Ваш городТрускавец?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

19.07.19
Victoria Us
Трускавец, улица Ивана Мазепы, 1
(Translated by Google) Magnificent Beauty Salon, with a very positive and highly professional team. Large assortment of services. High level of service. I use the services of this Salon and I recommend it all!))) (Original) Чудовий Салон Краси, з дуже позитивним i високопрофесiйним колективом. Великий асортимент послуг. Високий рiвень сервiсу. Сама користуюсь послугами цього Салону i всiм рекомендую!)))
19.07.19
Світлана Корвач
Трускавец, улица Ивана Мазепы, 1
(Translated by Google) Welcome to '' Embassy of beauty '' !!! (Original) Запрошуємо у ''Посольство краси'' !!!
19.07.19
Василь Кундич
Трускавец, улица Ивана Мазепы, 1
(Translated by Google) Pleasant and positive team) masters of their business (Original) Приємний і позитивний колектив) майстри своєї справи
19.07.19
ліля DIY
Трускавец, улица Ивана Мазепы, 1
(Translated by Google) Incredible salon, great atmosphere, excellent service, professional team! Fun and relaxation! I recommend !!! (Original) Неймовірний салон, чудова атмосфера, прекрасне обслуговування, професійний колектив! Задоволення та релакс! Рекомендуююю!!!
19.07.19
Альона Фірман
Трускавец, улица Ивана Мазепы, 1
(Translated by Google) Pleasant and courteous masters, high-quality services, very friendly administrator, who will advise and tell about each procedure, and also will treat the fragrant coffee. (Original) Приємні і ввічливі майстри,якісні послуги,дуже привітний адміністратор,який порадить і розкаже про кожну процедуру,а також пригостить запашною кавою.
10.07.19
Василь Кундич
Трускавец, улица Ивана Мазепы, 1
Приємний і позитивний колектив) майстри своєї справи
09.07.19
ліля DIY
Трускавец, улица Ивана Мазепы, 1
Неймовірний салон, чудова атмосфера, прекрасне обслуговування, професійний колектив! Задоволення та релакс! Рекомендуююю!!!
09.07.19
Victoria Us
Трускавец, улица Ивана Мазепы, 1
Чудовий Салон Краси, з дуже позитивним i високопрофесiйним колективом. Великий асортимент послуг. Високий рiвень сервiсу. Сама користуюсь послугами цього Салону i всiм рекомендую!)))
09.07.19
Світлана Корвач
Трускавец, улица Ивана Мазепы, 1
Запрошуємо у ''Посольство краси'' !!!
09.07.19
Альона Фірман
Трускавец, улица Ивана Мазепы, 1
Приємні і ввічливі майстри,якісні послуги,дуже привітний адміністратор,який порадить і розкаже про кожну процедуру,а також пригостить запашною кавою.
26.06.19
Оксана
более 100 отзывов
6
Трускавец, улица Ивана Мазепы, 1
хорошее заведение, приятно посещать
24.06.18
Дима Нлп
Трускавец, улица Ивана Мазепы, 1
Хорошие мастера, доброжелательный персонал. Рекомендую!!!
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти