного разу ми проїдимось в 80 чоловік , сам сяду біля водія і буду йому читати з 9 ранку до 18 вечора Закони України і правила перевезення пасажирів Ашану)
20:46 07 июляКвинт Фабий
07.07.17
Руслан Александрович
Шикарные Гипермаркет
16:32 07 июляАшан
Большое спасибо за Ваш отзыв!
05.07.17
Ольга Юхненко
Відгук-звернення до #керівництваАшан, або ж #менеджеразуправлінняперсоналомАшан
Мене, як клієнта вашого гіпермаркету засмутила хамська поведінка працівниці Галини, яка сиділа на касі номер 9 (05.07.17) о 10:30.
З одного боку ситуація могла б залишитися суто на касі під час покупки....але мені зіпсовано добре настрій перед роботою(((.
В чому річ? Якщо коротко по справі. Зайшла в Ашан, купила багет і здійснила рух в сторону баклажок з водою....і тут ))) скажіть будь ласка, чому я згадала що в мене закінчилась вдома сода))))......взяла її і воду і попрямувала до каси де обслуговувала клієнтів раніше згадувана Галина... Ось тут почалося.....���. Мене вичитали за соду яка з'явилась на касі без пакетику, які по всьму #ашанчернігівська розвішані(((. На мої намагання якось постояти за себе....велика ж дівчинка... почула..."все хвате, йди"))) Тепер хочу поцікавитись ( можливо я чогось не знаю, тож буду знати коли Ви дасте відповідь) і розібратись в складеній ситуації. 1. Думаю, не перша я з'являюсь на касі з содою ( інші клієнти з сіллю, борошном, цукром і т.д.) і вона просипається з коробки. Чому пакетики не висять саме біля цих товарів, або ж не висить табличка з нормально сформованим проханням не ложити на касу такі товари без пакетів, тому що нажаль не всі касири можуть бути вічливими. Так це не ваша вина, що в людини не має настрою....але чому зіпсовано мій настрій? 2. Інша річ, ми з Вами разом ( клієнт, касир та працівники ашан) псуємо один одному настрій через непрактичну упаковку для сипучих товарів. І це вже питання до виробника, який приймає рішення щодо розфасовки. Одним словом все може бути. Але привітність ніхто не відміняв! Я зараз не про хвіст, який на кожному повороті треба заносити.....я про людські відносини ( можливо мотивацію у Вашому робочому колі). Надіюсь моє прохання буде розглянуто і прийнято до уваги. Любіть своїх працівників і можливо на їхній вулиці буде свято і вони стануть значно добрішими���
05.07.17
Ольга Юхненко
Відгук-звернення до #керівництваАшан, або ж #менеджеразуправлінняперсоналомАшан
Мене, як клієнта вашого гіпермаркету засмутила хамська поведінка працівниці Галини, яка сиділа на касі номер 9 (05.07.17) о 10:30.
З одного боку ситуація могла б залишитися суто на касі під час покупки....але мені зіпсовано добре настрій перед роботою(((.
В чому річ? Якщо коротко по справі. Зайшла в Ашан, купила багет і здійснила рух в сторону баклажок з водою....і тут ))) скажіть будь ласка, чому я згадала що в мене закінчилась вдома сода))))......взяла її і воду і попрямувала до каси де обслуговувала клієнтів раніше згадувана Галина... Ось тут почалося.....���. Мене вичитали за соду яка з'явилась на касі без пакетику, які по всьму #ашанчернігівська розвішані(((. На мої намагання якось постояти за себе....велика ж дівчинка... почула..."все хвате, йди"))) Тепер хочу поцікавитись ( можливо я чогось не знаю, тож буду знати коли Ви дасте відповідь) і розібратись в складеній ситуації. 1. Думаю, не перша я з'являюсь на касі з содою ( інші клієнти з сіллю, борошном, цукром і т.д.) і вона просипається з коробки. Чому пакетики не висять саме біля цих товарів, або ж не висить табличка з нормально сформованим проханням не ложити на касу такі товари без пакетів, тому що нажаль не всі касири можуть бути вічливими. Так це не ваша вина, що в людини не має настрою....але чому зіпсовано мій настрій? 2. Інша річ, ми з Вами разом ( клієнт, касир та працівники ашан) псуємо один одному настрій через непрактичну упаковку для сипучих товарів. І це вже питання до виробника, який приймає рішення щодо розфасовки. Одним словом все може бути. Але привітність ніхто не відміняв! Я зараз не про хвіст, який на кожному повороті треба заносити.....я про людські відносини ( можливо мотивацію у Вашому робочому колі). Надіюсь моє прохання буде розглянуто і прийнято до уваги. Любіть своїх працівників і можливо на їхній вулиці буде свято і вони стануть значно добрішими���
10:53 06 июляАшан
Доброго дня. Дякуємо за Ваше звернення! передали інформацію адміністрації магазину та проведемо перевірку
05.07.17
Ольга Юхненко
Відгук-звернення до #керівництваАшан, або ж #менеджеразуправлінняперсоналомАшан
Мене, як клієнта вашого гіпермаркету засмутила хамська поведінка працівниці Галини, яка сиділа на касі номер 9 (05.07.17) о 10:30.
З одного боку ситуація могла б залишитися суто на касі під час покупки....але мені зіпсовано добре настрій перед роботою(((.
В чому річ? Якщо коротко по справі. Зайшла в Ашан, купила багет і здійснила рух в сторону баклажок з водою....і тут ))) скажіть будь ласка, чому я згадала що в мене закінчилась вдома сода))))......взяла її і воду і попрямувала до каси де обслуговувала клієнтів раніше згадувана Галина... Ось тут почалося.....���. Мене вичитали за соду яка з'явилась на касі без пакетику, які по всьму #ашанчернігівська розвішані(((. На мої намагання якось постояти за себе....велика ж дівчинка... почула..."все хвате, йди"))) Тепер хочу поцікавитись ( можливо я чогось не знаю, тож буду знати коли Ви дасте відповідь) і розібратись в складеній ситуації. 1. Думаю, не перша я з'являюсь на касі з содою ( інші клієнти з сіллю, борошном, цукром і т.д.) і вона просипається з коробки. Чому пакетики не висять саме біля цих товарів, або ж не висить табличка з нормально сформованим проханням не ложити на касу такі товари без пакетів, тому що нажаль не всі касири можуть бути вічливими. Так це не ваша вина, що в людини не має настрою....але чому зіпсовано мій настрій? 2. Інша річ, ми з Вами разом ( клієнт, касир та працівники ашан) псуємо один одному настрій через непрактичну упаковку для сипучих товарів. І це вже питання до виробника, який приймає рішення щодо розфасовки. Одним словом все може бути. Але привітність ніхто не відміняв! Я зараз не про хвіст, який на кожному повороті треба заносити.....я про людські відносини ( можливо мотивацію у Вашому робочому колі). Надіюсь моє прохання буде розглянуто і прийнято до уваги. Любіть своїх працівників і можливо на їхній вулиці буде свято і вони стануть значно добрішими���
02.07.17
Яна Савсуненко
Написала в личные сообщения, но решила продублировать и сюда, чтобы люди не оказались в подобной ситуации. Оказывается, теперь нужен не только чек для в посадки в бесплатные автобусы, но и полные сумки. Где-то было написано, что чек от 10 грн. Можно жвачку купить и поехать.
"Добрый день! Сегодня 2 июля 2017 в маршрутку Ашан-Житомирская (Берковецкая) в 22-05 проверяющий не пустил несовершеннолетнего подростка в автобус, мотивируя это тем, что у него не было ПРОДУКЦИИ!!! Чек был, а продукции нет. Мальчик объяснил, что родители уехали с продуктами на другом автобусе (кажется, на Ирпень). А он по своим делам и вторым чеком должен был поехать на Житомирской. Но проверяющему на все это было плевать. Он в грубой форме общался и с мальчиком, и с пассажирами, которые умоляли впустить ребенка ( на улице ночь) Но тот стучал по автобусу, мол, я сказал закрывай двери и едь! Водитель ответил, что это не его дело и вмешиваться он не будет. У меня вопрос - что за хамство???? И где написано, что уже не только чек нужен, но ещё и сумки???? А ничего, что куча мужиков покупают пачку сигарет и едут??? Проверяющий хамски отвечал, чтоб мы жаловались в администрацию, что я и делаю! Я очень прошу разобраться в этом случае и НАКАЗАТЬ ХАМА, который превысил свои полномочия!!!"
17:14 27 авг.Яна Савсуненко
Такое ощущение, что если бесплатно, то можно обращаться как угодно.
01.07.17
Гость
Просроченные молочные продукты
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти