На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Ma-Belle".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Ma-Belle"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Ma-Belle?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

До 5 сеансів карбоксітерапії обличчя і шиї в косметологічному кабінеті «Ma-Belle»

Київ, Героїв Дніпра вулиця, 20А

Ma-Belle4.2711 відгуків користувачів
1/4
знижка-82%
економія4 101 грн
купили4

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте 1, 3 або 5 сеансів карбоксітерапії обличчя і шиї в косметологічному кабінеті «Ma-Belle» зі знижкою.

Опис послуги

Карбоксітерапія давно вже застосовується при лікуванні трофічних порушень і застійних процесів в шкірі. В естетичній медицині цей метод став застосовуватися зовсім недавно, близько двох років тому.

Переваги карбоксітерапії:

З віком наші судини слабшають, а через стреси, погану екологію, малорухливий спосіб життя, куріння - клітини відчувають сильне кисневе голодування. Результат цього - передчасне старіння, різні збої на клітинному рівні, застійні явища, втома шкіри. Ефект карбоксітерапії - це перш за все поліпшення кровообігу в тканинах і збільшення доставки кисню.

Під час процедури посилюється кровообіг, що сприяє більш швидкому виведенню продуктів життєдіяльності зі шкіри. Це призводить до збільшення еластичності, зменшення кількості зморшок і є профілактикою старіння.

На шкіру обличчя наноситься спеціальний препарат, завдяки якому молекулярний вуглекислий газ вивільняється і проникає в тканини. Надлишок вуглекислого газу, в свою чергу, сприймається клітинами шкіри як сильне кисневе голодування. Через це включається компенсаторний механізм - еритроцити капілярів починають посилено виділяти кисень О2, а посилений кровообіг веде до збільшення поставки поживних речовин в тканини.

Процедура карбоксітерапії абсолютно безпечна і безболісна. Може застосовуватися в будь-якому віці і при будь-якому типі шкіри. Не залишає слідів і почервоніння. Пацієнт у цей час відпочиває, а шкіра отримує потужний омолоджуючий і оздоровчий вплив з миттєвим результатом. Вуглекислий газ природний для нашої шкіри, тому ніяких небажаних індивідуальних реакцій бути не повинно.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються в звичайному режимі.
  • Перед покупкою сертифіката обов'язково уточніть наявність місць на бажану дату і час.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижка за сертифікатами не підсумовується з іншими акційними пропозиціями салону.
  • Для отримання знижки необхідно пред'явити сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте тільки при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою, і сертифікат поверненню не підлягає.
    Якщо клієнт записався на сеанс, але не з'явився в зазначений час і не попередив про зміну своїх планів за 2 години або запізнився більш, ніж на 15 хвилин, адміністрація салону залишає за собою право відмовити йому в наданні послуг зі знижкою.
  • Під час процедури використовується косметика «Kleoderma» (Німеччина).
  • Тривалість сеансу – 30 хвилин (одна зона).
Контакти
Ma-Belle 4.27

Косметологічний кабінет

Телефони: +38 (073) 539-19-95

«Ma-Belle» - затишний кабінет краси у Києві на Героїв Дніпра. У кабінеті пропонуються такі послуги: масаж обличчя, ультразвукові та комбіновані чистки, пілінги, маски та догляд за шкірою. Також у студії приймає масті манікюру та педикюру.

1 адреса в 1 місті

м. Героїв Дніпра , Київ, Героїв Дніпра вулиця, 20А

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від699 грн

Акція закінчилась

знижка-82%
економія4 101 грн
купили4

44 Чекають перезапуску