Консультація трихолога, цифрова трихоскопія та лікування волосся у центрі «Medic Hair»

Київ, Саксаганського вулиця, 125

Medic Hair3.6717 відгуків користувачів
1/5
знижка-74%
економія1 945 грн
купили65

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте консультацію трихолога, цифрову трихоскопію волосся та шкіри голови, мікроскопію волосся або 3 сеанси дарсонвалізації шкіри голови від медичного центру «Medic Hair» зі знижкою.

Опис послуги

У ході консультації трихолог збирає докладний анамнез про стан здоров'я пацієнта, спадкові фактори, прийом ліків і можливі хірургічні втручання в останні роки, інформацію про спосіб життя та наявність шкідливих звичок, про вибір косметичних засобів та засобів гігієни.

Другим етапом консультації є мікроскопічний аналіз волосся, що дозволяє визначити проблеми всередині волосяного фолікула на структурному рівні. Це один із основних методів ранньої діагностики волосся.

Наступний етап – комп'ютерна діагностика – трихоскопія. За допомогою цифрової трихоскопії вже на ранніх етапах виявляється андрогенетична алопеція, проводиться диференціальна діагностика між АГА та хронічною дифузною телогеновою алопецією, оцінюється ефективність лікування алопецій у поступовій динаміці з допомогою автоматичної комп'ютерної обробки результатів. Також можна визначити стан шкіри голови, коренів волосся, розглянути волосяний стрижень, як окрему одиницю, виявити його зміни в співвідношенні з нормальними показниками.

Для аналізу отриманих зображень використовується спеціалізована комп'ютерна програма, що допомагає трихологу реєструвати та відслідковувати зміни у процесі лікування, а також давати прогнози щодо потенційних можливостей продуктивності волосяних фолікулів за сприятливого результату лікування.

На підставі результатів обстеження та мікроскопічного аналізу волосся фахівці «Medic Hair»:

  • Розробляють оптимальні курси лікування волосся пацієнта.
  • Призначають необхідні медикаментозні препарати, вітаміни, макро-мікроелементи для збагачення фолікула поживними речовинами та покращення кровопостачання волосистої частини голови, у тому числі для внутрішнього застосування.
  • Дають рекомендації щодо харчування.
  • Дають професійні рекомендації щодо забезпечення правильного догляду за волоссям та шкірою голови.

Що входить у вартість сертифікату?

  • Консультація трихолога, цифрова трихоскопія та лікування волосся.

ДОДАТКОВІ БОНУСИ

  • Знижка 5% на лікувальні засоби гігієни.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним сертифікатом.
  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.
  • Медичний центр працює за ліцензією на здійснення медичної практики згідно з рішенням МОЗ України.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижка за сертифікатами не сумується з іншими пропозиціями центру.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо клієнт записався на сеанс, але не з'явився у вказаний час та не попередив про зміну своїх планів за 24 години або запізнився більш ніж на 5 хвилин, адміністрація центру залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою.
Контакти
Medic Hair 3.67

Клініка

Телефони: +38 (073) 103-31-88 +38 (067) 555-31-88

Клініка «Medic Hair» спеціалізується на проблемах з волоссям та його успішному вирішенні. Лікування відбувається комплексно: в першу чергу враховується анамнез пацієнта, спадкові фактори, прийом ліків та можливі хірургічні втручання в останні роки, інформація про спосіб життя та наявність шкідливих звичок, косметичні засоби та засоби гігієни у домашньому арсеналі догляду.

За призначенням лікаря ви можете пройти курс масажу волосистої частини голови, отримати рекомендації щодо харчування та підбору косметичних засобів.

1 адреса в 1 місті

м. Університет , Київ, Саксаганського вулиця, 125

Відчинено:
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від419 грн

Акція закінчилась

знижка-74%
економія1 945 грн
купили65

44 Чекають перезапуску