Ваш городТрускавец?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Интернет-магазин 27.ua

2473 отзыва

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

18.01.20
andrey-k74
Хотите получить свой товар быстрее,купите его в любой другой точке Украины,и в другом магазине.
17.01.20
Олена
Доставка по Украине
Дуже розчаровані у вашому сервісу! Ризикнули один раз замовити онлайн і більше до вас не будем звертатися. (((( Замовляли до свят розкладний стіл, заздалегідь 23.11. 2019, так щоб точно встиг прийти. На сайті значилось 5-7 робочих днів. Спочатку через 3 тижні прийшов стіл без ніжок! Ми вирішили , що це не повинно зіпсувати нам свята і зробили перезамовлення. Поті декілька разів телефонували в сервісний цент і чемно перепитувалися коли можна приїхати забрати Відповідь одна: чекайте смс. Вчора в черговий раз телефонували до сервісу і нам повідомили що стіл на складі і ми можемо його забрати. І сьогодні був дуже "гарний" сюрприз коли нам хотіли втулити той самий стіл без ніжок!!!! Я перепрошую але це майже 2 місяці!!! Сказати що ми обурені це не сказати нічого. Зіпсоване святкування , через брак місця, паливо(з Мечнікова в Рудно) декілька разів в пусту, час... P.S.: після всього ми знову зв'язувалися з сервісцентром, нам обіцяли що зараз все перевірять і передзвонять і.... це було десь 5-6 годин тому. Я не хочу ображати працівників , вони теж звичайні люди які виконують роботу, але організаторам цього цирку великі "вітання " . В Украіні люди і так в край обачні, а завдяки таким "магазин" втрачаються останні краплі довіри і бажання взагалі щось в Украйні купувати чи замовляти.
17.01.20
smsliy
Замовив товар, 12.01 сьогодні 17.01 а оператори до цих пір говорять мені слово завтра вишлють товар, сервіс жахливий
15.01.20
Гость
Не рекомендую!!!Товар бракованный, вернули обратно, уже два месяца ждём возврат денег,постоянно кормят завтраками.
30.12.19
Олександр
Двічі робив закази в інтернет магазині 27 ua. І двічі мене обманювали зі стоком доставки. Декілька разів телефоную щоб дізнатися на якій стадіїї виконання мого заказу, і кожен раз новий менеджер розповідає нову версію. То замовлення запакували але не відправили, то відправили але немає інформації куди, то товар прибув від виробника неякісний. Робота магазину базуєтьця на обмані покупців. Хто хоче бути обманутим та з нервованим Вам до магазину 27ua.
29.12.19
Kir
Заказ №1584270. Продают бракованный и б\у товар, вернуть деньги невозможно, даже в первые 14 дней, хамят. Уже не первый раз проблемы с этим магазином. Обходите стороной !
29.12.19
kirrrqqq
1 отзыв
1
Доставка по Украине
Заказ №1584270. Купили топор в этом онлайн магазине , привезли топор с браком и с трухлявой рукояткой. Топор был замотанный в полиэтилен специально чтоб сразу не увидели что он бракованный. После первого удара по бревну он раскололся на две части. Магазин замену топора не делает и деньги не возвращает, мороз полный. Звонили им уже раз 10, на прямую говорят что деньги не вернут! Уже не первый раз проблемы с этим магазином, подсунут вам бракованный или б\у товар и вы не вернете его никогда! Обходите стороной этих мошенников !
28.12.19
Сергей
Хороший магазин. Жаль перестали доставлять товар с других магазинов для самовывоза только доставка почтой.
28.12.19
Анна
Не виконують замовлення у вказані терміни. Товар був потрібен на певну дату. Замовлення було здійснено заздалегідь, за вісім днів. Пройшло чотири дня - товар не відправлений.
26.12.19
Ольга
Привезли по доставке обои. Не подошли по цвету. Отвезла в Эпицентр на Григоренко на возврат. Написала заявление, указала номер карточки для возврата (оплата была б/н). Спустя 4 дня!!! мне звонит оператор и сообщает, что номер карты не тот, с которого была оплата и нужно приехать написать заявление заново. Серьёзно? Вы на приколе? На дворе 21 век. Научите сотрудников предоставлять покупателям информацию о корректности заполнения анкеты! У меня 5 карт банковских. Не рекомендую связываться с магазином категорически!
19.12.19
Андрій
категорично не рекомендую даний багазин і дуже шкодую, що сам з ними звязався. замовив трек Burago крутий віраж серія GoGears 18-30263 вартістю 497грн а прислали інший, схожий до замовленого але рівно на половину дешевший (приблизно 224 грн). того самого дня повернув товар, написав заяву (11.12.19) на повернення грошей. 17.12.19 перевірив банківський рахунок і побачив, що грошей ніхто не повернув, подзвонив до їх оператора. оператор сказав, що моєї заяви у них ніде не зареєстровано і якщо б я не проконтролював ситуацію - гроші б з мене на повернений товар продовжили списувати до повної його оплати (платив через миттєвий кредит). потім оператор пообіцяв, що зареєструє заяву сам і попросив через день-два передзвонити і запитати, чи вона вже відображається в них у системі. подзвонив я сьогодні (19.12.19) і іший оператор сказав, що ніякої заяви у них не відображаєтья, самі вони такого реєструвати не можуть і попросили відправити самому на електронну пошту info@27.ua (питання: перший оператор некомпетентний у своїй роботі?). нащо мені було чекати ще 2+ дні щоб дізнатись, що заяви оператори не можуть реєструвати? продублював заяву на пошту, чекаю. завтра буду дзвонити знову. але вся ця ситуація скидається на банальне шахрайство, дуже жаль якщо доведеться звертатись у поліцію.
18.12.19
Гость
Отвратный сервис, заказ №1835501 две недели не могут отгрузить и отправить новой почтой, заказ полностью оплачен, сначала они ссылались на то что поставщик их подводит с поставками автоматов, ок, отказались от автоматов, но заказ благополучно продолжает лежать на их складе. Ребятам стоит обратить внимание, как работают другие, даже розетка стала отгружать в тот же день, в случае каких-то непредвиденных ситуаций извиняются, предлагают скидки на следующую покупку либо же доставку за свой счёт, но это все не о 27.юа, они считают себя монополистами. Однозначно не стоит покупать ничего с доставкой.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти