Знижка на мезотерапію обличчя амінокислотами та гіалуроновою кислотою в клініці «Neko»

Київ, Академіка Вільямса вулиця, 5А

Neko4.5743 відгуків користувачів
1/4
знижка-56%
економіяНеобмежена
купили1

Опис акції

З купоном ви отримуєте знижку на 1, 3 або 5 сеансів мезотерапії обличчя препаратом «Lapuroon PDRN» у косметологічній клініці «Neko» зі знижкою. Пропозиція актуальна тільки для нових клієнтів.

Опис послуги

Препарат «Lapuroon PDRN» насичений пептидами, вітамінами та мінералами, амінокислотами, ретинолом, гіалуронатом натрію та аскорбіновою кислотою. Ці компоненти роблять шкіру сяючою, регулюють зволоження шкіри, відновлюють, підвищують пружність та покращують її текстуру.

Додатково оплачується

ОБОВ'ЯЗКОВО

  • Варіант 1: з купоном на знижку ви отримуєте 1 сеанс мезотерапії обличчя препаратом Lapuroon PDRN з доплатою на місці 899 грн за 2 мл (оригінальна вартість 1500 грн).
  • Варіант 2: з купоном на знижку ви отримуєте 3 сеанси мезотерапії обличчя препаратом Lapuroon PDRN з доплатою на місці 2299 грн за 2 мл (оригінальна вартість 4500 грн).
  • Варіант 3: з купоном на знижку ви отримуєте 5 сеансів мезотерапії обличчя препаратом Lapuroon PDRN з доплатою на місці 3299 грн за 2 мл (оригінальна вартість 7500 грн).

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Пропозиція актуальна тільки для нових клієнтів.
  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним купоном.
  • Перед покупкою купона уточніть наявність місць на бажану дату та час.
  • Клініка працює за ліцензією на здійснення медичної практики згідно з рішенням МОЗ України.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за купонами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати купон в електронному вигляді.
  • Останню цифру купона (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою та купон не підлягає поверненню.
  • Якщо ви записалися на сеанс, але не прийшли у вказаний час та не попередили про зміну своїх планів за 12 годин, а також запізнилися більш ніж на 20 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою та сеанс вважається пройденим або скорочується на час запізнення.
  • Тривалість сеансу – 30-40 хвилин.
  • Під час процедури використовують препарат «Lapuroon PDRN».
  • Процедуру проводить лікар-косметолог з медичною освітою та досвідом роботи 9 років.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Neko 4.57

Косметологічна клініка

Телефони: +38 (073) 475-25-23

«Neko» – клініка широкого спектру послуг в Києві. Це місце здоров'я та краси, де створюються неповторні образи, де можна розслабитися і довіритися дбайливим рукам майстрів.

До ваших послуг повний цикл догляду за волоссям (актуальні стрижки, афро-кучері, вечірні зачіски, різні техніки фарбування волосся, корекція і відновлення ваших локонів), фарбування та моделювання брів, косметологічні послуги (мезотерапія, чистка обличчя, кріоліфтинг), масаж обличчя, пілінг на все тіло і багато іншого.

Приходьте в «Neko» і ви отримаєте найприємніші враження.

1 адреса в 1 місті

м. Виставковий центр , Київ, Академіка Вільямса вулиця, 5А

Відчинено:
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від119 грн

Акція закінчилась

знижка-56%
економіяНеобмежена
купили1

44 Чекають перезапуску