Арт-бокс для виготовлення картин в техніці «Алкогольні чорнила» від студії «Art Perfect»

Київ, Мала Житомирська вулиця, 17

Art Perfect4.8622 відгуків користувачів
1/8
знижка-30%
економія301 грн
купили11

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте арт-бокс з набором для створення 1 або 2 картин розміром 30х40 см в техніці абстрактного живопису «Алкогольні чорнила» і доступ до відеоінструкції з керівництвом з доставкою або самовивозом від творчої студії «Art Perfect» зі знижкою.

Опис послуги

Арт-бокс - це посилка-подарунок, що містить всі необхідні матеріали та інструменти для самостійного створення в домашніх умовах однієї або двох картин (в залежності від придбаного сертифіката). Набір повністю готовий до використання, може бути використаний в якості подарунка. Усередині кожної коробки знаходиться QR-код, за яким вам відкривається доступ до навчального відеозапису з поясненням і інструкцією.

Алкогольні чорнило - досить універсальний матеріал для втілення творчих задумів, але більшу популярність цей матеріал отримав в абстрактного живопису. Техніка малювання спиртовими чорнилами зараз активно набирає обертів в Україні.

Абстрактні картини спиртовими чорнилами не вимагають спеціальної художньої освіти, вміння малювати, знання пропорцій і перспективи. Все, що вам потрібно - це розуміння композиції і принципів колористики, щоб отримати гарну роботу, яку можна повісити на стіну і прикрасити сучасний інтер'єр.

У складі чорнила: барвник і ізопропіловий спирт. Інші види спирту не розбавлять чорнило, а зіпсують їх: барвник згорнеться або розшарується, тому використовуйте тільки спеціально призначені розріджувачі, якщо ви не хочете домогтися такого ефекту спеціально. Спиртові чорнило дуже концентровані і насичені, тому досить пари крапель на роботу, а одним флаконом можна зробити значну кількість картин.

Якщо ви хочете спробувати техніку малювання спиртовими чорнилом, важливим буде звернути увагу на вибір «полотна» для майбутньої картини. звичайне полотно або папір тут не будуть ідеальною парою для розкриття всього потенціалу спиртових чорнила, т. К. Це вбираючі поверхні. Ефектні напівпрозорі димчасті переливи з чіткими краями і насиченими кольорами виходять завдяки тому, що поверхня не вбирає чорнило, колір не «з'їдається» і нікуди не зникає

Що входить у вартість сертифікату?

  • 1 або 2 картини 30х40 см (в залежності від обраного сертифіката).
  • QR-код для доступу до відеоінструкції з керівництвом по створенню картини.

Додатково оплачується

ОБОВ'ЯЗКОВО

  • Доставка в Києві і по Україні - за тарифами перевізника (Нова Пошта).
  • Доставка в Києві - за тарифами операторів таксі Bolt або Uklon.

Як використовувати сертифікат?

Сертифікат не підлягає поверненню або відшкодуванню після закінчення строку його дії

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

Важливі умови

  • Послуги надаються в звичайному режимі.
  • Замовлення відправляються Новою поштою (в Києві та по Україні) або службами таксі Bolt і Uklon (в Києві), де є функція доставки.
  • Після покупки сертифікату необхідно заповнити форму-опитувальник з зазначенням номера сертифіката, адреси відправки і контактів одержувача за посиланням: https://forms.gle/GcW768XPYLYp79z86
  • Відправлення посилки - протягом 3 календарних днів після отримання вашої відповіді на форму-опитувальник.
  • Увага! У зв'язку з великою кількістю замовлень, зроблених у період 20.12.2021-1.01.2022, термін відправлення посилок в межах 10 днів з моменту отримання вашої відповіді на форму-опитувач.

Додаткові умови

  • Один клієнт може скористатися необмеженою кількістю сертифікатів.
  • Знижки за сертифікатами не сумуються з іншими акційними пропозиціями.
Контакти
Art Perfect 4.86

Творча студія

Телефони: +38 (068) 083-90-50

1 адреса в 1 місті

м. Університет , Київ, Мала Житомирська вулиця, 17

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від459 грн

Акція закінчилась

знижка-30%
економія301 грн
купили11

44 Чекають перезапуску