Квиток на виставу «Казкові історії Святого Миколая» від ансамблю «KALYNA» у ТЦ Україна 30.12

Київ, Галицька площа, 3

KALYNA51 вiдгук користувача
1/5
купили65

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте квиток на виставу «Казкові історії Святого Миколая» від українського академічного фольклорно-етнографічного ансамблю «KALYNA» в ТЦ «Україна» зі знижкою.

Опис послуги

30 грудня 2023 року у ТЦ Україна у Києві відбудеться вистава «Казкові історії Святого Миколая».

Вирушайте у захоплюючу та неповторну чарівну подорож з українським академічним фольклорно-етнографічним ансамблем KALYNA. Запрошення від Святого Миколая веде вас у дивовижний світ української культури, де на вас чекають вікові традиції та захоплюючі пригоди. Тут ви поринете в атмосферу колядок та щедрівок, насолодитеся веселими танцями та відчуєте весь чудовий дух новорічних свят.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Один сертифікат діє на придбання одного квитка.
  • Вистава «Казкові історії Святого Миколая» відбудеться у торговому центрі «Україна» за адресою: Київ, Галицька площа, 3, Резиденція Святого Миколая, 4 поверх.
  • Дітям без надання окремого місця (на руках батьків) вхід безкоштовно. Якщо потрібно окреме місце – потрібно купувати квиток.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки з сертифікатів не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно пред'явити роздрукований сертифікат та віддати його особі, котра перевіряє квитки при вході до театральної зали.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою та сертифікат поверненню не підлягає.
  • Тривалість вистави – 75 хвилин.
  • Квитки.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
KALYNA 5

Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль

Телефони: +38 (067) 778-98-77

Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «KALYNA» – це високопрофесійний колектив, який складається з балету, хору та оркестру. Ансамбль виступає з тематичними та святковими програмами – від демонстрації старовинного обряду до сучасних реміксів на народні теми. Яскраві виконавці, різноманітність національного одягу регіонів України, запальна хореографія, інтерактив із глядачем – це чекає на вас на кожному виступі колективу «Калина».

1 адреса в 1 місті

м. Університет , Київ, Галицька площа, 3

ТЦ Україна

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Акція закінчилась

купили65

44 Чекають перезапуску