На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Openko Dental Clinic".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Openko Dental Clinic"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Openko Dental Clinic?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Знижка на встановлення металокерамічних коронок у стоматології «Openko Dental Clinic»

Київ, Ревуцького вулиця, 40Б

Openko Dental Clinic00 відгуків користувачів
1/6
знижка-30%
економіяНеобмежена
Купітьпершими

Опис акції

З купоном ви отримуєте знижку на встановлення 1, 2, 3 або 4 металокерамічних коронок у стоматології «Openko Dental Clinic».

Додатково оплачується

ОБОВ'ЯЗКОВО

  • Варіант 1: з купоном на знижку ви отримуєте встановлення 1 металокерамічної коронки з доплатою на місці 4200 грн (оригінальна вартість 6000 грн).
  • Варіант 2: з купоном на знижку ви отримуєте встановлення 2 металокерамічних коронок з доплатою на місці 8400 грн (оригінальна вартість 12000 грн).
  • Варіант 3: з купоном на знижку ви отримуєте встановлення 3 металокерамічних коронок з доплатою на місці 12600 грн (оригінальна вартість 18000 грн).
  • Варіант 4: з купоном на знижку ви отримуєте встановлення 4 металокерамічних коронок з доплатою на місці 16800 грн (оригінальна вартість 24000 грн).

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Пропозиція актуальна для клієнтів віком від 18 років.
  • Перед покупкою сертифіката уточніть наявність місць на дату та час.
  • Клініка працює за ліцензією на здійснення медичної практики згідно з рішенням МОЗ України.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат у електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою та сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на прийом, але не прийшли у вказаний час і не попередили про скасування візиту за 24 години або запізнилися більш ніж на 15 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою та прийом вважається пройденим.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Openko Dental Clinic 0

Стоматологія

Телефони: +38 (073) 054-91-23

Клініка «Openko Dental Clinic» – це сучасна стоматологія, яка пропонує широкий спектр послуг, включаючи лікування карієсу та імплантацію зубів при повній адентії. Для діагностики та лікування застосовуються інноваційні технології та обладнання, що дозволяє проводити процедури безболісно та з високою точністю. Використання якісної анестезії та можливість лікування уві сні забезпечують максимальний комфорт для кожного пацієнта. Мультидисциплінарний підхід та індивідуальні програми лікування гарантують високі результати.

1 адреса в 1 місті

м. Харківська , Київ, Ревуцького вулиця, 40Б

Відчинено: 08:00-17:00
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від199 грн

Акція закінчилась

знижка-30%
економіяНеобмежена
Купітьпершими

44 Чекають перезапуску