Знижка на встановлення брекет-систем у стоматологічній клініці «ЛеМед-Дент»

Київ, Чоколівський бульвар, 18А

ЛеМед-Дент4.723 відгуків користувачів
1/5

Скористатися сертифікатом ви можете у період

14.09.2024 - 31.03.2025
Купітьпершими
  • Варіант 1: Встановлення металевої брекет-системи на щелепу з доплатою 6000 грн

    Знижка 0 %
    Купіть першими
    599 грн
  • Варіант 2: Встановлення металевої брекет-системи на дві щелепи з доплатою 12000 грн

    Знижка 0 %
    Купіть першими
    999 грн

Опис акції

З купоном ви отримуєте знижку на встановлення металевої лігатурної або самолігуючої брекет-системи на одну чи дві щелепи у стоматологічній клініці «ЛеМед-Дент».

Показати всі варіанти (4)

Що входить у вартість купону?

  • Первинний огляд ортодонта.
  • Індивідуальний план лікування.
  • Встановлення брекет-системи.
  • Консультації впродовж всього терміну лікування (від 1 року, залежно від складності).

Додатково оплачується

ОБОВ'ЯЗКОВО

  • Варіант 1: з купоном на знижку ви отримуєте встановлення металевої брекет-системи на одну щелепу з доплатою на місці 6000 грн (оригінальна вартість послуги 12000 грн).

  • Варіант 2: з купоном на знижку ви отримуєте встановлення металевої брекет-системи на дві щелепи з доплатою на місці 12000 грн (оригінальна вартість послуги 24000 грн).

  • Варіант 3: з купоном на знижку ви отримуєте встановлення самолігуючої металевої брекет-системи на одну щелепу з доплатою на місці 11000 грн (оригінальна вартість послуги 22000 грн).
  • Варіант 4: з купоном на знижку ви отримуєте встановлення самолігуючої металевої брекет-системи на дві щелепи з доплатою на місці 22000 грн (оригінальна вартість послуги 44000 грн).

ЗА ПОТРЕБИ

  • Замки на 6, 7 зуби – 350 грн за 1 шт.
  • Дуги – 450 грн за 1 шт.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

Скористатися купоном ви можете з 14.09.2024 по 31.03.2025

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Клієнти віком до 16 років повинні приходити на прийом у супроводі дорослого.
  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним купоном.
  • Перед покупкою купона обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.
  • Стоматологія працює за ліцензією на здійснення медичної практики згідно з рішенням МОЗ України.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за купонами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати купон в електронному вигляді.
  • Останню цифру купона (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і купон поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на сеанс, але не прийшли у вказаний час і не попередили про скасування візиту за 24 години, а також запізнилися більш ніж на 10 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою, і сеанс вважається пройденим.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
ЛеМед-Дент 4.7

стоматологічна клініка

Телефони: +38 (044) 242-02-62 +38 (050) 635-63-23 +38 (063) 839-38-71

Стоматологічна клініка «ЛеМед Дент» - це сучасна стоматологія, в якій швидко, професійно і за прийнятними цінами вас позбавлять від зубного болю, повернуть здоров'я зубів, можливість насолоджуватися будь-якою їжею і щасливо посміхатися. При цьому невелика вартість не позначається на якості послуг, що надаються.

До вашої уваги надається широкий спектр стоматологічних послуг хірургічного, терапевтичного, ортодонтичного лікування, послуги в сфері протезування, імплантації, а так само естетичної стоматології. Основними принципами клініки є надання високоякісної кваліфікованої допомоги кожному клієнту, високопрофесійна підготовка і високий рівень кваліфікації співробітників, відповідальність за результат і виконану роботу.

При роботі з клієнтами кожен фахівець вибирає грамотний підхід, з урахуванням індивідуальних особливостей кожного клієнта, тому кожен пацієнт отримує максимальну увагу і комфорт. Персонал завжди радий надати вам висококваліфіковану допомогу, відповісти на всі ваші запитання, а також підібрати індивідуальний комплекс профілактичних заходів і надати всебічну підтримку.

Передові технології, із застосуванням сучасного обладнання, і високоефективних матеріалів від провідних світових виробників, дозволяють швидко і якісно провести діагностику, лікування і досягти максимального результату. Клініка оснащена сучасним рентгенівським апаратом, який дозволяє швидко отримати точні і чіткі рентгенівські знімки і провести більш точну діагностику. Клініка постійно стежить за новітніми методиками медицини, технічним прогресом, тенденціями ринку, йдуть в ногу з часом. У роботі застосовуються безболісні стоматологічні методи, тому пацієнти отримують максимальний комфорт в процесі лікування.

1 адреса в 1 місті

м. Політехнічний інститут , Київ, Чоколівський бульвар, 18А

Відчинено:
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від599 грн

Скористатися сертифікатом ви можете у період

14.09.2024 - 31.03.2025
Купітьпершими
Вибрати з
До кінця акції