Подарункові сертифікати від Pokupon.ua - найкраще рішення в будь-якій ситуації

Вся Україна

Покупон4.545627 відгуків користувачів
1/8

Скористатися сертифікатом ви можете у період

15.12.2022 - 31.12.2024
купили28
  • Подарунковий сертифікат на 250 грн

    Знижка 0 %
    2 купили
    250 грн
  • Подарунковий сертификат на 500 грн

    Знижка 0 %
    16 купили
    500 грн

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте подарунковий сертифікат на 250, 500, 1000,1500, 2000, 2500, 3000, 4000 или 5000 грн на покупку будь-яких послуг на сайті Pokupon.ua.

Показати всі варіанти (9)

Опис послуги

Подарунковий сертифікат Покупона - це не банальний конверт з грошима, а відмінний презент, коли читаєш думки і точно вгадуєш з потрібним, корисним і хайповим подарунком з будь-якого приводу. Адже Покупон - це крутий маркетплейс знижок на все, що завгодно.

Курс масажу, розкішна програма SPA для тіла, послуги косметолога, крута фотосесія з готовими образами; абонемент до тренажерного залу, на групові заняття, танці, йогу; відвідування дитячого ігрового центру, VR ігри, лазертаг, стрибки з парашутом; захоплюючий майстер-клас та розвиваючі курси; поїздка в Карпати, уїк-енд у заміському комплексі, новорічна фотосесія, курс епіляції, антицелюлітної програми та багато іншого – власник подарункового сертифікату сам вибирає, що хоче купити і чим себе порадувати.

Показати всі варіанти (9)

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

Скористатися купоном ви можете з 15.12.2022 по 31.12.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Код подарункового сертифіката є промокодом на суму згідно з номіналом сертифіката, для активації подарункового сертифіката введіть його код у полі «Промокод» при оформленні замовлення.
  • Подарунковий сертифікат можна використовувати для придбання послуг у будь-якій категорії.
  • Якщо ціна обраного як подарунок сертифіката буде нижчою або дорівнює номіналу подарункового сертифіката, то необхідно сплатити сервісний збір - 5 грн.
  • Якщо вартість послуги перевищує номінал подарункового сертифікату, необхідно доплатити різницю.
  • Якщо вартість послуги менша від номіналу подарункового сертифікату, повернення різниці не передбачено.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Покупон 4.54

Маркетплейс послуг зі знижками

Pokupon.ua – сервіс онлайн-покупок зі знижками, промокодами, кешбеком та споживчими відгуками, зібраними з усіх ресурсів. Ми є лідерами ринку в Україні з 2010 року, запускаючи спільно з найкращими партнерами акції зі знижками до 90% на найпопулярніші послуги та товари. У нашому каталозі понад 8000 акцій, 3 млн відгуків та 60 000 товарів з кешбеком, які щодня доповнюються новими у напрямках: туризм, краса, здоров'я, їжа, розваги, спорт, відпочинок та інше.

Ти можеш більше з Покупоном: вибирай акцію або товар, читай відгуки - отримуй перевагу, заощаджуючи час і гроші.

1 адреса в 1 місті

Вся Україна

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від250 грн

Скористатися сертифікатом ви можете у період

15.12.2022 - 31.12.2024
купили28
Вибрати з
До кінця акції