На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Древній Київ".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Древній Київ"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Древній Київ?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Вхідний квиток на фестивалі в культурному центрі «Стародавній Київ» в парку «Київська Русь»

Копачів (Київська область)

Древній Київ4.351436 відгуків користувачів
1/13
знижка-46%
економія230 грн
купили217

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте вхідний квиток на фестивалі для одного або двох в історико-культурний центр «Стародавній Київ» в парку «Київська Русь» зі знижкою.

Опис послуги

Купити знижку 40% на канатний спуск «Велике Полетайло» в «Парку Київська Русь» можна тут.

Що входить у вартість сертифікату?

Фестивалі на вибір

25.09-26.09 - Міжнародний фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври»

Фестиваль об'єднує найкращих кінних каскадерів України. Вони часто і успішно представляють нашу країну на міжнародних змаганнях і беруть участь в світових шоу-програмах.

Учасники продемонструють дивовижні трюки: їзду догори ногами, задом наперед, відразу на двох конях, вони будуть прослизати під конем, вибудовувати «піраміди». І все це на повному скаку! Арабески, обриви, пістолети і французькі хрести - ось далеко неповний перелік запаморочливих трюків, які можна буде побачити на фестивалі «Кентаври».

9.10-10.10 - Фестиваль середньовічної бою «Поклик героїв»

Кращі бійці України вийдуть на поле битви і проведуть повноконтактні бої в лицарських обладунках з середньовічною зброєю! Співорганізатором змагань виступає Всеукраїнська федерація середньовічного бою.

Кращі спортсмени змагатимуться два дні поспіль, в сильних боях з'ясовуючи, хто з них найсильніший і спритний. Просто організовуючи відпочинок на вихідні, ви можете потрапити в унікальне місце, де об'єднаються різні історичні епохи. Воїн у важкій кольчузі 11 століття схрестить меч із західноєвропейським лицарем в повному обладунку 16 століття. Відпочинок за містом у вихідні перетвориться в захоплюючу пригоду, яке подарує небувалий заряд адреналіну.

14.10 - Свято Покрови і День Захисника України

Під час фестивалю можна буде здійснити подорож у часі в епоху князя козака - Святослава і величної Київської Русі, за часів, коли зароджувалася слава нашої держави, формувався і гартувався бойовий дух богатирів - захисників наших земель і нашої країни.

Стародавній Київ запрошує всіх гостей взяти участь в урочистій ході до Василівської церкви, яка була побудована Володимиром Великим після введення християнства. Продовжиться розважальна програма театралізованими постановками, виступами акторів кінно-трюкового театру і народних колективів. Гості побачать запальне гарцювання на конях, а також унікальне і захоплююче дійство - княже полювання, під час якого можна буде побачити володіння різними видами зброї на галопі. Вправні вершники будуть метати списи, демонструвати володіння шаблями і мечами, а також верхову стрільбу з лука.

Цікавою стане вистава «латник-лучник», під час якого кінний лучник стрілятиме прямо в воїна. Відвідувачів Стародавнього Києва запросять до відкритого майстер-класу по володінню зброєю, а також до ігор, конкурсів, хороводів і майстер-класів по середньовічному танцю. Почути мову наших предків можна буде під час презентації «давньослов'янського розмовника», який можна буде придбати в сувенірній крамниці. До Свята Покрови на ристалищі розгорнуться гумористичні козацькі забави. А дівчата зможуть ще й долучитися до давніх ворожіннь на рядженого-судженого.

Всіх гостей чекає святкова вечірня програма - стрілянина з требушу вогняними ядрами.

16.10-17.10 - Свято Покрови

Під час фестивалю можна буде здійснити подорож у часі в епоху князя козака - Святослава і величної Київської Русі, за часів, коли зароджувалася слава нашої держави, формувався і гартувався бойовий дух богатирів - захисників наших земель і нашої країни.

Стародавній Київ запрошує всіх гостей взяти участь в урочистій ході до Василівської церкви, яка була побудована Володимиром Великим після введення християнства. Продовжиться розважальна програма театралізованими постановками, виступами акторів кінно-трюкового театру і народних колективів. Гості побачать запальне гарцювання на конях, а також унікальне і захоплююче дійство - княже полювання, під час якого можна буде побачити володіння різними видами зброї на галопі. Вправні вершники будуть метати списи, демонструвати володіння шаблями і мечами, а також верхову стрільбу з лука.

Цікавою стане вистава «латник-лучник», під час якого кінний лучник стрілятиме прямо в воїна. Відвідувачів Стародавнього Києва запросять до відкритого майстер-класу по володінню зброєю, а також до ігор, конкурсів, хороводів і майстер-класів по середньовічному танцю. Почути мову наших предків можна буде під час презентації «давньослов'янського розмовника», який можна буде придбати в сувенірній крамниці. До Свята Покрови на ристалищі розгорнуться гумористичні козацькі забави. А дівчата зможуть ще й долучитися до давніх ворожіннь на рядженого-судженого.

Всіх гостей чекає святкова вечірня програма - стрілянина з требуше вогняними ядрами. А в суботу 16 жовтня - справжнє фаєр-шоу.

23.10-24.10 - Відкритий Чемпіонат України з верхової їзди та стрільби з лука «Скіфи»

Видовищне володіння середньовічною зброєю верхи на конях унікальних порід, захоплюючі шоу-постановки, конкурси та забави, смачні страви на вогнищі і безліч розваг чекають гостей в останні теплі осінні вихідні. Кращі кінні лучники України та країн Європи і Азії з'їдуться в Древній Київ, щоб позмагатися в захоплюючому мистецтві стрільби з лука верхи на коні. Цей вид спорту неймовірно популярний в більш ніж 40 країнах світу на різних континентах. Верхова стрільба з лука - одне з найдавніших бойових мистецтв, бере початок з глибокої давнини.

З давніх-давен при полюванні на звіра і в битві з ворогами наші предки відточували бойові навички вершників і точних стрільців, згодом ці вміння лягли в основу кінних бойових мистецтв. Адже і для успішного полювання, і перемоги в бою необхідно було вміння вправно і рівно триматися в сідлі на повному скаку, швидко і точно вражати ціль. Жителі нашої країни можуть вважати себе нащадками засновників бойового мистецтва кінно-луговий стрільби скіфів, сарматів, половців, печенігів і русичів, які, без сумніву, є нашими далекими предками. І українські козаки по праву вважалися кращими кінними лучниками.

Видовищності цим змаганням додає і те, що спортсмени виступатимуть на конях рідкісних стародавніх порід, зібраних з усього світу в Княжій Конюшні Стародавнього Києва. Деякі породи були виведені тисячі років тому. Коней деяких порід в Україні більше ніде не побачити, вони були завезені в нашу країну в єдиному екземплярі.

Унікальність Чемпіонату в тому, що змагання пройдуть в двох форматах: денному і нічному - при світлі смолоскипів, як в давнину.

Додатково оплачується

ЗА ПОТРЕБИ

  • Вхідний квиток для дітей від 6 до 15 років - 100 грн (оплачується на місці).

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

  • Зверніть увагу, що залежно від карантинних заходів в регіоні, партнер може попросити відвідувача пред'явити COVID-сертифікат про повний курс вакцинації, цифровий сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до відвідування, або про одужання за останні 6 місяців (уточнюйте про можливі обмеження у партнера перед купівлею сертифіката). Вимоги діють для осіб від 18 років.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Послуги надаються в звичайному режимі.
  • Акція діє в святкові дати в дні проведення фестивалів.
  • Вхід безкоштовний для дітей до 6 років.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
  • Для отримання знижки необхідно пред'явити сертифікат в електронному вигляді.
  • Останню цифру сертифіката (код активації) називайте тільки при отриманні послуги. Після активації послуга вважається наданою, і сертифікат поверненню не підлягає.
Контакти
Древній Київ 4.35

Історико-культурний центр

Телефони: +38 (044) 461-99-37 +38 (050) 385-20-35

Стародавній Київ в Парку Київська Русь - центр культури і історії Стародавньої Русі, що займає 10 га землі в селі Копачів Київської області. Тут відображена епоха V-XIII століть в величних будівлях Київського Дитинця - трибуни і трони князів, фортеці, музеї історичного костюма, суднобудівництві, давньослов'янського зодчества, стайні та ін.

Стародавній Київ - одночасно науковий проект, екскурсійний об'єкт і колоритне місце для святкування будь-яких заходів, на пікніку в парку або в корчмі «Веселий Варяг». Гостям пропонуються комфортабельні апартаменти гостьового будиночка «4 кімнати». На дозвіллі катайтеся на конях, постріляйте з лука, влаштуйте фотосесію і багато іншого.

ЯК ДІСТАТИСЯ?
  • Власним автомобілем, 48 км (близько 45 хвилин)
  • Громадським транспортом:
  • Прямий рейсовий автобус Київ-Степок (від а/с Видубичі, платформа №15), час - 9:45, 18:20
  • Маршрут №311 Київ-Обухів (від а/с Видубичі з пересадкою в Обухові), час - 6:30 - 23:30. Їхати до зупинки Піщана, далі пересісти на автобус Обухів-Степок
  • З Копачова:
  • Автобус Київ-Степок (до метро Видубичі): 7:05, 16:30
  • Маршрут №311 Київ-Обухів (до Обухова): 11:20, 14:10
  • * Розклад руху приміських автобусів може змінюватися.

1 адреса в 1 місті

Копачів (Київська область)

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від135 грн

Акція закінчилась

знижка-46%
економія230 грн
купили217

44 Чекають перезапуску