На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Fashion Diva".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Fashion Diva"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Fashion Diva?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Знижка на SMAS-ліфтинг у студії лазерної косметології «Fashion Diva»

Київ, Перемоги проспект, 121А

Fashion Diva529 відгуків користувачів
1/6
знижка-44%
економія3 870 грн
купили1

Опис акції

З купоном ви отримуєте знижку на SMAS-ліфтинг обличчя, шиї та зони декольте в студії лазерної косметології «Fashion Diva».

Додатково оплачується

ОБОВ'ЯЗКОВО

  • Варіант 1: із купоном на знижку ви отримуєте SMAS-ліфтинг третини обличчя (60 хвилин) із доплатою на місці 1800 грн (оригінальна вартість послуги 4000 грн).
  • Варіант 2: із купоном на знижку ви отримуєте SMAS-ліфтинг обличчя повністю (60-90 хвилин) з доплатою на місці 3000 грн (оригінальна вартість послуги 6000 грн).
  • Варіант 3: із купоном на знижку ви отримуєте SMAS-ліфтинг обличчя повністю та шиї (80-100 хвилин) з доплатою на місці 4000 грн (оригінальна вартість послуги 8000 грн).
  • Варіант 4: з купоном на знижку ви отримуєте SMAS-ліфтинг обличчя повністю, шиї та зони декольте (80-110 хвилин) з доплатою на місці 4500 грн. (оригінальна вартість послуги 9000 грн).

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Один клієнт може особисто скористатися лише одним купоном.
  • Перед покупкою купона обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за купонами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати купон в електронному вигляді.
  • Останню цифру купона (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і купон поверненню не підлягає.
  • Якщо ви записалися на процедуру, але не прийшли у вказаний час і не попередили про скасування візиту за 5 годин, а також запізнилися більш ніж на 15 хвилин, адміністрація залишає за собою право відмовити у наданні послуг зі знижкою та сеанс вважається пройденим.
  • Тривалість процедури – 60-110 хвилин.
  • Процедура проводиться за допомогою апарату «Ultherapy Skin Tightening System».
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Fashion Diva 5

Салон краси

Телефони: +38 (073) 479-30-65

Салон краси «Fashion Diva» надає різноманітні послуги з догляду за обличчям та тілом. У салоні проводять чистки та пілінги обличчя, лікування акне, омолодження шкіри. У «Fashion Diva» ви можете пройти курс епіляції тіла, а спеціаліст салону підбере оптимальну кількість процедур для кращого результату.

1 адреса в 1 місті

м. Житомирська , Київ, Перемоги проспект, 121А

Відчинено: 09:00-21:00
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від449 грн

Акція закінчилась

знижка-44%
економія3 870 грн
купили1

44 Чекають перезапуску