Ваш городВинница?
Изменить

Отзывы - Медицинский центр Ahilles

12 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

02.06.20
Тетяна Бузинуюк
Доброго дня. Хочу висловити слова вдячності за самовіддану працю, людяність, людині з великої літери Рубленку Андрію Михайловичу. Андрій Михайлович має не лише добре, чуйне серце, він ще має золоті руки, які створили чудо, за яке я буду вдячна йому все життя. Андрій Михайлович подарував моїй мамі другий і водночас перший в її житті крок. Я ніколи не перестану Вам дякувати, мені дуже приємно що в нашій країні є такий талановитий спеціаліст. Я хочу побажати Вам лише добрих людей на Вашому життєвому шляху. Здоров`я Вам та Вашій родині і низький уклін!
03.12.19
Вікторія Заболотна
Хочу висловити подяку лікарю Власенку Роману Олеговичу за успішну операцію (видалення частини мініску)моїй мамі.На даний час вона вільно ходить, їздить на велосипеді.
18:51 04 дек.Achilles Ортопедія&Травматологія
Дякуємо за Ваш коментар!
30.11.19
Андрей
более 100 отзывов
6
Винница, Зодчих улица, 9
Приятный персонал, отличная клиника
14.11.19
Любов Новосад
Користуючись нагодою,вітаю з днем ендокринолога свого лікаря-ендокринолога ВЛАСЕНКО Марину Володимирівну,яка веде прийом в цьому центрі, і бажаю наснаги і сили,здоров'я і віри,вдячна долі,що лікуюсь у лікаря від Бога і спілкуюсь з людиною з великої букви!!!
16:58 14 нояб.Achilles Ортопедія&Травматологія
Дякуємо за Ваш відгук! Передаємо Ваші вітання Марині Володимирівні!
22.09.19
Наталя Валах
Тут працюють найкращі спеціалісти в світі!!! Мені дуже пощастило, що я потрапила саме до таких професіоналів, адже знайти хорошого і людяного лікаря - це зараз велика рідкість. Безмежно вдячна Рубленку Андрію Михайловичу!!! Для мене він завжди буде людиною, яка зробила диво. Саме завдяки йому я можу ходити і почуваюся абсолютно здоровою! У мене був дуже складний перелом ноги і Андрій Михайлович зробив мені операцію. В період реабілітації завжди все пояснював і відповідав на всі питання навіть коли був закордоном. Мені дуже подобається його сучасний підхід до лікування, не призначає ніяких непотрібних ліків і процедур. Я дужееее дякую лікарю за його професіоналізм і бажаю найкращого в роботі та особистому житті! Дякую!
15.06.19
Вера Дендерук
Доктора- ортопеды- Власенко Р.О. и Рубленко А.М. это профессионалы высшей категории.Именно они меня поставили на ноги и дали возможность ходить и жить без боли.Большое Вам спасибо мои доктора.А всем, кому нужна помощь при болях тазобедренных , коленных, плечевых суставпх и др. травматологических и ортопедических болезнях Вам только сюда к докторам клиники Achilles!
12.06.19
Анатолій Паламарчук
Лікарі травматологи - професіонали, хочу побажати подальшого і величезного процвітання вашій клініці.
12.06.19
Анатолий Паламарчук
Лікарі травматологи - професіонали, хочу побажати подальшого і величезного процвітання вашій клініці.
18.08.17
Ирина Твердохлеб
Лікар Рубленко Андрій Михайлович дуже уважний , хороший спеціаліст своєї справи , я з ним зустрічалася і раніше, можу сказати тільки приємні слова, на його адресу. Я, вдячна, що попала в руки дійсно справжньому лікарю, многая Вам літ!!!
21.05.17
Елена Чорненька
Очень внимательный персонал. Приемлемые цены. Отличный результат. Спасибо!!!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти