На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Modoza".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Modoza"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Modoza?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Скидка 60% на брендовую мужскую одежду из Италии

Modoza4.69661 відгуків користувачів
1/6
знижка-60%
економіяНеобмежена
Отримали35

Опис акції

Скидка 60% на брендовую мужскую одежду из Италии!


Опис послуги

ВАШ ЛЕГКИЙ И ПРИЯТНЫЙ ONLINE-SHOPPING
Итальянскую обувь, брендовую одежду и сумки в Украине modoza.com продает с 2009 года. Из маленького интернет-магазина за это время «выросли» в масштабную онлайн-площадку. На сайте собрано 50 000 пар оригинальной мужской, женской и детской обуви из свежих коллекций итальянских брендов. И это не предел. Сегодня в обуви modoza.com покоряют неприступные сердца, в ней подписывают многомиллионные контракты, а самые маленькие искренние личности делают первые самостоятельные шаги.

Цель – делать итальянский шоппинг доступным и комфортным для вас. Чтобы осуществить ее, мы максимально полно учитываем пожелания клиентов и расширяем ассортимент. У modoza.com вы можете купить total look – итальянская обувь, фирменная одежда и сумка «приедет» в ваш модный гардероб в считанные дни прямиком из Италии.

В сети много интернет-магазинов, которые продают итальянские вещи. Почему вам стоит покупать у modoza.com. Ничего лишнего, только конкретные факты и выгоды для вас.

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

Для получения скидки нажмите кнопку «Получить» перейдите на сайт и сделайте свой выбор. Акционное предложение уже действует на сайте.

  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Modoza 4.69

Інтернет магазин

Телефони: +38 (067) 464-17-07 +38 (063) 703-03-64 +38 (050) 416-22-20 +38 (044) 451-53-50

Напрямок діяльності інтернет-магазину «Modoza» - реалізація оригінальних і модних італійських товарів за доступною вартості. Продукція відомих брендів і якість сервісу гарантують задоволення від покупок на сайті.

«Modoza» - компанія, понад п'ять років працює на ринку України. Офіс компанії розташований в Києві. Фірма надає на вибір понад 30000 пар взуття, одягу, сумок, аксесуарів і біжутерії від 500 італійських брендів. Товари інтернет-магазину «Modoza» призначені для жінок, чоловіків і дітей.

2 адреси в 1 місті

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

Безкоштовно

Акція закінчилась

знижка-60%
економіяНеобмежена
Отримали35

44 Чекають перезапуску