На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Покупон".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Покупон"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Покупон?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Подарункові сертифікати від Pokupon.ua - найкраще рішення в будь-якій ситуації

Вся Україна

Покупон4.545640 відгуків користувачів
1/7
знижка-100%
економіяНеобмежена
купили26

Опис акції

З сертифікатом ви отримуєте подарунковий сертифікат на 100, 250, 500, 750 або 1000 грн на покупку будь-яких послуг на сайті Pokupon.ua.

Опис послуги

Подарунковий сертифікат Покупона - це не банальний конверт з грошима, а відмінний презент, коли читаєш думки і точно вгадуєш з потрібним, корисним і хайповим подарунком з будь-якого приводу. Адже Покупон - це крутий маркетплейс знижок на все, що завгодно.

Курс масажу, розкішна програма SPA для тіла, послуги косметолога, крута фотосесія з готовими образами; абонемент до тренажерного залу, на групові заняття, танці, йогу; відвідування дитячого ігрового центру, VR ігри, лазертаг, стрибки з парашутом; захоплюючий майстер-клас та розвиваючі курси; поїздка в Карпати, уїк-енд у заміському комплексі, новорічна фотосесія, курс епіляції, антицелюлітної програми та багато іншого – власник подарункового сертифікату сам вибирає, що хоче купити і чим себе порадувати.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖЛИВІ УМОВИ

  • Скористатися подарунковим сертифікатом потрібно до 31.12.2022.
  • Код подарункового сертифіката є промокодом на суму згідно з номіналом сертифіката, для активації подарункового сертифіката введіть його код у полі «Промокод» при оформленні замовлення.
  • Подарунковий сертифікат можна використовувати для придбання послуг у будь-якій категорії.
  • Якщо ціна обраного як подарунок сертифіката буде нижчою або дорівнює номіналу подарункового сертифіката, то необхідно сплатити сервісний збір - 5 грн.
  • Якщо вартість послуги перевищує номінал подарункового сертифікату, необхідно доплатити різницю.
  • Якщо вартість послуги менша від номіналу подарункового сертифікату, повернення різниці не передбачено.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Покупон 4.54

Маркетплейс послуг зі знижками

Pokupon.ua – сервіс онлайн-покупок зі знижками, промокодами, кешбеком та споживчими відгуками, зібраними з усіх ресурсів. Ми є лідерами ринку в Україні з 2010 року, запускаючи спільно з найкращими партнерами акції зі знижками до 90% на найпопулярніші послуги та товари. У нашому каталозі понад 8000 акцій, 3 млн відгуків та 60 000 товарів з кешбеком, які щодня доповнюються новими у напрямках: туризм, краса, здоров'я, їжа, розваги, спорт, відпочинок та інше.

Ти можеш більше з Покупоном: вибирай акцію або товар, читай відгуки - отримуй перевагу, заощаджуючи час і гроші.

1 адреса в 1 місті

Вся Україна

На жаль, контакти відсутні.

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Від100 грн

Акція закінчилась

знижка-100%
економіяНеобмежена
купили26

44 Чекають перезапуску