На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Help Ukraine Today Kh".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Help Ukraine Today Kh"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Help Ukraine Today Kh?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Збір на «DJI Mavic 3 PRO» та потреби для 228 батальйону на Торецькому напрямку

Вся Україна

Help Ukraine Today Kh58 відгуків користувачів
1/18
купили140

Опис акції

Покупон спільно з благодійним фондом «Help Ukraine Today Kh» здійснює збір коштів на «DJI Mavic 3 PRO» та потреби для 228 батальйону 127 Харківської бригади тероборони, сформованого ще на початку війни з добровольців, хлопці воювали на Бахмутському напрямку у руїнах міста з вагнерівцями, нині знищують ворога на південному фланзі, на околицях Торецька.

Наша мета зібрати на «DJI Mavic 3 PRO», якщо зберемо додаткові кошти, то фонд направить їх на покупку таких речей: броніки, каски, тепловізори, ноші, шкарпетки, ліки, ремонт автомобілів, продукти харчування, турнікети. Після закінчення збору та придбання допомоги хлопцям, будуть надані звіти.

Відео про військові будні воїнів із 228 батальйону 127 Харківської бригади тероборони.

ТСН про військові будні воїнів 228 батальйону 127 Харківської бригади тероборони.

Instagram канал 228 батальйону

Опис послуги

Благодійний фонд «Help Ukraine Today Kh» підтримує 228 батальйон 127 Харківської бригади тероборони, сформованого ще на початку війни з добровольців, хлопці воювали на Бахмутському напрямку у руїнах міста з вагнерівцями, нині знищують ворога на південному фланзі.

Наша мета зібрати на «DJI Mavic 3 PRO», за допомогою якого бійці зможуть бачити ворожі цілі з висоти до 6000 метрів і наносити точні нищівні удари по ворогу. Якщо зберемо додаткові кошти, то фонд направить їх на покупку таких речей: броніки, каски, тепловізори, ноші, шкарпетки, ліки, ремонт автомобілів, продукти харчування, турнікети. Після закінчення збору та придбання допомоги хлопцям будуть надані звіти.

Фонд забезпечує їх усім необхідним, проводить регулярні збори на закупівлю старлінків, автомобілів, тепловізорів та іншого необхідного обладнання. Також допомагає цивільним у зонах бойових дій.

Наша спільна допомога ЗСУ наближає перемогу та захищає життя наших військових. Фонд співпрацює з міжнародними організаціями, що надають якісне обладнання та продукти за вигідними цінами.

Кошти підуть на купівлю найпродвинутішого професійного дрона DJI Mavic 3 PRO, за допомогою якого бійці зможуть бачити ворожі цілі з висоти до 6000 метрів і наносити точні нищівні удари по ворогу.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Збір проводиться на придбання «DJI Mavic 3 PRO», якщо зберемо додаткові кошти, то фонд направить їх на покупку таких речей: броніки, каски, тепловізори, ноші, шкарпетки, ліки, ремонт автомобілів, продукти харчування, турнікети. Після закінчення збору та придбання допомоги хлопцям будуть надані звіти.
  • Цю благодійну акцію не можна сплатити бонусами.
  • Акція відбувається по всій території України.
  • Купон не потребує активації.
  • Після закінчення акції кошти будуть перераховані до фонду Help Ukraine Today Kh.
Контакти
Help Ukraine Today Kh 5

Благодійний фонд

Благодійний фонд «Help Ukraine Today Kh» займається організацією зборів для підтримки армії та вразливих верств мирного населення в прифронтових територіях, вимушених переселенців. Команда організації підтримує демократичні цінності в Україні та в усьому світі. Фонд збирає кошти на старлінки, автомобілі, безпілотники, бронежилети та каски, тепловізори, турнікети, одяг, продукти харчування та медикаменти.

1 адреса в 1 місті

Вся Україна

На жаль, контакти відсутні.

Відчинено: 00:00-24:00
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від50 грн

Акція закінчилась

купили140

44 Чекають перезапуску