Комплексна діагностика зору з консультацією лікаря-офтальмолога в клініці «Ocular»

Київ, Миколи Пимоненка вулиця, 13А

Ocular4.754 вiдгука користувачів
1/12

Скористатися сертифікатом ви можете у період

23.01.2024 - 30.11.2024
знижка-30%
економія401 грн
купили41

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте комплексну діагностику зору в офтальмологічній клініці «Ocular» зі знижкою. Пропозиція актуальна лише для нових клієнтів.

Опис послуги

Діагностика займає від 1 до 1,5 годин. Включає обов'язкову перевірку гостроти зору, вимірювання очного тиску, огляд стану очного дна з розширенням зіниці за допомогою крапель. Під час комплексної діагностики лікар-офтальмолог також проводить додаткові методи обстеження:

Візіометрія - даний діагностичний метод дозволяє визначити гостроту зору за допомогою сучасної таблиці-проектора. У разі невідповідності показників з умовною нормою буде виконана спроба корегування зору за допомогою фороптера POTEC. Даний прилад допомагає визначити суб’єктивну рефракцію.

Авторефкератометрія - виконується за допомогою сучасного приладу - авторефкератометру високої точності PRK-7000. Допомогає діагностувати астигматизм, міопію, гіперметропію та зміни в оптичній системі ока, які впливають на здатність фокусування на предметах.

Пневмотонометрія – це безконтактний неінвазивний метод вимірювання внутрішнього тиску ока, використовується пневмотонометр Tomey.

Біометрія – це діагностичне дослідження, що виконується на апараті ZEISS IOLMaster 700 для отримання наступних показників ока: товщини та кривизни рогівки, глибини передньої камери, товщини кришталика, довжини передньо-заднього розміру ока.

Оптична когерентна томографія (ОКТ) — сучасний безконтактний метод дослідження, заснований на найновітніших технологіях Optovue Avanti Widefield OCT Imaging. Дозволяє точно оцінити стан тканин ока методом візуалізації цих структур у поперечному зрізі.

Фотореєстрація очного дна. Фундус-Камерa Eidon FA гарантує отримання зображень з високим ступенем деталізації та контрастом, а також може записувати відео для отримання динамічного зображення судинної сітки сітківки та механізму кровотоку на очному дні.

Кератотопографія Sirius – це унікальний діагностичний прилад, який поєднує в собі три апарати. Система дозволяє оцінити будову передньої та задньої поверхні рогівки, товщину рогівки, глибину передньої камери, іридокорнеального кута, діаметру зіниці, стабільності слізної плівки та виявити такі захворювання як кератоконус і кератоглобус.

Що входить у вартість сертифікату?

  • Комплексна діагностика зору.
  • Консультація лікаря-офтальмолога.
  • Консультативний висновок лікаря з рекомендаціями у роздрукованому вигляді.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

Скористатися сертифікатом ви можете з 23.01.2024 по 30.11.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Пропозиція актуальна лише для нових клієнтів.
  • Акція діє для дорослих і дітей від 3 місяців.
  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним сертифікатом.
  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.
  • Клініка працює за ліцензією на здійснення медичної практики згідно з рішенням МОЗ України.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою та сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на сеанс, але не прийшли у вказаний час і не попередили про зміну своїх планів за 24 години, а також запізнилися більш ніж на 10 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою та сеанс вважається пройденим.
  • Тривалість діагностики – 1-1,5 години.
Контакти
Ocular 4.75

Офтальмологічна клініка

Телефони: 0 800 756 306

«Ocular» - це сучасна офтальмологічна клініка, розташована в центрі Києва. У клініці працює висококваліфікований медичний персонал, що складається з досвідчених офтальмологів та співробітників, які дбають про здоров'я очей пацієнтів. Клініка оснащена передовим медичним обладнанням, що дозволяє проводити точні діагностику та лікування різних захворювань очей. В «Ocular» ви можете отримати широкий спектр послуг, включаючи загальну консультацію, перевірку зору, операції на очах, лазерну корекцію зору і підбір окулярів або контактних лінз. Клініка прагне надати високоякісне лікування та персоналізований підхід до кожного пацієнта, щоб допомогти їм досягти найкращих результатів та зберегти здоров'я своїх очей.

1 адреса в 1 місті

м. Лук'янівська , Київ, Миколи Пимоненка вулиця, 13А

Відчинено:
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

1 400 грн999 грн

Скористатися сертифікатом ви можете у період

23.01.2024 - 30.11.2024
знижка-30%
економія401 грн
купили41
Купити
До кінця акції