На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Miracle Travels (Міракл Тревелс)".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Miracle Travels (Міракл Тревелс)"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Miracle Travels (Міракл Тревелс)?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Оздоровчий 8-денний тур в Солотвино від туристичної компанії «Miracle Travels»

Вся Україна

Miracle Travels (Міракл Тревелс)4.7741 відгуків користувачів
1/25
знижка-23%
економія3 220 грн
Купітьпершими

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте 8-денний оздоровчий тур в Карпати (Солотвино) для двох або трьох від туристичної компанії «Miracle Travels» зі знижкою.

Опис послуги

Оздоровчий тур до Карпат: цілющі солоні озера Солотвино

Солотвино – одне з найпопулярніших місць відпочинку у Закарпатській області. Солотвинські озера називають аналогом Мертвого моря в Україні. Щороку сюди їдуть туристи з усієї України та з-за кордону, щоб мати змогу відпочити на знаменитих солоних озерах.

Але 2022-2024 роки особливі.

Усі ми – українці об'єднані однією метою – перемогти ворога. Переважній більшості громадян не до відпочинку. Більшість туристів і власників готелів вирішили перенести сезон відпочинку на якийсь час після завершення війни.

Але є українці, яким просто необхідно відновити своє фізичне та психологічне здоров'я, вивезти нарешті дітей подалі від щоденних вибухів та нескінченних сирен.

Саме для них створено цей оздоровчо-пізнавальний тур до Солотвино. Вода соляних озер Солотвино за своїми лікувальними властивостями аналогічна водам Мертвого моря. Перше озеро з'явилося кілька десятків років тому на місці шахти Кунікунда, яка відпрацювала свій ресус ще в минулому столітті. Згодом площа водойм на місці просідання ґрунтів збільшувалася і в даний час досягає майже 10 га. Вода у цих озерах дуже солона (30-32 г/л) та корисна для лікування захворювань нервової системи, радикулітів, плевритів, артритів, захворювань шкіри. Місцеві грязі дають позитивний ефект при лікуванні серцево-судинної системи, залишкових явищ флебітів, тромбофлебітів, органів руху, нервової системи, урологічних захворювань, псоріазу і т.д. Крім знаменитих озер Солотвино є ще й не менш знамениті соляні шахти. Туди з'їжджаються лікуватися від астми, туберкульозу та інших захворювань дихальних шляхів.

Що входить у вартість сертифікату?

  • Дорога туди та назад (на комфортабельному автобусі або мікроавтобусі): Київ-Житомир-Солотвине-Житомир-Київ. Ціни вказані для виїзду із Києва. Для туристів, що вирушають із Житомира – мінус 300 грн з особи.
  • Проживання у номерах обраної категорії на базі відпочинку «Велика Тиса». Дерев'яна триповерхова база з усім необхідним для гарного відпочинку. База пропонує номери класу стандарт та люкс. На території є: 4 басейни з підігрівом (2 з солоною водою та 2 з прісною), джакузі, альтанки, мангали, дитячий майданчик, ресторан, кухня для самостійного приготування їжі (посуд), супутникове телебачення, Wi-Fi. Номери 2-х, 3-х, 4-місні з усіма зручностями. Стандарт від люксу відрізняється розміром кімнати, номер стандарт у будинку зі зрубу, люкс – в європейському стилі.
  • Транспортне страхування.

Програма туру

  • 18:30 збір групи у Києві, станція метро Житомирська (автосалон INFINITI). Виїзд щоп'ятниці.
  • 20:30 збір групи у Житомирі АЗС БРСМ (напроти автовокзалу).
  • 21:00 відправлення.

День перший:

  • Прибуття до Солотвино.
  • Розселення туристів у готелях, базах відпочинку (заселення до номерів відбувається з 14:00).

День другий-п'ятий:

  • Відпочинок на березі водойми для покращення стану серцево-судинної, нервової та статевої систем. У спекотні дні вода прогрівається до 25-27 градусів за Цельсієм. Це дозволяє в комфортних умовах приймати соляні ванни і робити грязьові обгортання просто неба.
  • Діти з радістю можуть хлюпатися у воді навіть без рятувальних кіл (небажано, щоб вона потрапляла в очі, адже потім вони починають дуже пекти). Цікаво те, що деякі солоні озера досить близько розташовані біля прісних річок. Так що перевага очевидна – кожен, хто скупався у солоній воді, йде сполоснутися у прісну. Для багатьох людей залишається таємницею, чому підземні русла двох водойм не змішуються. Також у Солотвино є ще й йодовані озера. Проте купатися там корисно далеко не кожному, бо радон корисний не для всіх.

День шостий:

  • Виселення з номерів та виїзд на екскурсію.

Екскурсії на вибір:

  • Географічний центр Європи (колиба-музей).
  • Водоспад Труф'янець.
  • Пивоварня «ЦИПА».
  • Долина перців.
  • Яремче (водоспад Пробій, сувенірний ринок).
  • 17:00 відправлення до Житомира-Київ.
  • 04:00/06:00 прибуття в Житомир/Київ.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

Доступні дати проживання:

  • з 15.07.2024 по 30.09.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.
  • Кількість місць по акції обмежена.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Туристична агенція залишає за собою право змінювати порядок, кількість, час екскурсій та замінювати їх на рівноцінні.
Контакти
Miracle Travels (Міракл Тревелс) 4.77

Туристична агенція

Телефони: +38 (093) 934-90-63

Туристична агенція «Miracle Travels» пропонує тури на будь-який смак та гаманець. Кожен з компетентних менеджерів відповідає за конкретний напрямок, таким чином ви отримаєте всю необхідну інформацію для вибору подорожі. Міракл Тревелс організує авторські тури Україною, Європою, співпрацюють з найбільшими туроператорами та пропонують найвигідніші ціни.

1 адреса в 1 місті

Вся Україна

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від7 884 грн

Акція закінчилась

знижка-23%
економія3 220 грн
Купітьпершими

44 Чекають перезапуску