На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "TOP Laser".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "TOP Laser"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від TOP Laser?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Інтимна пластика та лікування синдрому вагінальної релаксації у «TOP Laser»

Київ, Велика Китаївська вулиця, 10А

TOP Laser4.61184 відгуків користувачів
1/5
знижка-60%
економія3 601 грн
купили1

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте інтимну пластику зовнішніх статевих органів та лікування синдрому вагінальної релаксації у «TOP Laser» зі знижкою. 
Пропозиція актуальна лише для нових клієнтів.

Опис послуги

Технологія IntimaLase – лазерне вагінальне омолодження.
Це малоінвазивна процедура ущільнення піхви за допомогою лазера Er:YAG. В основі цієї технології лежить фототеплова взаємодія лазера зі слизовою оболонкою піхви. Контрольовані імпульси лазера доставляють енергію до стінок піхви, через що тканина піхви скорочується і стискається. Крім цього, запускається процес неоколагенезу (утворення колагену). Завдяки цьому зменшується в'ялість піхви, тканини якого стають більш міцними та пружними.

Показання до процедури:

  • Атрофічний кольпіт.
  • Синдром релаксації піхви.

Протипоказання до процедури:

  • Повне чи часткове випадання матки.
  • Вагітність.
  • Цукровий діабет.
  • Пухлинні захворювання урогенітальної системи
  • Герпес у стадії загострення.
  • Гострі запальні захворювання органів малого тазу.

Які аналізи необхідно пройти перед цією процедурою?

  • Аналіз вагінальних виділень.
  • Зішкріб на онкоцитологію з шийки матки.
  • УЗД органів малого тазу.

Термін давності аналізів – не більше 14 днів.

Скільки процедур входить до лікувального курсу?

  • Курс лікування складається із двох процедур. Між якими потрібно зробити перерву 15-30 днів. До сексуального життя можна повертатись через 72 години після процедури.

Суть методу. В основі процедури лежить фототеплова дія лазера Er:YAG зі слизовою оболонкою піхви. Теплова дія на тканині - 60-63 °C. Контрольовані імпульси лазера доставляють енергію до стінок вульви та піхви. Це викликає нагрівання тканин і колагену, що міститься в них. Оскільки колаген становить основу вагінальної тканини та забезпечує її міцність, еластичність, то коли колаген нагрівається, його волокна стають товщі та коротші. Оброблена лазером тканина скорочується і стискається, крім цього тканинах запускаються процеси реконструкції колагену. Тому в результаті процедури тканина активно збагачується новим колагеном, зменшується в'ялість м'язів піхви та зменшуються симптоми синдрому релаксації піхви.

Хід процедури. Вся процедура складається із двох фаз. У ході фази 1 у піхву вводиться лазерний відбивач, який дозволяє контролювати та спрямовувати лазерний промінь. Після цього у піхву вводиться маніпула із круговим адаптером. Наявність кругового адаптера дає можливість випромінювати імпульс під кутом 360 градусів. Потім лазерна енергія прямує на стінки піхви поступово по всій довжині вагінального каналу за допомогою висування лазерної маніпули з відбивача. В результаті виявляється теплова дія на піхвові стінки, починається скорочення колагенових волокон, а також відтворення колагену в тканинах піхви.

Фаза 2 починається з того, що з піхви вилучають маніпулу з круговим адаптером та лазерний відбивач. Далі процедура виконується із використанням прямої фракційної лазерної маніпули. Енергія фракційного променя спрямовується на область передодні та входу в порожнину (у кількості приблизно 10 Дж для кожної обробленої ділянки).

Медичні критерії оцінки ефективності процедури:
Після досліджень, спрямованих на виявлення ефективності методу лікування IntimaLase, пацієнткам надавали заповнити анкети, що містять питання про результати. Пацієнтки відповідали питання, пов'язані зі зміною вагінальної пружності, поліпшенням відчуттів у процесі статевого акту, і навіть питання, пов'язані з рівнем сексуального задоволення.

Після лікування у пацинеток спостерігається позитивна динаміка: зменшення та зникнення симптомів вагінальної релаксації. Найкращий результат лікування можна помітити через 3 місяці після закінчення лікування.

Результати лікування із застосуванням технології IntimaLase:

  • 95% пацієнток підтвердили підвищення вагінальної пружності.
  • 85% пацієнток (та їх статевих партнерів) відзначили сильне підвищення відчуттів у процесі статевого акту.
  • Понад 95% пацієнток відзначили підвищення чутливості, а 51% із них підтвердили, що оргазм став набагато яскравішим.
  • Половина пацієнток визнала цю процедуру повністю безболісною, тоді як інша половина відзначила дуже слабкі болючі відчуття, які пройшли відразу ж після процедури.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються у звичайному режимі.
  • Пропозиція актуальна лише для нових клієнтів.
  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату та час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижка не сумується з іншими пропозиціями центру, що діють.
  • Для отримання знижки вам необхідно надати сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте лише при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою і сертифікат поверненню не підлягає.
  • Якщо учасник акції записався на процедуру, але не з'явився у вказаний час та не попередив про зміну своїх планів за 6 годин або запізнився більш ніж на 15 хвилин, адміністрація центру залишає за собою право відмовити йому у наданні послуг зі знижкою.
  • Процедура виконується на ербієвому лазері Forona.
Контакти
TOP Laser 4.61

Центр лазерної естетики

Телефони: +38 (050) 540-34-24 +38 (067) 217-72-12

Центр Лазерної Естетики «ТОП ЛАЗЕР» створений для чоловіків і жінок, що піклуються про своє здоров'я і зовнішність. Косметологічна клініка розташована в центрі Києва, в оточенні бізнес і торгово-розважальних комплексів. Досвідчені косметологи з медичною освітою спеціалізуються на широкому спектрі косметологічних послуг, пропонують клієнту необхідні і результативні методики в адекватній кількості, виходячи зі стану і проблем шкіри. Центр обладнаний арсеналом апаратів, серед яких низькоінтенсивний лазер «Лазмік», «LPG», потужний і сучасний лазер нового покоління «Fotona Dualis SP Spectro», технології останнього лазерного покоління «Т3», «FRAC3», «SMOOTH» ліфтинг, «Fotona IncontiLase» і «IntimaLase», «NightLase »для лазерного лікування хропіння.

1 адреса в 1 місті

м. Деміївська , Київ, Велика Китаївська вулиця, 10А

Відчинено:
Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

6 000 грн2 399 грн

Акція закінчилась

знижка-60%
економія3 601 грн
купили1

44 Чекають перезапуску