Арт-бокс для створення картин із епоксидної смоли від художньої студії «MkgalleryArt»

2 адреси в Києві

MkgalleryArt47 відгуків користувачів
1/7

Скористатися сертифікатом ви можете у період

09.01.2024 - 30.11.2024
знижка-25%
економія301 грн
купили27
  • Арт-бокс для створення картини «Море» розміром 30 см

    Знижка 25 %225 грн економії
    5 купили
    900 грн 675 грн
  • Арт-бокс для створення картини «Море» розміром 40 см

    Знижка 25 %301 грн економії
    4 купили
    1 200 грн 899 грн

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте арт-бокс із набором для створення картин «Море», «Абстракція» або «Космос» розміром 30 або 40 см у техніці абстрактного живопису з епоксидної смоли та доступ до відеоінструкції з посібником з доставкою або самовивозом від художньої студії «MkgalleryArt» зі знижкою.

Показати всі варіанти (6)

Опис послуги

Арт-бокс - це посилка-подарунок, що містить усі необхідні матеріали та інструменти для самостійного створення в домашніх умовах однієї чи двох картин. Набір повністю готовий до використання, може бути використаний як подарунок.

Епоксидна смола. Що це?

З епоксидними складами, як правило, мають справу, виконуючи дрібний ремонт пластикових та металевих поверхонь. Рідкий склад, спочатку розділений на дві фракції, здатний довго зберігатися, а вступаючи у взаємодію, швидко переходить з рідкої в тверду фазу. Затверділі поверхні добре піддаються механічній обробці - різання, свердління, шліфування, але при цьому стійко зберігають надану форму. Відома обивателю «епоксидка» використовується, коли втраченим фрагментам потрібно надати значної міцності та жорсткості (включаючи кузовні роботи при ремонті автомобілів).

Художнє застосування епоксидних складів продиктовано тією ж властивістю – полімерні смоли після затвердіння зберігають спочатку надану форму і якість поверхні, а додані в прозору основу фарби не вигоряють і не втрачають яскравості з часом. Чудова властивість матеріалу – затвердіння без значної усадки, тому що «висихання» відбувається не в результаті випаровування частини складу (як у випадку з лаками), а виключно завдяки хімічній реакції між компонентами. Тому робота зберігає початковий об'єм, а при виконанні вимог технології – спочатку надану майстром форму.

Не всяка епоксидна смола підійде для створення картин. Знадобляться двокомпонентні матеріали, які цілеспрямовано створені для творчої художньої діяльності. Спеціальна смола для Resin Art загусає в результаті змішування з затверджувачем, що дає оптимальну в'язкість, оберігає спочатку створену картину від розтікання, не утворює білуваті смуги при висиханні.

Обидва компоненти змішують у пластикових склянках, переважно після фарбування. У невеликих ємностях менше можливість закипання смоли, насичення її бульбашками повітря, що позначається кінцевому якості роботи. Спеціальні барвники додаються, дотримуючись обумовленої інструкцією пропорції (інакше склад погано твердітиме). Додатково використовують пігментні порошки (срібло, бронза, золото), люмінофори (світяться у темряві) та гліттери (блискітки різних розмірів та форм). На густій смолі міцно закріплюються і утримуються кристали Сваровські та інші фінішні елементи декору.

Показати всі варіанти (6)

Додатково оплачується

ЗА ПОТРЕБИ

  • Доставка у Києві та по Україні - за тарифами перевізника (Нова Пошта або Укрпошта).
  • Доставка у Києві - за тарифами служб таксі Bolt або Uklon.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

Скористатися сертифікатом ви можете з 09.01.2024 по 30.11.2024

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються у звичайному режимі.
  • Після покупки сертифіката необхідно заповнити форму-опитувач із зазначенням номера сертифіката, адреси надсилання та контактів одержувача за посиланням.
  • Надсилання посилки та самовивіз - протягом 3 календарних днів після отримання вашої відповіді на форму-опитувач.
  • Самовивіз можливий зі студії за адресою: м. Осокорки, Київ, Завальна вулиця, 10В (щодня з 11:00 до 19:00).
  • Доставка здійснюється Новою поштою або Укрпоштою (у Києві та по Україні) або службами таксі Bolt та Uklon (у Києві), де є функція доставки.
  • Після відвантаження арт-боксу ви отримаєте на пошту посилання на YouTube, по якому вам відкривається доступ до навчального відеозапису з поясненням та інструкцією.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Один клієнт може скористатися необмеженою кількістю сертифікатів.
  • Знижки за сертифікатами не підсумовуються з іншими акційними пропозиціями.
Контакти
MkgalleryArt 4

Художня студія

Телефони: +38 (096) 327-36-98 +38 (063) 265-31-06

Художня студія «MkgalleryArt» в Києві пропонує різні майстер-класи в техніці resin art, щоб створити цікавий декор для дому, картини і аксесуари.

2 адреси в 2 містах

Киев, вулиця Шолуденка, 1

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

м. Осокорки , Київ, Завальна вулиця, 10В

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від675 грн

Скористатися сертифікатом ви можете у період

09.01.2024 - 30.11.2024
знижка-25%
економія301 грн
купили27
Вибрати з
До кінця акції