Допоможи Фонду Дім Рональда Макдональда побудувати Сімейні Кімнати у лікарнях України

Київ, Михайла Гришка вулиця, 7

Фундація Дім Рональда МакДональда550 відгуків користувачів
1/19

Скористатися сертифікатом ви можете у період

14.02.2024 - 31.12.2024
купили23
  • Пожертвувати на будівництво Сімейної Кімнати 20 грн

    Знижка 0 %
    17 купили
    20 грн
  • Пожертвувати на будівництво Сімейної Кімнати 50 грн

    Знижка 0 %
    2 купили
    50 грн

Опис акції

Зробивши пожертву, ви допомагаєте батькам бути разом з хворими дітьми під час довготривалого лікування у лікарнях та підтримуєте створення Сімейних Кімнат в лікарнях України. Долучайтеся і ви зможете підтримати та зігріти любов’ю ще більше маленьких пацієнтів та їх рідних у різних куточках України.

Показати всі варіанти (5)

Опис послуги

Фундація Дім Рональда Макдональда в Україні - це благодійна міжнародна неприбуткова організація, яка існує в світі вже 45 років. В усьому світі у Фундації єдина мета – допомагати рідним бути поруч зі своїми дітьми в лікарні. Всі ми були дітьми і пам’ятаємо, що для дитини найстрашніше в лікарні – залишитись самій, без мами.. І навіть дослідження доводять, що для дитини в лікарні мама поруч не менш важливо ніж ліки.

Фундація відкриває в Лікарнях Сімейні Кімнати – це приміщення с усіма зручностями, в яких батьки можуть перепочити, поїсти, і навість переночувати. І все це безкоштовно. Найбільш важливо це для тих хто приїхав з віддалених сіл і містечок і не має можливості знімати житло. Ми порахували що оренда житла в Києві 500-1000 грн в день – уявіть скільки грошей батьки економлять завдяки нашим кімнатам –  а часто трапляється, що дитина лежить в лікарні по декілька тижнів. І по декілька тижнів батьки живуть в наших кімнатах. Фундація в Україні існує 4 роки і на даних момент відкрила кімнати в п’яти Лікарнях: У Львівському Охматдит і Вінницькій обласній дитячій лікарні, в Київському Охматдиті, в Харківській обласній дитячій лікарні та Сумській дитячій лікарні. Наразі збираються кошти на будівництво шостої сімейної кімнати.

Фундації дуже потрібна Ваша допомога. Будь-яка сума буде дуже цінною – навіть якщо це вартість кави. Тому що велика справа складається багатьох маленькі кроків. Отже будь-ласка приєднуйтесь – діткам і їх родинам в лікарні дуже- дуже потрібна ваша допомога.

Показати всі варіанти (5)

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

  • Акція діє на всій території України.
  • Одна людина може залишити будь-яку кількість пожертвувань.
  • Здійснивши пожертву, ви робите пожертву на будівництво Сімейної Кімнати.
Контакти
Фундація Дім Рональда МакДональда 5

Благодійна організація

Телефони: +38 (044) 230-09-24

Фундація Дім Рональда МакДональда - благодійна організація в мире, яка допомагає Батьківщину не розлучатіся з дітьми во время їхнього перебування в лікарні, створюючі Сімейні Кімнати Рональда Макдональда.

1 адреса в 1 місті

м. Позняки , Київ, Михайла Гришка вулиця, 7

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від20 грн

Скористатися сертифікатом ви можете у період

14.02.2024 - 31.12.2024
купили23
Вибрати з
До кінця акції