Пілінг для обличчя в кабінеті дерматолога та косметолога «Dr.Manvelova»

Київ, Валерія Лобановського проспект, 144

Dr. Manvelova41 вiдгук користувача
1/2

Скористатися сертифікатом ви можете у період

10.01.2024 - 31.10.2024
знижка-46%
економія531 грн
купили1
  • Комбінований освітлювальний пілінг

    Знижка 41 %291 грн економії
    Купіть першими
    700 грн 409 грн
  • Саліциловий, мигдальний або азелаїновий пілінг (на вибір)

    Знижка 42 %321 грн економії
    Купіть першими
    750 грн 429 грн

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте пілінг для обличчя на вибір з заспокійливою маскою в косметологічному кабінеті «Dr.Manvelova» зі знижкою.

Показати всі варіанти (4)

Опис послуги

Пілінг-біоревіталізант — неінвазивний омолоджуючий засіб. Головний компонент – трихлороцтова кислота. Стимулює фібробласти, сприяє синтезу колагену та еластину, збільшує вироблення власної гіалуронової кислоти, виявляє протизапальну та антимікробну дії.

Професійний саліциловий пілінг - процедура для покращення стану та лікування шкіри обличчя. Належить до хімічних кислотних пілінгів, спеціалізується на жирній та проблемній шкірі з підвищеним саловиділенням. В результаті усувається непотрібний блиск, шкіра стає гладкою, матовою та бархатистою.

Мигдальна кислота зменшує пігментацію, звужує пори та відновлює жирообмін, посилює вироблення колагену та еластину, зменшує вугрі, усуває чорні точки, уповільнює процес старіння та прибирає зморшки. Процедура коштує дешевше за інші різновиди хімічного пілінгу.

Пілінг азелаїновий - знижує вироблення жирних кислот, що сприяють виникненню акне. Зменшує утворення комедонів. Впливаючи на процес ороговіння клітин епідермісу, пригнічує ріст та активність аномальних меланоцитів. Чинить противугрову, депігментуючу дію.

Пілінг Джесснера - це косметологічна процедура, націлена на омолодження шкіри. До складу пілінгу входить молочна та саліцилова кислота, а також гліколева кислота, що застосовується для лікування деяких шкірних захворювань. Цей пілінг може застосовуватися як для молодої, так і для зрілої шкіри.

Депігментуючий пілінг - це найефективніший спосіб боротьби з так званими пігментними плямами - невеликими ділянками на шкірі темнішого кольору, причиною появи яких є збої у виробленні меланіну. Завдяки цій процедурі можна вирівняти тон обличчя.

Жовтий пілінг обличчя (ретиноєвий) – це всесезонний серединний хімічний пілінг, активною речовиною в якому є ретинол. Цей компонент є однією з форм вітаміну А і має яскраво-жовтий колір, завдяки якому пілінг і отримав свою назву. Важлива особливість ретинового пілінгу полягає в тому, що він не руйнує шкіру, не викликає опіків. Не пошкоджуючи поверхні, він проникає вглиб і зсередини стимулює ріст та оновлення шкіри таким чином, що старі шари самі виштовхуються назовні.

Показати всі варіанти (4)

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

Скористатися сертифікатом ви можете з 10.01.2024 по 31.10.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Пропозиція актуальна лише для нових клієнтів.
  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним сертифікатом.
  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки з сертифікатів не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на сеанс, але не прийшли у вказаний час і не попередили про скасування візиту за 24 години, а також запізнилися більш ніж на 15 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою та сеанс вважається пройденим або скорочується на час. запізнення.
  • Тривалість сеансу – 45-90 хвилин.
  • Під час процедури використовується косметика фірм «Sysytem Plus», «ONMACABIM», «Medic8», «Renew».
Контакти
Dr. Manvelova 4

Кабінет косметології

Телефони: +38 (073) 475-26-58

«Dr.Manvelova» - лікар-косметолог в Києві. Надає послуги з догляду за шкірою обличчя, виконує різні інвазивні методики і процедури для запобігання старінню шкіри. Косметолог використовує тільки якісні і сертифіковані препарати.

1 адреса в 1 місті

м. Деміївська , Київ, Валерія Лобановського проспект, 144

Відчинено: 09:00-19:00
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від409 грн

Скористатися сертифікатом ви можете у період

10.01.2024 - 31.10.2024
знижка-46%
економія531 грн
купили1
Вибрати з
До кінця акції