На жаль, акція закінчилася

Підпишіться на повідомлення, щоб ми могли надсилати вам нові пропозиції від "Київський планетарій".

Також ви можете подивитися Інші знижки та акції "Київський планетарій"

Хочете отримувати нові пропозиції на пошту від Київський планетарій?

Залиште свій email, щоб нічого не пропустити.

Вас можуть зацікавити

Скидка 50% на 2 билета на любой сеанс в любой день в «Киевском Планетарии»

Киев, Большая Васильковская улица, 57/3

Київський планетарій4.25551 відгуків користувачів
1/14
знижка-50%
економіяНеобмежена
купили2264

Опис акції

С купоном за 10 грн вы получаете 50% скидки на 2 билета на любой сеанс в любой день в «Киевском Планетарии».

  • Стоимость со скидкой за два билета: от 100 грн до 250 грн (в зависимости от времени сеанса и места размещения в зале).

Як використовувати купон?

Вартість Купону (Інформаційної послуги) не підлягає поверненню і відшкодуванню. Виключення можливе тільки у разі відмови партнера у наданні послуги.

У вартість включена оплата за інформаційні послуги, що надаються Покупон на підставі Публічної оферти, у тому числі комісія платіжних систем за транзакцію в інтернеті.

ВАЖНЫЕ УСЛОВИЯ

  • Один купон действует на два билета.
  • Возможно бронирование мест на сеансы, с последующим выкупом билетов в кассе Планетария, но не позднее 30 минут до начала сеанса фильма.
  • Акция действует только на фильмы. На концерты, выставки предложение не распространяется.

ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ УСЛОВИЯ

  • Скидка по купону не суммируется с другими предложениями планетария.
  • Для получения скидки нужно предъявить распечатанный купон.
  • Скидка по купону не действует на места в секторе «С».
  • Расписание.
  • Повернення оплати за Інформаційні послуги здійснюється виключно на підставах, передбачених у ст. 10 Закону України "Про захист прав споживачів". Для повернення вартості Інформаційної послуги Користувач надає компанії Покупон підтвердження Продавця (в будь-якій формі) про те, що Продавець відмовив Користувачеві в передачі йому Товару на Спеціальних умовах.
Контакти
Київський планетарій 4.25

планетарій

Телефони: +38 (044) 287-01-82 (групповое посещение) +38 (068) 383-99-33 (оренда) +38 (067) 598-35-07 (астрошкола) +38 (068) 014-19-95 (pr-отдел) +38 (067) 338-19-91 (справочная) +38 (044) 338-19-91 (справочная)

Київський планетарій - найстаріший і найбільший в Україні. Це унікальне місце, де фантастика стає реальністю, а зоряне небо радує нас своєю красою і відкриває таємниці в будь-який час доби і при будь-якій погоді. Сьогодні Київський Планетарій - це особливе поєднання спеціально спроектованого будівлі і синтезованої системи, що складаються з оптико-механічного приладу «Планетарій» і цифровою проекційною системи. Це дозволяє демонструвати на екрані у вигляді півсфери (купола) зображення захоплюючих картин великої Всесвіту.

Київський планетарій пропонує вам видовищні програми і фільми в форматі 360 на одному з найбільших в Європі напівсферичних куполів. Завдяки новітнім технологіям ви відчуєте на собі ефект присутності і зможете насолодитися неймовірними спецефектами, поринете в глибини Всесвіту і відкриєте для себе його таємниці. З новою сучасною системою Київський Планетарій стає місцем дослідження не тільки космосу, вам покажуть захоплюючий світ природи, дослідження людського організму і ви заглянете в майбутнє, також вас чекають різноманітні астрономічні ефекти - рух комет, метеоритний дощ, північні сяйва, сонячні і місячні затемнення.

1 адреса в 1 місті

м. Олімпійська , Киев, Большая Васильковская улица, 57/3

Вибачте, графік роботи не вказаний

Детально

Відгуки

Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись

Вас можуть зацікавити

10 грн

Акція закінчилась

знижка-50%
економіяНеобмежена
купили2264

44 Чекають перезапуску