На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Renova aesthetics (Ренова аестетикс)".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Renova aesthetics (Ренова аестетикс)"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Renova aesthetics (Ренова аестетикс)?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Знижка на Smas-ліфтинг у косметологічному центрі «Renova aesthetics»

Київ, Єлизавети Чавдар вулиця, 3

Renova aesthetics (Ренова аестетикс)00 відгуків користувачів
1/3
знижка-72%
економіяНеобмежена
Купітьпершими

Опис акції

З купоном ви отримуєте знижку на Smas-ліфтинг зон на вибір у косметологічному центрі «Renova aesthetics».

Додатково оплачується

ОБОВ'ЯЗКОВО

  • Варіант 1: з купоном на знижку ви отримуєте Smas-ліфтинг періорбітальної зони (зони навколо очей) з доплатою на місці 1500 грн (оригінальна вартість послуги 3500 грн).
  • Варіант 2: з купоном на знижку ви отримуєте Smas-ліфтинг нижньої третини обличчя з доплатою на місці 1700 грн (оригінальна вартість послуги 5000 грн).
  • Варіант 3: із купоном на знижку ви отримуєте Smas-ліфтинг обличчя повністю з доплатою на місці 3500 грн (оригінальна вартість послуги 9500 грн).
  • Варіант 4: з купоном на знижку ви отримуєте Smas-ліфтинг шиї з доплатою на місці 2000 грн (оригінальна вартість послуги 5000 грн).
  • Варіант 5: з купоном на знижку ви отримуєте Smas-ліфтинг зони декольте з доплатою на місці 2100 грн (оригінальна вартість послуги 5500 грн).
  • Варіант 6: з купоном на знижку ви отримуєте Smas-ліфтинг обличчя повністю та шиї з доплатою на місці 4000 грн (оригінальна вартість послуги 14500 грн).
  • Варіант 7: з купоном на знижку ви отримуєте Smas-ліфтинг обличчя повністю, шиї та зони декольте з доплатою на місці 5000 грн (оригінальна вартість послуги 20000 грн).

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

Скористатися купоном ви можете з 15.05.2024 по 31.07.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на сеанс, але не прийшли у вказаний час і не попередили про скасування візиту за 12 годин, а також запізнилися більш ніж на 10 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою та сеанс вважається пройденим.
  • Тривалість 1 сеансу – 60 хвилин.
  • Процедура проводиться за допомогою апарату 4D HIFU SMAS.
  • Процедуру проводить майстер із медичною освітою та досвідом роботи у Швеції понад 12 років (жінка). Майстер є переможцем Світового конгресу естетичної медицини 2022 року.
  • Сертифікати майстра.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Renova aesthetics (Ренова аестетикс) 0

Косметологічний центр

Телефони: +38 (073) 863-33-63

У косметологічному центрі «Renova aesthetics» надають весь спектр послуг з догляду за обличчям і тілом. У переліку: лазерна епіляція, безопераційна блефаропластика, ендосфера-терапія, ліфтинг обличчя та тіла, чистка. Косметолог має понад 10 років досвіду роботи у б'юті-індустрії у Швеції та постійно вдосконалює свої знання та навички, відвідуючи майстер-класи та тренінги.

1 адреса в 1 місті

м. Осокорки , Київ, Єлизавети Чавдар вулиця, 3

Відчинено: 10:00-21:00
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від199 грн

Акція закінчилась

знижка-72%
економіяНеобмежена
Купітьпершими

44 Чекають перезапуску