1 сеанс лазерного фракційного шліфування обличчя та повік у клініці «Gold laser»

Київ, Льва Толстого вулиця, 9А

Gold Laser4.8622 відгуків користувачів
1/7
знижка-50%
економія2 501 грн
купили15

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте 1 сеанс лазерного фракційного шліфування шкіри обличчя та повік у клініці «Gold laser» зі знижкою. Пропозиція актуальна лише для нових клієнтів.

Опис послуги

Процедура фракційного лазерного шліфування полягає в тому, що лазерний промінь проникає в глибокі шари дерми через спеціальну фракційну решітку. Завдяки ній лазерний потік ділиться на сотні дрібних фракцій (фрагментів), таким чином точково впливаючи на шкірний покрив та попереджаючи надмірне пошкодження. У відповідь на термічний лазерний вплив у дермі та епідермісі активізуються відновлювальні ресурси: клітини активно діляться, підвищується концентрація еластину та колагену, формується новий м'язовий каркас, спостерігається ліфтинг тканин.
Іншими словами, лазерний промінь «випарює» верхній ороговілий шар епідермісу разом з пігментацією, зморшками, рубцями, нерівностями рельєфу. Паралельно з цим у дермі він активізує синтез колагену та еластину, відповідальних за пружність, еластичність та молодість шкіри.

Показання для процедури:

  • Рубці, в тому числі рубці постакне.
  • Гіперпігментація.
  • Знижений тургор шкіри обличчя, в'ялість, птоз.
  • Дрібні та глибокі зморшки, складки, заломи, нерівномірність рельєфу шкіри.
  • Нависання верхніх та опущення нижніх повік.

Протипоказання до лазерного шліфування:

  • Цукровий діабет у стадії декомпенсації.
  • Гострі та хронічні інфекційні та вірусні захворювання.
  • Вагітність, період лактації.
  • Онкологічні захворювання.

Рішення про проведення процедури лазерного шліфування обличчя повинен приймати виключно лікар-дерматолог після очної консультації. Важливо розуміти, що фракційне шліфування обличчя показано не всім через свою специфічність.

Процес проведення процедури:

  • Фракційне лазерне шліфування обличчя практично безболісне. При підвищеній чутливості пацієнта процедуру можна проводити під місцевою анестезією. На обрану ділянку може бути нанесений знеболюючий крем (його ціна не входить у загальну вартість). Лікар і пацієнт під час шліфування знаходяться у спеціальних захисних окулярах. Маніпула (наконечник) лазера спрямовує промінь на проблемну зону, точково обробляє її на заданих параметрах.

Реабілітаційний період:

Перші дві доби після шліфування на шкірі спостерігається активне почервоніння та набряклість. Через 2-3 дні на поверхні шкіри формується світло-коричнева скоринка, яка самостійно відшаровується до 5-7 днів. У перші 2-3 тижні слід використовувати сонцезахисні засоби з фактором захисту не менше ніж SPF 50 перед кожним виходом на вулицю. На 2 тижні рекомендовано виключити сауни, лазні та басейн.

Додатково оплачується

ЗА ПОТРЕБИ

  • Анестезія – 350 грн.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються у звичайному режимі.
  • Пропозиція актуальна лише для нових клієнтів.
  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо клієнт записався на процедуру, але не з'явився у вказаний час та не попередив про зміну своїх планів за 6 годин або запізнився більш ніж на 15 хвилин, адміністрація центру залишає за собою право відмовити йому у наданні послуг зі знижкою.
  • Тривалість процедури: 30-40 хвилин.
  • Процедура виконується на апараті «CO2 Fractional laser smaxel».
Контакти
Gold Laser 4.8

Клініка лазерної косметології та хірургії

Телефони: +38 (067) 235-71-96

Клініка лазерної косметології і хірургії «Gold Laser» є однією з найвідоміших в Києві. Завдяки новітнім технологіям, які використовуються в клініці, ви можете позбутися від тих проблем і хвороб, які давно вас турбують, зберігши свою молодість і красу. Лікарі виконують свою роботу за допомогою сучасного лазерного обладнання від провідних світових виробників. Серед послуг клініки - різні види пластичної хірургії, маммопластика, косметологія, дерматологія, лазерна епіляція та відновлення жінок після пологів. Для клієнтів «Gold Laser» пропонуються регулярні знижки на послуги.

1 адреса в 1 місті

м. Площа Українських Героїв , Київ, Льва Толстого вулиця, 9А

Відчинено: 09:00-21:00
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від2 499 грн

Акція закінчилась

знижка-50%
економія2 501 грн
купили15

44 Чекають перезапуску