На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Miracle Travels (Міракл Тревелс)".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Miracle Travels (Міракл Тревелс)"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Miracle Travels (Міракл Тревелс)?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Тур в Буковель «Літній релакс» від «Miracle Travels»

Вся Україна

Miracle Travels (Міракл Тревелс)4.9540 відгуків користувачів
1/27
знижка-24%
економія6 501 грн
Купітьпершими

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте тур в Буковель «Літній релакс» на 4, 7 або 10 днів для двох від туристичної компанії «Miracle Travels» зі знижкою.

Що входить у вартість сертифікату?

  • Проїзд автобусом до готелю та назад для двох (виїзд з Києва здійснюється о 08:00, міста посадки: Київ, Житомир, Рівне,
    Тернопіль, Івано-Франківськ. Час та місце посадки у кожному місті необхідно уточнювати в адміністрації під час бронювання туру).
  • Проживання в готелі для двох (4, 7 або 10 днів з урахуванням часу у дорозі).
  • Сніданки для двох.
  • Медична страховка.

Готелі на вибір

  • Готель «Amarena» розташований у Буковелі, за 400 м від гірськолижного підйомника 1R. До послуг гостей тераса, безкоштовний Wi-Fi та бар. У номерах курортного готелю надається чайник. Вранці для гостей подається континентальний сніданок. У готелі «Amarena» можна взяти напрокат лижне спорядження.
  • З готелю «BLUE mountain» відкривається чудовий гірський краєвид. До послуг гостей ресторан, лобі, конференц-зал, лазня, гаряча бочка, кімната для зберігання лиж, безкоштовна парковка, Wi-Fi, обладнання для барбекю. Номерний фонд представлений 4 категоріями номерів: стандарт, напівлюкс 1, напівлюкс 2, люкс. Готель «BLUE mountain» розташований у Буковелі, за 200 метрів від підйомника № 1. Відстань до найближчих підйомників: 200 м.
  • Курортний готель «MK Resort 3 *» (раніше - «Магія Карпат») знаходиться в центрі гірськолижного курорту Буковель. Цей елегантний комплекс складається із двох корпусів. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi на всій території та безкоштовна парковка. У 1 корпусі є ресторан з панорамною терасою і стильні номери з видом на Карпати. У другому корпусі знаходяться лише номери. У всіх номерах є телевізор з плоским екраном, чайник і власна ванна кімната, укомплектована феном, тапочками та туалетно-косметичними засобами. Номери найвищих категорій комфортності обставлені антикварними меблями. У деяких номерах є балкон. У ресторані подають різноманітні страви міжнародної та української кухні. У вихідні дні у ресторані звучить жива музика. Автобусний вокзал Буковеля знаходиться за 500 метрів.
  • Готель «Skilandhouse 3*» – будинок відпочинку, розташований у самому серці гірськолижного курорту Буковель. Всього в 50 метрах від готелю знаходиться підйомник R1: його безпосередня близькість, безсумнівно, порадує всіх, хто любить весело проводити час на лижах і сноубордах. Цей куточок здивує вас не лише чудовими краєвидами, теплою атмосферою, відмінним сервісом, але й подарує безліч незабутніх вражень!
  • Готель «Premium SPA Hotel 4*» розташований у Буковелі, за 100 м від підйомника №1, за кілька хвилин ходьби до підйомника №2 та основних розваг курорту. Така сама відстань і до супермаркету «Астон». Поруч знаходяться готелі «BAZA Bukovel Hotel», «Ribas Bukovel», «Villa Viktoria», «Olimp Буковель». Просимо не плутати готель «Premium» із «Premium Club SPA», розташований в іншій частині курорту Буковель.
  • Спа-готель «Marion Spa» знаходиться в Буковелі. До послуг гостей барбекю, тераса, ресторан, цілодобова стійка реєстрації та безкоштовний Wi-Fi на всій території. Здійснюється доставка їжі та напоїв у номер. Гості можуть відвідати оздоровчий та спа-центр із закритим басейном, хаммамом та гідромасажною ванною, а також бар.
  • Апарт-готель «WOL 07 by Ribas» розташований на гірськолижному курорті Буковель, в 43 км від Говерла. До послуг гостей відкритий басейн на даху готелю, а також безкоштовний доступ до Інтернету на території готелю. Гостям пропонують сніданок або континентальний сніданок по меню. В апарт-готелі «WOL 07 by Ribas» можна відпочити на терасі для засмаги.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

Доступні дати проживання:

  • з 26.10.2023 по 31.08.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.
  • Кількість місць по акції обмежена.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не підсумовуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Туристична агенція залишає за собою право змінювати порядок, кількість, час екскурсій та замінювати їх на рівноцінні.
Контакти
Miracle Travels (Міракл Тревелс) 4.95

Туристична агенція

Телефони: +38 (093) 934-90-63

Туристична агенція «Miracle Travels» пропонує тури на будь-який смак та гаманець. Кожен з компетентних менеджерів відповідає за конкретний напрямок, таким чином ви отримаєте всю необхідну інформацію для вибору подорожі. Міракл Тревелс організує авторські тури Україною, Європою, співпрацюють з найбільшими туроператорами та пропонують найвигідніші ціни.

1 адреса в 1 місті

Вся Україна

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від9 999 грн

Акція закінчилась

знижка-24%
економія6 501 грн
Купітьпершими

44 Чекають перезапуску