На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "PowerBikes (ПаверБайкс)".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "PowerBikes (ПаверБайкс)"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від PowerBikes (ПаверБайкс)?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Знижка до 50% на прокат електровелосипедів від компанії «PowerBikes» у парку Межигір'я

Нові Петрівці (Київська область), Івана Франка вулиця

PowerBikes (ПаверБайкс)41 вiдгук користувача
1/8
знижка-50%
економіяНеобмежена
купили4

Опис акції

З купоном ви отримуєте 50% знижки на прокат електро-фетбайку EBIKE FAT від компанії «PowerBikes» у парку Межигір'я у будь-який день тижня.

Вартість зі знижкою у будь-який день тижня:

  • 1 година прокату електро-фетбайку EBIKE FAT – 250 грн замість 500 грн.
  • 2 години прокату електро-фетбайку EBIKE FAT – 500 грн замість 1000 грн.
  • 3 години прокату електро-фетбайку EBIKE FAT – 750 грн замість 1500 грн.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Один купон діє для однієї людини. Якщо йдете вдвох або компанією, необхідно придбати купони з розрахунку один купон на одну особу.
  • Перед покупкою купона обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час та повідомте про наявність купона.
  • Акція не діє у погану погоду (дощ). Про роботу прокату уточнюйте за номером, вказаним у контактах.
  • Видача велосипедів здійснюється під заставу документа, що засвідчує особу (паспорт, ID-паспорт, права водія, закордонний паспорт).
  • Пропозиція актуальна за адресою: Нові Петрівці, вулиця Івана Франка, парк Межигір'я.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за купонами не підсумовуються між собою та з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати купон в електронному вигляді.
  • Останню цифру купона (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і купон поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на катання, але не прийшли у вказаний час і не попередили про скасування візиту за 24 години, а також запізнилися більш ніж на 15 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою та катання вважається пройденим.
  • Компанія залишає за собою право відмовити у видачі велосипеда у прокат якщо: є сумніви щодо справжності документів, особам, які не досягли 18-річчя, або за явними ознаками алкогольного чи наркотичного сп'яніння.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
PowerBikes (ПаверБайкс) 4

Прокат електровелосипедів

Телефони: +38 (093) 046-04-46

«PowerBikes» – це ваш надійний партнер у світі електровелосипедів та пов'язаних з ними компонентів. Тут ви знайдете все необхідне для створення, модернізації та покращення електровелосипеда, а також зможете взяти будь-який велосипед напрокат та покататися на ньому. Асортимент включає широкий вибір електровелосипедів різних моделей і типів. Міські електровелосипеди для комфортних поїздок по місту, гірські велосипеди з електроприводом для захоплюючих пригод на трасах та бездоріжжі, складні електровелосипеди для зручного транспортування – в ПауерБайкс знайдеться ідеальний велосипед для кожного. Крім того, компанія пропонує набори для електровелосипедів, які включають всі необхідні компоненти для електрифікації вашого велосипеда: акумулятори, контролери, мотори та інші важливі деталі. Оновіть велосипед і насолоджуйтесь потужним та ефективним електроприводом.

Команда експертів завжди готова допомогти вам вибрати найбільш підходящий велосипед, набір або акумулятор, а також відповісти на всі питання, що вас цікавлять. Бронюйте електровелосипеди, набори для електровелосипедів та акумулятори в «PowerBikes» прямо зараз і пориньте у світ комфортних, екологічно чистих та захоплюючих велосипедних пригод.

1 адреса в 1 місті

Нові Петрівці (Київська область), Івана Франка вулиця

Відчинено: 09:00-19:00
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

30 грн

Акція закінчилась

знижка-50%
економіяНеобмежена
купили4

44 Чекають перезапуску